Moja Crvena Zvezda
Звездине легендеФудбал

Хуманитарна утакмица за Звонка Милојевића

Некадашњи голман Црвене звезде Звонко Милојевић не одустаје у својој борби против болести. Његова нада у потпуно оздрављење и вера да ће устати из инвалидских колица могу да послуже за пример свима како се и са коликом жељом треба борити против недаћа.

Звонкове напоре и борбу за боље сутра препознали су и људи у Крушевцу који ће у понедељак 10. децембра организовати Хуманитарну утакмицу за помоћ Милојевићу. Истовремено биће то лепа прилика за све љубитеље фудбала да уживају у дуплом програму. Први ће на паркет крушевачке Хале изаћи јуниори, дечаци рођени 2001. и 2002. године, Црвене звезде и ФК Крушевац од 16 часова. Сат времена касније у фудбалском умећу надметаће се ветерани истих тимова. Сав приход од купљених улазница које коштају 100 динара биће прослеђен у сврхе лечења прослављеног голмана црвено-белих и Локерена, који ће бити присутан на овом хуманитарном догађају.

Такође, позивамо све да у складу са својим могућностима помогну тешко повређеној легенди Црвене звезде уплатом новчаних средстава на жиро рачун фудбалског клуба Крушевац.

Број жиро рачуна је: 160-19709-22, банка Интеса.

Бори се Милоје…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

4 comments

forza stella rossa дец 5, 2012 at 16:41

Koliku harizmu ima ovaj covek,volju,zelju….to je neverovatno.Da je pored svih muka toliko pozitivan i uporan…svaka mu cast!Miloje legenda!!

Reply
Deedrah дец 5, 2012 at 16:02

Не дај се Милоје,без тебе на голу стварно труло је!

Reply
CZHN дец 5, 2012 at 14:33

VELIKI KLUB-VELIKI LJUDI!

Reply
Radisa дец 5, 2012 at 14:28

Pozivam sve Zvezdase iz Krusevca,Varvarina,Cicevca,Stalaca,Trstenika…….izcelog Rasinskog ogruga da napunomo halu sportova i pomognemo nasem Miloju

Reply

Leave a Comment