Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Спартак-Црвена звезда 0:3 (службени резултат)

ŽFK Crvena zvezda

Напокон је решен случај који се тиче неодигране утакмице 11. кола Прве женске лиге између Црвене звезде и Спартака из Суботице.

Подсетимо, Спартак је одбио да одигра утакмицу, због захтева који је одавно послао ФСС-у, у коме је наведено да су постојале малверзације приликом пререгистрације нашег клуба.

Како је МЦЗ и раније писао, све евентуалне грешке, нису имале утицаја на такмичарски део па је захтев Спартака одбијен, а утакмица је регистрована службеним резултатом – 3:0 у корист нашег тима.

Поред тога, одлучено је да се Дисциплинској комисији ФСС-а, поднесе Дисциплинска пријава против Спартака, јер није поступио по налогу Такмичарског органа, по коме је требало да тај исти орган, обавести о дану, часу, стадиону и месту одигравања утакмице.

Спартак се о тај захтев оглушио, утакмицу није пријавио, девојке нису изашле на терен, и на крају – 0:3 за Звезду!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

31 comments

Možda vam se (ne)svidi јан 15, 2013 at 13:40

Napokon…?
Ne, slučaj još uvek nije rešen, ali će biti uskoro!
http://i1141.photobucket.com/albums/n588/zfkspartak/SZurnal_003_zpsd47028ee.jpg
Na linku je tekst iz Sportskog žurnala – datum 15. januar 2013…

Reply
murinjo fan дец 6, 2012 at 04:42

uh, ja pomisli da smo dobili spartak sa 3 0 , mislim muski
taman da dodjemo na -3

Reply
Goran дец 5, 2012 at 22:48

Druga liga odmah! Kakav je to način da ne izađeš na utakmicu zbog nekih svojih ubeđenja?!

Reply
dexy122 дец 5, 2012 at 22:37

Ajde pa da vas gledamo nadam se na TV kada budete igrale u Evropi, kad vec ne moze FK da udje u LS. 😉

Reply
Zeljko дец 5, 2012 at 20:24

Tako i treba,e sad za kaznu i uzeti i bodove pa nek se i dalje prave pametni.

Reply
Djoksonidis дец 5, 2012 at 20:04

Mina uvek donosi lepe vesti! 😳 Ajmo, fudbalerke ka tituli i Ligi sampiona. Da nase SD utefteri jos koji trofej!!!
Zvezda oOoOoO

Reply
Lucano дец 5, 2012 at 19:44

Mnogo ste ispali jadni gospodo iz Spartaka. Sledeći put pustite lepo devojke da igraju pa neka pobedi bolji.

Reply
bob дец 5, 2012 at 19:42

Žao mi je što je MOJACRVENAZVEZDA posvetila pažnju puštanju na slobodu čoveka koji je pokušao da ubije ili obogalji pripadnika žandarmerije. Uroš Mišić nije jedan od nas. Mene nikada nije predstavljao. I nikada me neće predstavljati takva ličnost. Nadam se da ovakvih kao što sam ja ima još, i da će se javiti i osuditi potez Apelacionog Suda koji nam je svima poslao poruku da se kriminal u Srbiji isplati. 🙄
Žao mi je što se nisam držao teme.

Reply
SCZ дец 5, 2012 at 20:34

Cekaj, niko nikada nije trazio njegovu slobodu, vec samo pravedno sudjenje. Decko je odlezao 5 godina i ti jos nisi zadovoljan? Pa silovatelji maloletne dece dobijaju manje kazne od one koju je on dobio za napad na lice (u pravu ne postoji sluzbeno lice kao specijalan slucaj, svako lice je jednako pred licem pravde, te se napad na svako lice mora podjednako kazniti, nebitno koju uniformu ono nosilo). Decko je kao mladji punoletnik dobio kaznu kakvu ne dobijaju ni visestruki povratnici slicnim krivicnim delima, a sve to u sklopu medijske hajke koja se tih godina zahuktavala protiv nase Crvene Zvezde, i zato i jeste zasluzio da budemo uz njega, svoje je odsluzio, sada je pred zakonom rehabilitovano lice i niko nema pravo da ga napada. I da, za kraj, reci mi molim te, koju je kaznu dobio izvesni vodja navijaca gradskog rivala nakon ispaljivanja rakete koja je usmrtila Acu Radovica? To vam ne smeta, jel da, nego vam smeta sto je neko napao policajca koji je mahao pistoljem na po tribine, treba sram da vas bude, i dalje se bojite Titove i Slobine milicije, kao da su Bogom dani.

Reply
bob дец 5, 2012 at 20:56

Očigledno me niste dobro razumeli. Dozvolite da pojasnim: Kriminal u Srbiji se isplati. To važi i za silovatelje, ubice, pedofile i mnoge druge kojima nije mesto u javnosti. Slučaj Uroša Mišića je samo jedan od mnogih. Naravno da sam osuđivao svaki ovakav sraman slučaj, samo ne na ovaj način, preko ovog sajta. Svako ko me poznaje zna da pripadam onima koji žele uređenu Srbiju, u kojoj su kriminalci iza rešetaka i koja je bezbedna za našu decu. Moram da kažem da mi je krivo zbog ovolikog broja negativnih glasova koje je zaradio moj komentar i dozvolite mi da Vas pitam da li biste bili ovoliko pravdoljubivi da je, ne daj Bože, neko Vama blizak preživeo ono što je preživeo žandarm Trajković? Naravno da ne. I on je nečiji otac, brat, možda i deda i sigurno da moramo da osudimo svaki takav i sličan pokušaj da se neko ubije ili povredi. I ubice Brisa Tatona i ubice Ace Radovića i one koji su izboli navijača Zvezde i svako ko ugrožava Vašu, moju i bezbednost svakog građana Srbije. Navijači Crvene Zvezde su oduvek bili avangarda (avangarda naj je i osnovala) i takav trend treba da se nastavi, a ne da dozvolimo da branimo svakog samo zato što je naš. Zločin ne poznaje klupske boje. Hvala.

Reply
SCZ дец 7, 2012 at 02:40

Uros Misic nije pocinio nikakav kriminal, vec krivicno delo nanosenja teskih telesnih povreda i zbog to krivicnog dela (za koje se cesto ne dobija nikakva zatvorska kazna) je, iako je u trenutku izvrsenja dela bio mladji punoletnik i iako mu je to bilo prvo krivicno delo, odlezao pet godina svoje mladosti, i to, ako smem da dodam, onih pet godina za koje mnogi tvrde da predstavljaju najbolje godine zivota. Ako neko moze da pojasni sta je taj decko vise trebao da iznese preko ledja zbog gluposti koju je napravio, neka mi objasni, ja stvarno vise ne znam da li smo mi ovde svi na istim talasnim duzinama. I da, sto se tice policajca Trajkovica, koliko ja znam, on je prvi zabelezni slucaj policajca u uniformi koji se nasao pametan da hapsi ljude na tribini zbog paljenja pirotehnike. Da li je to uradio po necijem nalogu ili po sopstvenoj volji, to mi nije jasno, ali u svakom slucaju izlazi iz okvira uobicajenog policajskog delovanja i zbog tog svog, da ne kazem suludog poteza, je kaznjen sa par opekotina po ledjima. Sto se tice tvrdnji da mu je neko gurao baklju u usta i slicnih gluposti, svako ko je ili gledao snimak, ili bio na utakmici, ili je dovoljno sposoban da veruje svom mozgu i zdravoj logici pre nego drzavnoj propagandi iz sarene kutije, ce sigurno znati da o tome nema ni govora. Pozdrav i svako dobro.

Reply
Goran дец 5, 2012 at 22:50

A jel ti žao što je taj isti tvoj kolega uperio pištolj na decu? Vidim koliko je ostao bogalj, posle dva dana je bio na drugoj utakmici. Molim te napusti sajt.

Reply
marko дец 6, 2012 at 01:38

Jeste, On je iz cista mira uperio pistolj u navijace! I onda su oni njega jurnuli, zato sto je potegao pistolj na njih iz cista mira! Sta bi ti radio, da te juri neka masa, gde te jedan juri bakljom, s’ namerom da te sprzi (od prilike 800 stepeni je jacina plamena…)? Pustio bi da te ubiju na licu mesta…
Sto se mene tice, jos jedan potencijalni ubica na slobodi…
Ako je on nekome uzor, svaka vam cast…

Reply
bob дец 6, 2012 at 08:29

Moj kolega? Ti znaš čime se ja bavim? OK, posmatraj ovako: Da li je isto udariti i onesposobiti čoveka koji predstavlja opasnost za grupu navijača ili je u pitanju čisto iživljavanje? Pa čoveče, gurati baklju koja razvija 700-800 stepeni Celzijusa živom biću koje leži onesposobljeno na zemlji!?!?!?! Pa jel moguće da postoji osoba koja može tako nešto da opravda? Naravno da nije trebao da vadi pištolj iz čista mira (?), ali kazna koju je podneo nije primerena nikom. Razmišljaš vrlo usko.
Smetaju mi svi koji se bahato ponašaju na ulici, u svojim kućama, smetaju mi i zvezdaši i svi drugi koji biju svoje žene, decu, panduri koji parkiraju gde hoće i voze bez svetala, Miladin Kovačević, Hašim Tači, Ante Gotovina, kao i svako ko je zagrebao bilo koju sferu sporta kriminalom i krije se iz armije izmanipulisane dece. I nemoj ti da mi savetuješ da napustim sajt jer time šalješ određenu poruku. I to vrlo ozbiljnu. Ovo nije tvoj sajt, Marakana nije samo tvoja kuća i ne voliš Zvezdu više od mene. Sutra ću kao Piksi, doživet da me slični tebi isteraju sa stadiona zato što neću da palim zastave ili guram baklje ljudima u usta. Nadam se da te ničim nisam uvredio, ali mi je jako teško da se uzdržim kada su ovakve teme u pitanju. Takođe, nadam se da sam ti promenio mišljenje i da sam ovaj put bio jasniji. Pozdrav svima.

Reply
balvan дец 6, 2012 at 12:48

sve sto si rekao je tacno!!!!!
svaka cast. ali ne mozes objasniti ljudima recima kada slepo slede svoje vodje. oni rade sta im se kaze.
i jos nesto. bas me briga za olimpjiakos!!!!!
ja sa zvezdas i drugi me ne interesuju

Reply
Anka дец 6, 2012 at 10:22

Molim te ne teraj coveka. Sta je rekao sto nije istina?! I to sto ti govoris i to je tacno, i za njih mora da bude zakon. Samo sto ti coveka nisi razumeo sta je rekao. Secam se kad je policija isprovocirala navijace gumenim metkom je decku od 18. godina koji je prvi put dosao da gleda veciti derbi probijena vilica takodje je ostatao invalid i niko onije odgovarao. Zapamti i da medju tim policajcima ima ljudi, kao i ogranicenih koji misle da svi koji idu na sever su huligani. Sistem vrednosti se izgubio. A po ovome sto ti pricas decko zivotno ima jos da ucis.
Ponovicu i tebi nikog roditelji nisu izrodili da bi mu neko oduzeo zivot. Seti se samo koliko je pandura islo na KIM od 1997-99 su zajedno sa pripadnicima VOjske, Zandarmerije bili dole. Niko ni o tim ljudima ne vodi racuna. Svi su ih tada slavili a danas zaboravili. Ono sto je jos gore taj covek koji je popio baklju napadnut je od jedne grupe i bio je u civilu a ne u pandurskom odelu, vi provalili pa na njega navalili. Objasni zbog cega. Niko pistolj ne poteze bez preke potrebe osim ako mu ne fali daska u glavi.

Reply
Anka дец 6, 2012 at 10:15

U potpunosti se slazem sa tobom. Ja sam vec jednom prilikom rekla da niko nije bogom dan da bilo kome oduzima zivot niti su roditelji njemu omogucili da se rodi da bi mu bio oduzet! Samo ako cemo pravo da govorimo najvise je krivo sudstvo, pocev od banalnih stvari kao sto je utaja poreza, (pr. jednom peconiju se odugovlaci proces da bi bio zastareo a na kraju ce narod da plati), do najsvirepijih ubistava gde jedva odleze 2 godine. Znai pravni sistem nevalja, kazne za mnoga dela moraju biti postorene, za silovatelje 30godina robije bez pravo na zalbu, svirepa ubistva u porodici pogotovo dece dozivotna robija bez prava na pomilovanje, ubistva uniformisanih lica dozivotne robije sa pravom pomilovanja tek nakon 25godina robije i slicno. Svi se ku** kako je KIM nase kako niko ne sme da nam dira narod dole, a sta imamo ovde svako svakog kolje. Klinci ni navsrenih 15godina odrgizaju jedni drugima usi, maltretiraju vrsnjake, ubijaju se zbog sala druge boje kluba..alo Samo da se poslusaju stihovi Bore Corbe u pesmi „danas nema mleka“ MORALNO DUGOVNO MATERIJALNO U SVAKOM POGLEDU KAO DRUSTVO SMO DOTAKLI DNO DNA, ALI NE MOZE NI DRZAVA SAMA DA RESAVA NESTO POLAZI I OD NAS SAMIH, KUCNOG VASPITANJA. I na ovom portalu ima svakakvih da ga vidis uzivo bilo sta da kazes da nestima glavu bi ti otkinuo, postali smo naopak narod a ja se iskreno nadam da cemo se vratiti pravim vrednostima. toliko od mene.

Reply
Zvezda mi je sve дец 5, 2012 at 19:41

Zna li ko kakvo je stanje na tabeli? CZV DO TITULE!!!

Reply
Mina дец 5, 2012 at 19:44

Spartak je upucen na Disciplinsku komisiju, gde ce verovatno doci do oduzimanja bodova. Zvezda i Spartak sada imaju jednak broj bodova, i ako se gleda medjusobni skor, Zvezda je prvak 🙂 Medjutim, nismo hteli nista da objavimo dok ne bude zvanicno.

Reply
milorad дец 5, 2012 at 20:43

Gleda se gol razlika tako da je spartak opet jesenji prvak,medjusobni susret se gleda na kraju prvenstva ako budu imali isti broj bodova.

Reply
Mina дец 5, 2012 at 20:51

Sve je to lepo, ali ja napisah da se ceka odluka Disciplinske komisije, gde postoji mogucnost da se Spartaku oduzmu bodovi. Drago mi je sto te ima na svakoj vesti o ZFK-u :facepalm: Samo si zaboravio da dodas ono „Sad cemo mi da posaljemo zahtev UEFI posto je FSS neozbiljan“ i ostalo :facepalm:

Reply
milorad дец 5, 2012 at 20:56

sto si besna?pa i na fejsbuku zfk crvena zvezda izasla tabela gde je spartak prvi a zvezda druga.

Mina дец 5, 2012 at 21:00

Svaka cast, pratis i nas sajt i zvanicnu prezentaciju Zvezde, mozda uskoro i predjes da navijas za nas 😀 Da si se malo vise udubio u citanje video bi da sam napisala da nista nismo objavili o jesenjem prvaku jer cekamo odluku Disciplincke komisije, a ovo – ako se gleda medjusobni skor – ne stoji u tekstu nego u mom komentaru. Cim pise „ako“ znaci da nisam sigurna. Sto ja da budem besna, vama ce oduzimati bodove. 😀 Svasta s tobom 🙂

Reply
milorad дец 5, 2012 at 21:03

ja da te lepo obavestim o pravilima fss a ti me pljujes,i to je hvala.

Mina дец 5, 2012 at 21:12

Ne drami, niko te nije pljuvao. Cao 🙂

Mina дец 5, 2012 at 21:04

Druze Milorade, to sto promenis ime, ne znaci da si promenio mail. Nadam se da ti je sad jasno zasto ti tako odgovaram na komentare.

Reply
milorad дец 5, 2012 at 21:10

mogu ja meil da promenim,ali nije lepo pljuvati po nekom ko ti nije ruznu rec rekao.cao

CZHN дец 5, 2012 at 19:31

Dobro je…pratio sam priču od početka i bez obzira što je sve bilo na našoj strani,mislio sam da će i u ženskom da nas kradu.

Reply
cccc дец 5, 2012 at 19:21

molim lepo 😀

Reply
PERA BOR дец 5, 2012 at 19:18

Pa i da su izasle na teren ne bi mnogo bolje prosle

Reply

Leave a Comment