Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Ana Bjelica:“Ostaje žal za finalom“

Ana Bjelica

Odbojkašice Crvene zvezde nisu uspele da ponove prošlogodišnji uspeh i plasiraju se u finale Kupa CEV. Potajno su se naše devojke nadale da u Beograd mogu doneti i evropski trofej, ali im se na tom putu isprečila italijanska ekipa Urbino.

Nakon nekoliko dana sabiranja utisaka, Ana Bjelica je izjavila:

– Neverovatne odluke su sudije donosile u par navrata. U vrlo bitnom momentu, krajem prvog seta, jednu odlično podignutu loptu od strane Marte Valčić, okarakterisale su kao „prljavu“ i tu je u neku ruku počeo sunovrat. Nismo iskoristile tri set lopte u tom delu meča, spasle smo isto toliko, ali smo na kraju pale. Loše smo odigrale u „regularnom“ delu i nismo smele da izgubimo tako ubedljivo. Ostaje žal za finalom, ali mislim da smo i ovako dosta postigle. Ima vremena, sledeće godine jurišamo na najviši plasman.

Izjavi Ane Bjelice, pridružila se i odlična Marta Valčić:

Marta Vlačić

– Mislim da niko ne može da se krivi za poraz, jer smo dale sve od sebe. Jednostavno u nekim momentima nije išlo, mada se mora reći da je Urbino odigrao mnogo bolje nego u Šumicama. Neću reći da su nam sudije oduzele plasman u finale, ali da su imale uticaja na rezultat, to svakako.

Повезане вести