Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Ратко Павличевић: Динамо је фаворит

фото: МН Прес

Тренер одбојкашица Црвене звезде Ратко Павличевић рекао је данас је Динамо из Москве фаворит, али да је за његове играчице најбитније да пруже отпор у утакмици трећег кола Групе Ф Лиге шампиона.

„Динамо је одлична екипа и из године у годину се појачавају. Они су екипа која рачуна да дође до фајнл-фора или пак освоје. Ми морамо да наставимо како смо одиграли прву утакмицу против Локомотиве (Баку). И врло је битно да пружимо добар отпор Динаму“, рекао је Павличевић новинарима у Београду.

Техничарка Звезде Јулија Миловиц истакла је да их очекује веома тежак меч и да морају да буду стрпљиве против московске екипе.

„Динамо је скоро најбољи тим на свету, биће веома тешко и морамо да идемо корак по корак, да не журимо. Пружићемо максимум и видећемо шта ће бити“, казала је Миловиц.

Либеро београдског тима Теодора Пушић рекла је да веома добро познају екипу Динама и да ће пружити максимум да дођу до доброг резултата.

„Играли смо прошле године са њима и знамо да су изузетно добра екипа, даћемо све о себе да направимо добар резултат“, закључила је Пушић.

Утакмица између Динама из Москве и Црвене звезде играће се у четвртак у 17.00.

Извор: бета, моцарт спорт

 

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

Leave a Comment