Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Бабаљ: „Заслужио сам већу шансу!“

Eli Babalj
Eli Babalj
Eli Babalj

 Центарфор Црвене звезде по доласку у своју земљу на деби против Јужне Кореје, рекао за медије у Аустралији рекао да заслужује бољу минутажу. Преносимо текст са сајта mozzartsport.

Долазак Елија Бабаљa вредан 500.000 долара је требало да представља темељ Звезде за ову сезону у плановима Роберта Просинечког. Али, од када је дошао на Маракану, корпулентни Аустралијанац се суочио са низом проблема.

Прво, његов бивши клуб Мелбурн није желео да изда сертификат док Звезда не уплати обештећење, па није могао да буде регистрован. Потом није могао да се наметне због лоше физичке спреме, а на крају је из клуба отишао и Роберт Просинечки чија је он био велика жеља. У међувремену је дошао Огњен Мудрински и Аустралијанац је пао у сенку.

Статисфакција у лошој сезони му је стигла из домовине, пошто је добио прилику да дебитује за репрезентацију Аустралијe. „Било је много успона и падова. Прво нисам могао да добијем папире, па сам пропустио неколико уводних утакмица. Онда је промењен и тренер и дошао сам у тешку ситуацију. Мислим да сам заслужио већу шансу у Звезди, али и то може да се промени сваког минута, па морам бити спреман да искористим шансу. Надам се да ће ми позив у репрезентацију помоћи у томе.“, рекао је Бабаљ за медије у Аустралији, где се спрема за дебитанстки наступ за Кенгуре у пријатељском мечу против Јужне Кореје.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

18 comments

Боривој нов 13, 2012 at 23:40

Ели је бољи од Мудринског, треба му пружити прилику па да то и докаже !

Reply
Dzo нов 13, 2012 at 21:51

Dovoljno je igrao da se vidi da tehnicki zna vise fudbala od Mudrinskog i Kasalice,ali kao centralni napadac treba bolje da se takticki pozicionira,a ne da trci nazad po loptu i uzima je ispred saigraca i napadac treba da daje golove odnosno koristi svaku priliku za gol,a za to su zasad Kasalica i Mudrinski veca garancija,ali treba da dobije sansu od prvog minuta u kupu za dve nedelje,a trebao je da pocne i protiv Jagodine i on i Vukan,ali kukavica trener pre se odlucio za rovite i umorne nego za te klince sto bi igrali maksimalno motivisano i sa sto posto snage.Zalud sam pricao i pisao pre tog meca kao sto sad kazem i pisem i ne samo ja da u derbiju treba pojacati vezni red,a ne opet igrati sa tri klasicna centarfora u napadu iako se moze njihov smesni tim Mali Radosav,Viki Miljkovic,Djuro Ostojic ili Sreten Sretenovic Sretencina, „veseli“ Bugarin,Laznovski,Medo Brundo sto ponasa se ludo, Flasa Ilic,Neca Homic,Pickec,Plackec i Cirikec i uz takvu nasu igru i taktiku pobediti,ali ne moze biti prava igra sa tri spora vezna (Dimitrijevic-Milijas-Milivojevic) i Kasalicom i Milunovicem kao krilnim igracima vec treba da igra Mijailovic kao zadnji vezni uz Milivojevica i Lazovic kao poluspic sa punom slobodom u igri iza jednog,najisturenijeg napadaca.

Reply
Aleksandar нов 13, 2012 at 19:39

Sad vam je balvan momak koji je dosao iz p.m i tek napunio 20 godina.. A posle, kad bude u nekom drugom klubu uspeo, vi ce te da pametujete.

Reply
Marko нов 13, 2012 at 17:40

I ti se gubi iz Zvezde!

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica нов 13, 2012 at 17:38

Ima li neko link emisije Dejana Andjusa od ove nedelje,i njegovo gostovanje u total sokeru od juce???

Reply
Simic79 нов 13, 2012 at 17:59

Imas veceras na SOS kanalu reprizu negde oko 23.10h.

Reply
Luka нов 13, 2012 at 19:56

Sere Andjus mnogo. Pogotovo protiv trenera Jankovica koji je najmanje kriv od svih njih. Jedino je lepo rekao da je cela liga namestena i da se svi sklanju Partizanu ne bi li oni bili sampioni opet.

Reply
Marko нов 13, 2012 at 21:48

Sere Anđus mnogo, ali je ponešto i u pravu, a naročito za trenera Jankovića koji upropaštava ove igrače. Pogledajte šta su izjavljivali Bajković nakon OFK i Milijaš nakon Jagodine (za Novosti, ne za znavični sajt) pa će vam možda biti jasnije neke stvari.

Reply
Dominiraj! нов 13, 2012 at 23:32

Marko, daj neki primer? Sto je Jankovic kriv i upropastava igrace?

Milan USA нов 13, 2012 at 19:58

Imas na yt ,samo kucaj ‘Dejan Andjus sos kanal’ ,izacice ti vise klipova koji zbirno daju oko 40 min emisije 🙂

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica нов 13, 2012 at 20:18

Luka ne seri ti…Jankovic je 0….Andjus je gotovo sve u pravu…

Reply
n нов 13, 2012 at 22:02 Reply
CzvBoys нов 13, 2012 at 17:11

Haha…pa sine protiv Srema si imao 1 na 1 sa golmanom i sto se nisi pokazao?

Reply
:) нов 13, 2012 at 16:47 Reply
Delija нов 13, 2012 at 16:40

Hahhahahahha 😀
Smotan je ko sajla nzn gde je levo protiv ofke 😀

Reply
Dragan нов 13, 2012 at 17:33

Brate, ne ide to bas tako… Primecujem da su svi protiv OFK-a bili smotani, nosioci igre pre svega. Nikakvog sistema igre nije bilo…Tacnije, igrali smo nesto kao „bunar sistem u najavi“. Kako onda da momak koji sansu dobija na kasicicu zna sta treba da radi? Ne znam sta ti mislis, ali za mene je trener najveci krivac. Toliko. Hvala.

Reply
dexy122 нов 13, 2012 at 16:18

Ja verujem da ovaj decko ima iskustva i talenta, ali nije imao srece posto je Mudrinski usao u dobru formu, ali samo neka bude strpljiv. Upasce i Mudri u losu formu, a onda ce se on dokazati. 😉

Reply
Pera нов 13, 2012 at 17:38

ne do bog… mudri je vele sila za ovog balvana

Reply

Leave a Comment