Moja Crvena Zvezda
ОсталоРвање

Пораз рвача у Кањижи

Рвачи Црвене звезде доживели су нови пораз у 8. колу Прве лиге Србије. Бољи од наших рвача били су чланови екипе Потисја.

Потисје Кањижа : Црвена звезда  4:3

Пред око стотинак гледалаца у спортској хали Бање Кањижа домаћин је у неизвесном дуелу ипак успео да стигне до трећег првенственог тријумфа. Домаћин је без борбе стигао до предности пошто репрезентативац Кристијан Газдаг у категорији до 55 кг није имао противника. Саболч Футо је поравнао резултат тушем у борби са Даниелом Фејстамером (до 60 кг). Предност Црвеној звезди донео је на поене Драган Дешић (до 66 кг) у борби са Николом Лукачевићем. Ново поравнање резултата донела је борба до 74 кг у којој је Норберт Зелди био успешнији од Марка Девчића.

На праг победе Црвену звезду је довео Драгутин Дукић који је „туширао“ Тамаша Шлејхора у категорији до 84 килограма, али су затим уследила два тријумфа домаћих рвача. Прво је у категорији до 96 килограма Шуљок савладао Марковића, а одлучујући поен домаћину донео је Саболч Тот који је у категорији до 120 килограма тушем савладао Небојшу Ковачевића.

Табела: Спартак, Пролетер 19, Партизан Београд 18, Сента 17, Раднички Сомбор 16, Потисје, Раднички Крагујевац 14, Нови Сад 12, Црвена звезда 11, Партизан Томашевац 8.

Повезане вести

Leave a Comment