Moja Crvena Zvezda
АтлетикаОстало

Повратак Стевана Лазића у АК Црвена звезда

Након пуних седам година и доста перипетиоја које су морале бити разрешене и судским путем у редове Атлетског клуба Црвена звезда враћа се Стеван Лазић.

Тим поводом Стеван Лазић је изјавио:

– Пријатно сам био изненађен читајући понуђени уговор о раду. Први сам у Србији са овим звањем. То волим и желим да радим. Не обазирем са на све што се раније догодило. Идемо даље. Сада сам поново на почетку. Имам леп осећај и жељу да се доказујем као на почетку каријере.

За оне који мање прате дешавања у атлетском спорту, мора се истаћи да је Стеван Лазић је први атлетски скаут на просторима Србије. У својој биографији има записано да је на старту своје каријере непогрешиво уочио таленте Драгутина Топића (светски јуниорски рекордер у скоку у вис), Александра Пешића (јуниорски репрезентативац СФР Југославије на 100 и 200 метара) и Дејана Тошића (јуниорски репрезентативац на 400 метара и 400 метара са препонама). Истински куриозитет је да су сва тројица откривена на свега два километра ваздушне релације у Основним школама на општинама Звездара и Врачар.

Повезане вести

Leave a Comment