Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Saopštenje FK Crvena zvezda povodom utakmice sa Zenitom

Oficijelni sajt FK Crvena zvezda objavio je danas saopštenje povodom utakmice sa Zenitom, koja se igra u sredu od 18 sati, uz direktan prenos na Sport Klubu.

Dragi Zvezdaši,
Poštovani građani Srbije,

Crvena zvezda će imati veliku čast da sutra bude domaćin premijeru Ruske federacije Vladimiru Putinu. Premijer Putin će svojim prisustvom uveličati utakmice mladih timova Crvene zvezde i FK Zenita iz Sankt Petersburga. Utakmica mladih timova Crvene zvezde i Zenita se igra u sredu 23. marta, u 18,00 časova na našem stadionu.

Ova utakmica je veliki sportski događaj ali i doprinos razvoju odnosa Republike Srbije i Ruske federacije. Pozivamo Zvezdaše da naprave veličanstven ambijent  kojim će pozdraviti mlade nade srpskog i ruskog fudbala i velikog prijatelja našeg naroda, ruskog premijera.

Sutra igramo fudbal sa prijateljima, a u goste nam dolazi dragi i najviši gost koji je ikada posetio našu Marakanu – Premijer Putin. Sutrašnja utakmica je prilika da dočekamo prijatelje i pokažemo zahvalnost za sve što su naš generalni sponzor, najveća ruska kompanija „Gazprom“ i Putin učinili za Crvenu zvezdu, najveći srpski brend.

Pozivamo vas da sutrašnje veče provedete na Marakani, da budete deo istorije koja se stvara i deo velikog događaja o kojima ćete sa ponosom pričati svojoj deci i unucima.

FK Crvena zvezda

Повезане вести

5 comments

Comments are closed.