Рвачи Црвене звезде доживели су нови пораз у 8. колу Прве лиге Србије. Бољи од наших рвача били су чланови екипе Потисја.

Потисје Кањижа : Црвена звезда  4:3

Пред око стотинак гледалаца у спортској хали Бање Кањижа домаћин је у неизвесном дуелу ипак успео да стигне до трећег првенственог тријумфа. Домаћин је без борбе стигао до предности пошто репрезентативац Кристијан Газдаг у категорији до 55 кг није имао противника. Саболч Футо је поравнао резултат тушем у борби са Даниелом Фејстамером (до 60 кг). Предност Црвеној звезди донео је на поене Драган Дешић (до 66 кг) у борби са Николом Лукачевићем. Ново поравнање резултата донела је борба до 74 кг у којој је Норберт Зелди био успешнији од Марка Девчића.

Прочитајте још  Нора Тркља победница 31. Београдског маратона

На праг победе Црвену звезду је довео Драгутин Дукић који је „туширао“ Тамаша Шлејхора у категорији до 84 килограма, али су затим уследила два тријумфа домаћих рвача. Прво је у категорији до 96 килограма Шуљок савладао Марковића, а одлучујући поен домаћину донео је Саболч Тот који је у категорији до 120 килограма тушем савладао Небојшу Ковачевића.

Прочитајте још  Нора Тркља победница 31. Београдског маратона

Табела: Спартак, Пролетер 19, Партизан Београд 18, Сента 17, Раднички Сомбор 16, Потисје, Раднички Крагујевац 14, Нови Сад 12, Црвена звезда 11, Партизан Томашевац 8.

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о