Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Стојадиновић:“Имам визију Звездиног тима“

Zoran Stojadinovic

Члан Радне групе ФК Црвена звезда и већ виђени будући спортски директор нашег клуба Зоран Стојадиновић данас се путем дневног листа „Спорт“ обратио јавности и изнео интересантне информације:

– Још раније сам рекао да ћу уколико постанем спортски директор у Црвеној звезди замрзнути своју менаџерску лиценцу. Истина је да се у овом послу добро зарађује, али функција у Звезди представља велики изазов. Мислим да овај посао могу добро да радим, познајем тематику, а уколико „ударим у зид“ сам ћу се повући. Не бих улазио у полемику око тога да ли ће Драган Џајић бити председник клуба или почасни председник. Знам да сам планиран за спортска питања и зато сам прихватио и учешће у Радној групи.

Стојадиновић се осврнуо и на дуговања Црвене звезде према њему:

– Црвена звезда ми дугује 360.000 евра. Претходна руководства су тражила тај новац за трансфере Исаха и Оумаруа. Односно тражила су позајмицу од 150.000 евра за сваког играча, а касније су се обојице лако одрекли, а мене су заборавили. Отворено ћу рећи да је рачун клуба био блокиран и због мојих меница. Немам проблем да то изнесем јавно. Ја ћу те менице повући. Укупно 300.000 евра сам Звезди дао пре више од четири године, а та сума је данас са банкарским каматама досегла 360.000 евра.

Много се ових дана полемише о евентуалним одласцима најбољих играча:

– Нажалост, продаја је неминовност. У тренутној ситуацији илузија би била надати се да се тим може задржати. По мом мишљењу Звездине златне коке у овом моменту су Лазовић, Миливојевић и Милуновић, али то не значи да ће они отићи тако брзо.

Армију навијача Црвене звезде интересују и евентуална појачања:

– Имам визију како би тим Црвене звезде требао да изгледа. Морамо тежити већим дометима. Опција куповине и не мора бити примарна. Постоји варијанта позајмице са правом прече куповине. Због тога ћу у наредним данима обићи Порто, Спортинг, Валенсију,… да видим да ли можемо добити неког играча, а ја сам сигуран да можемо. Звезди су потребна три странца, али странца која праве разлику као што су некада били Мореира и Диара у Партизану. Е ми морамо да пронађемо неког Диару.

Повезане вести

37 comments

Ivan нов 23, 2012 at 10:48

Imam jedno pitanje za ekipu koja vodi ovaj sajt. Podrzavam mogucnost da Zoran Stojadinovic bude sportski direktor Zvezde,slusao sam ga ima iza sebe iskustvo i deluje siguran u sebe.Meni nesto drugo malo smeta a to je sledeca stvar: On je menager nekolicini igraca Partizan a sta mi posebno smeta i coveku koji nas je za srce ujeo..da mu ime ne spominjem. Elem on je bio upucen ili je cak podrzavao njega u odluci da nastavi karijeru kod komsija.Mene zanima sta se desava po tom pitanju.Bio bi red da se ogradi od njega ili da ga javno ustupi (proda) drugom menadjeru ili agenciji.Znam da ce da zamrzne svoj posao ali zbog nas navijaca Zvezde to bi bilo minimum od njega da nas uveri u dobre namere i ljubav prema crveno beloj boji.Da rezimiram,podrzavam ga i verujem da ce ispasti gospodin.
Pozdrav svim zvezdasima!

Reply
bojan нов 22, 2012 at 15:22

Skidam kapu Kasalici fantastican igrac ali onaj Mladenovic nemogu da ga gledam vise nemoze da probije nikako lijevu stranu uvjek mu Kasalica dolazi po loptu katastrofa!!!!

Reply
joda023 нов 22, 2012 at 00:33

Prodati sve, vratiti što se vratiti može, uvesti omladince pa šta nam bog da. Hteli priznati ili ne za nas je ova sezona gotova. 🙁

Reply
Darko нов 22, 2012 at 00:32

Izvinjavam se svim ZVEZDASIMA sto sam pre nekoliko dana ptredlozio Jankovica za pomocnag trenera Rajevcu. :facepalm: :facepalm:

Reply
falkone нов 22, 2012 at 00:21

Evo da podelim neke abrove koje sam cuo.
Jedan covek tvrdi da su Vucic i Vesic bili u Milanu na sastanku sa Stankovicem.Navodnom ga zovu u klub ali ne kao igraca nego kao funkcionera.

Po meni ovo u Zvezdi ce biti nova propast samo sa ljudima iz SNS-a.Pre smo imali SPS,DSS I DS, a sada imamo SNS.Sta ce nam Basanovic?Za Kokeza sam cuo da valja robu koju je zabranjenjo valjati.Ko je Lemajic?Ko je nesrecni Culibrk osim sto ga je talas SNS-a izbacio na povrsinu.Stojadinovic je dosao da uzme svojih 360.000 evra i to je jasno rekao danas.Uzece jos preko ugradnje u transfere.Dzaja vise nema snage.Videcete.Nij to njegovo vreme ovo je mnogo zeznuto vreme.Ako Vesic ostane u klubu potvrdice se ova prica da je on ekstra sa Vucicem ali moraju ponekad da se cacnu jer nisu iz istih stranaka.
Nije ovo nikakva radne grupa nego interesna grupa.Covic ne radi nista za dzabe, Dzaja je aboliran pa da proba da se oduzi, Radujko,Culibrk, Kokez,Lemajic,Basanovic, smesno ekipa.
Za Kirila Kravcenka imam info od coveka koji bio na jednom sastanku koji je on vodio i koji mi je rekao za njega:’Kravcenko je tezak,neizivljen i naporan covek“Dakle klasican Rus.
Bice mnogo problema tek nema samo u Zvezdi….

Reply
balvan нов 22, 2012 at 12:21

bojim se da si u pravu 🙁

Reply
Damjan Martinovic нов 22, 2012 at 22:35

Covek se u startu ogradio napisavsi da su u pitanju abrovi,zato cemu minusi???Ako vas istorija,uciteljica zivota do sada nije naucila da budete oprezni,da ne srljate,da se ne radujete prerano,onda ste jako kratkovidi,jako zaboravni.To je nas veliki problem.Ko ne bi zeleo da nam tece med i mleko,ali ja vam samo kazem jednu stvar:A ko nije pricao lepe price kad je dolazio?Kako smo ih sve otpratili?Pa zvizducima,povicima,sa mnogo gorcine i besa,naravno!Molim Boga da se konacno smiluje na nas ukleti klub!Ali ponavljam,ne trcite pred rudu,jer mozda ovo zaista nisu samo abrovi!!!

Reply
Vlada '73 нов 22, 2012 at 00:04

DIREKTAN KRIVAC ZA DANASNJI PORAZ JE ALEKASNDAR JANKOVIC :facepalm: [TRENER U POKUSAJU] KOJI JE IZ SAMO NJEMU ZNANIH RAZLOGA OSTAVIO NA KLUPI BAJKOVICA AA STAVIO UTAKMICU DA BRANI KIROVSKI KOJI JE BIO BLAGO RECENO KATASROFALAN I TAJ DETALJ JE I ODLUCIO UTAKMICU JEDAN TROFEJ JE IZGUBLJEN … OSTAJE PRVENSTVO A BICE VRASKI TESKO SA OVIM ‘NESRETNICIMA“ STOJADINOVICU POD HITNO U POLU SEZONI DOVEDI 5-6 KVALITETNIH POJACANJA DA PROBAMO DA NAPADNEMO PRVENSTVO ! I I SADA KADA SE BUDE DOVODIO TRENER ‘OTVORITI SESTORO OCIJU“ KAKAV COROVIC .. BAKRACI TREENER ZVEZDE MORA DA IMA PRVOM AUTORITET .. ZNANJE ISKUSTVO ….

Reply
veliki pravi zvezdas нов 21, 2012 at 23:27

Dovedi nam u Crvenu Zvezdu Ninkovica jer je slobodan igrac sad Stojadinovicu jer Zvezdi je potreban takav igrac kao Ninkovic Stojadinovicu

Reply
Stewanelo нов 22, 2012 at 12:20

bolje od te njegove plate(Ninkovic) da zadrzimo milivojevica i dovedemo nekog iy super lige….

Reply
asfg нов 21, 2012 at 22:13

Nemoj da zaboraviš trenera da otjeraš, molim te. :facepalm:
Ja se samo nadam da neće doći Đorović, ili tako nešto. Je…e, ne mogu da gledam trenere koji se uče na Zvezdi.
Igrači imaju potencijal, to je jasno.
Lazović, Kasalica, Milunović, MIĆKO.. Oni su fantastični. Samo treba dovesti pravog trenera koji će da izvuče maksimum iz njih.
Hjoj, nama treba autoritet kakav je Dejan Savić u vaterpolu.

Reply
dsdsds нов 21, 2012 at 21:00

Prodati sve osim spajica, mudrinskog i milivojevica..ovi drugi su trube..dovesti 3,4 omladinaca i 3 stranca na pozajmicu s pravom otkupa..uz njih ninkovica i to je to.. iz ove ekipe se moze kasirati 10ak miliona i onda je ovo sve zaista moguce..

Reply
milos нов 21, 2012 at 20:25

stojadinovicu,evo ti razloga da maknes jankovica,ali mudrinski za dimitrijevica,hit dana…. 😛

Reply
Mladen нов 21, 2012 at 22:40

Znaci, potez za vic godine !!!

Reply
Vuco нов 21, 2012 at 18:06

Sad sam sto posto siguran da je derbi namesten jer ako ne mozemo da pobedimo rad,jagodinu,ofk-u 2 puta,spartak,naftan kuci,radnicki i donji srem sa istim brojem igraca bas cemo da oderemo grobarske pacove. Namesteno zbog stabilizacije i navijaca.

Reply
comi нов 21, 2012 at 18:05

Zvezda gubi a on vadi mudrinskog stavlja dimitrijevica pa taj covek nema blage veze o fudbalu kakva prevara od trenera

Reply
Cira нов 21, 2012 at 17:23

Hitno ponuditi Aleksandru velikom dozivotni ugovor…da se obezbedimo da nam ga neko ne preotme.Nije vazna igra,ni pobede,titule…vazno je ucestvovati i da se mi silno zabavljamo navijajuci…Boli nas uvo za rezultate
malo navijamo,malo pijemo,dobro se bijemo…sta ces lepse.

Reply
Cira нов 21, 2012 at 17:12

Bez promene ovog neznalice Jankovica mozes da dovedes Mesija i Ronalda…Sale ce od njih napraviti osrednje igrace.
Vise cak i nisam besan,zalim upravu koja sve to gleda,a nista ne vidi i pogotovo nas navijacke debile koji sve to trpimo.

Reply
Звездан нов 21, 2012 at 17:33

Кировски крив за сва три гола.

Reply
Stewanelo нов 22, 2012 at 12:23

i kriv je ya jos tri komada… c c c

Reply
otpisani101 нов 21, 2012 at 16:58

admine zasto nema ofk-zvezda da komentarisemo jankovica koji ne moze ofk da pobedi da je jos 100 godina trener?…

Reply
Звездан нов 21, 2012 at 17:09

Сачекај крај утакмице па онда критикуј човека.

Reply
mickos нов 21, 2012 at 16:24

prvo da promenimo trenera….nekog ko zna nesto a ne ovaj samoproyvani zvezdas

Reply
Luka нов 21, 2012 at 15:57

Ma prodaj ti Lazovica i/ili Kasalicu i/ili Maksimovica. Prezivecemo bez njih… Samo nemoj opet da imamo cirkus, pa da 100 fudbalera i 15 trenera prodje kroz klub u 4 godine :mrgreen:

Reply
Nenad нов 21, 2012 at 21:56

Prodaj i Lazovica i Maksimovica. Kasalicu treba ostati da daje primer borbenosti…

Reply
Zvezdas нов 21, 2012 at 15:45

Budite sigurni da i u tim spanskim i portugalskim timovima ima igraca sto ne bi bili korisni bar ne odmah u ovoj sezoni,pa jedan Raul slabije igra u katarskoj ligi iako i tamo daje golove nego sto je igrao u bundesligi za Salke,a jos su tereni u Kataru odlicni,a na losim terenima po Srbiji spanski i portugalski klinci koliko god da su talentovani ne bi se snasli bar ne par meseci,a dotad bi im istekle pozajmice i bilo bi kao sa Molinom i Barkosom.Dakle,ako se bude dovodio neki igrac onda to mora biti malo iskusniji igrac (npr Djalma krilni igrac,clan Porta,trenutno u turskoj Kasimpasi na pozajmici ili levo krilo Las Palmasa Bifuma inace igrac Espanjola) da zna sta ga ocekuje,a ne neki klinja da place i zali se mamici kako mu lome noge na pasnjacima po Srbiji Milovici,Maslaci,Tintori,Crnoglavci,Bratici,Adamovici,Smiljanici i druzina

Reply
mirko нов 21, 2012 at 15:08

Ja ocekujem barem 3 jaka igraca i mozda 2 totalno nepoznata. Nemojte da zaboravite Zvjezdana Misimovica, izjavio je kako bi dosao na marakanu i po mom nekom misljenju za vezni red najvise bi nam odgovarali on i Ninkovic. I bio bi zadovoljan jedog od njih dvojce da dovedemo. Medojevic i ako uspemo da ga dovedemo on ce igrati stopera(ako Jankovic ostane trener). Hristofija cemo tesko dovesti, ali je opak igrac i mogli bi ako vec prodajemo Lazovica njega da uzmemo i da ga utopimo posle za vece pare. Micka i Milivojevica ne smemo prodavati, kao i Kasalicu, Mudrinskog, Asamou, Maksimovica, Spajica!, Jovanovica. Pricajte vi sta hocete ali ja mislim da Maksimovic ima kvalitet i to ce dokazati, nadam se u Zvezdi a ne posle kad ode…Sto se tice nase lige doveo bih za sada samo Rodica i Predraga Luku. Poslao bih neke igrace na pozajmice i treba pojacati timove kao sto su Jagodina, Rad, Sloboda, Nis, Donji Srem. To su timovi koji nisu filijale partizana i treba ih pojacati kako bi neko uspeo da skine bodove partizanu. Slati na pozajmice Babalja, Mirica, Nenadica, Dimitrijevic…

Reply
Spartanac нов 21, 2012 at 17:02

To sto ti pricas su idelani uslovi…..nesto ko sto u fabrickim podatcima pise da auto trosi 3,2 l a ti ne mozes da ga spustis ispod 5 da j..be oca!!! 😈 :mrgreen: 😆

Reply
Aleksandar нов 21, 2012 at 15:00

Dovodi igraca iz Valensije, Porta ili Sportinga? :mrgreen:

Reply
srbin нов 21, 2012 at 15:12

kako to lepo zvuci 🙂

Reply
Aleksandar нов 21, 2012 at 15:22

Tako ti je to kad si majstor u svojem poslu..
Kod njega mi se svidja sto je direktan, iskren i otvoren.
Rekao je sta ocekuje od Jankovica, rekao je ono o Dijari pa sad ovo..

Reply
aleksandar sd нов 21, 2012 at 14:54

U zimskom prelaznom ocekujem Rodica iz ofke, Ninkovica, Medojevic dolazi ako ode Micko, mislim da ce prodati Maksimovica i jos dvoje,troje, ali da ostanu Lazovic i Milivojevic njih dvojicu nikako ne smete da prodajete ako hocete uspeh!!! neko mora da ide zbog dugova i zato bolje da prodamo manje bitne igrace… dakle na Stojadinovicu je da pokaze u zimskom prelaznom koliko znanje i veze ima ocekujem dva igraca koji ce praviti razliku ali veliku…i naravno tu je Dzaja..

Reply
slobal нов 21, 2012 at 15:57

Pogresna je teza da ima nezamenjivih… Gledajuci onog Hristofija, moj licni utisak je da je taj momak mozda i bolji od Lazovica, a znatno jeftiniji… I to je sustina trgovine, prodas Lazu za 4-5 miliona, dovedes nekog Hristofija koji je u najmanju ruku u Lazinom rangu za milion… Takav domacinski pristup sa jasnim akcentom na sportsko-finansijskim motivima dovodi nas za godinu, dve u polozaj da razmisljamo o evropskoj Zvezdi !

Reply
Ћошке нов 21, 2012 at 18:15

Да, само што Лазу ни у најлепшим сновима не можемо да продамо ни за 1,5 милион а камоли за 4-5 милиона. За те паре можеш из наше лиге да продаш само репрезентативца и то само ако ти клуб игра у Европи. Овако нема шансе.

Reply
Laki нов 21, 2012 at 14:46

Nigde nije rekao da ce povuci dug,samo da ce povuci menice…Nadam se da ce i dug povuci 😀 srecna slava meni i svima koji slave !

Reply
Srdjan нов 21, 2012 at 15:12

brate to ti je ekonomski receno povuci dug…

Reply
mile нов 21, 2012 at 16:57

Srecan Arandjelov dan Laki. U zdravlju i veselju ga proslavio.

Reply

Leave a Comment