Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Јуниори у Русији

Јуниори Црвене звезде ДИВА отпутовали су у Русију где ће од 16. до 18. новембра учествовати на веома јаком турниру међународном турниру Александар Гомељски. Турнир се одржава у градићу Ногинск који је удаљен око 100 километара од Москве, а утакмице ће се играти у дворани Знамија где своје мечеве играју кошаркашица Спартака капиацитета 2000 места.

Осим црвено-белих, на овом турниру учествоваће московски ЦСКА, репрезентација Украјине и селекција Белорусије. Први меч изабраници тренера Слободана Клипе играју у петак против ЦСКА (12 сати), у другом колу у суботу од 14 сати црвено-бели ће одмерити снаге са селекцијом Белорусије, док се у последњем колу састају са репрезентацијом Украјине.

Боје Црвене звезде ДИВА на овом турниру браниће: Скокнић, Првуљ, Гудурић, Јовановић, Ракићевић, Ступар, Ђукановић, Николић, Каплановић, Добрић, Пековић и Тејић.

– Очекује нас веома јак турнир. Чињеница да ту учествује европски гигант какав је ЦСКА и две јуниорске репрезентације Украјине и Белорусије указује да ћемо у имати сјајну проверу. Основна идеја за учешће на овом турниру је стицање међународног искуства које је преко потребно овим момцима – рекао је тренер Звездиних јуниора Слободан Клипа.

Повезане вести

1 comment

CZHN нов 15, 2012 at 18:57

😀 Znam da je istrgnuto iz konteksta ali svaka čast košarkašicama Spartaka za kapacitet.

Reply

Leave a Comment