Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Бирачки спискови за изборе у ФК Црвена звезда

Kао што је обећано у писму в.д. Генералног сектретара Стефана Пантовића, од данас је на званичном сајту доступан бирачки списак.

На њему се налази 7515 чланова Клуба са правом гласа, и сви они ће моћи да 17. и 18. децембра 2012 гласају на изборима за новог Председника ФК Црвена звезда.

Уколико сте члан ФК Црвена звезда, испуњавате све услове, a вашег имена нема на бирачком списку, или имате било какву другу примедбу, можете послати рекламацију на e-mail office@budideozvezde.rs Изборној комисији, и приложити доказе о испуњавању наведених услова.

 Овде можете преузети бирачки списак. Бирачки списак ФК

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

31 comments

madness2233 дец 9, 2012 at 23:52 Reply
Cira дец 9, 2012 at 23:09

Po mom dubokom ubedjenju novac smo prvenstveno trebali uloziti u dobrog trenera,koji bi uz dva tri dobra pojacanja razvalio JSL…siguran sam i to u prilicnoj meri da cemo dovesti dobra pojacanja,a da ce bleda,nikakva igra ostati zbog ostanka Aleksandra Jankovica.Dzabe nama sto je Sale jeftin kada nema veze sa trenerskim poslom…razmislite malo svojom glavom Sale je imao mnogo bolji tim od R.P. ali i daleko losiju igru od njega.Mislim da je radna grupa napravila njegovim zadrzavanjem ogromnu,nenadoknadivu stetu Zvezdi i da cemo samo izgubiti dragoceno vreme.

Reply
sreks дец 9, 2012 at 21:23

Emmanuela Mbolu dovesti pod hitno.Igra levog beka i extra je igrac.Ima 19 god.Stojadinovic njega moze lagano da dovede.U Portu je a jos nije debitovao.

Reply
Nix дец 9, 2012 at 20:43

Despotovic,Ozegovic,Mudrinski i Kasalica ubitacan napad,a odbrana dovesti Kosanovica i Rodica

Reply
slobal дец 9, 2012 at 20:18

Mi moramo da predjemo na 4-4-2 i da igramo sa zadnjom linijom gde dva stopera zatvaraju sredinu, a gde bekovi idu do sredine ili malo dalje, a ne do protivnickog gola, jer odatle duva promaja na kontrama, dok na sredini treba da imamo jednog zadnjeg veznog i jednog organizatora igre koji povezuje linije… Ispred na krilima dva moderna, brza fudbalera i u samom spicu dve klasicne devetke… To je sistem sa kojim mozemo dosta…
Moja vizija tima je uz pojacanja, dolaske i odlaske : Jovanic (Kirovski,Dmitrovic) – Bagayoko (Vesovic) – Spajic (Pantic) – Kosanovic (Jovanovic) – Mladenovic (Rodic) – Milivojevic (Mijailovic) – Milijas (Ninkovic,Kadu,Savicevic), Hristofi (Asamoa) – Kelvin ili Abubakar (Milunovic) – Mudrinski (Babalj) – Despotovic (Ozegovic)

Reply
slobal дец 9, 2012 at 20:25

Da se dopunim, u ovoj kombinaciji prelazni rok bi izgledao ovako :
ODLASCI : Bajkovic, Mikic, Krneta, Maksimovic, Nenadic, Dimitrijevic, Lazovic, Kasalica, Miric…
DOLASCI : Jovanic, Bagayoko, Kosanovic, Rodic, Ninkovic, Hristofi, Despotovic i Kelvin ili Abubakar…

…Novac koji bi se uzeo od prodaja pokrio bi skoro sve transfere koji su navedeni, jer Lazovic i Kasalica zajedno donose oko 6 miliona evra, a ostatak neka donese milion i dosta je… Jos bi i ostalo novca kada bi se zatvorio prelazni rok…

Reply
@slobal дец 9, 2012 at 20:35

Gresku sam napravio jer si napisao Kelvin ili Abubakar,ali stranac manje vise,opet ne bi smo mogli da ih imamo 5 u timu.A Dzajic je rekao da Kasalica i Lazovic nisu na prodaju,narocito Lazovic jer mu je rano da ide.

Reply
@slobal дец 9, 2012 at 20:31

Sad cu da ti objasnim neke stvari: Prvo sa Murinjom taktika 4-4-2 je jos gora po nas nego bilo koja druga,jer Murinjo u svakom slucaju forsira neki defanzivan fudbal.Drugo u ligi je dozvoljeno da tim ima 4 stranca najvise,dok si ti napisao 6 Bagajoko,Kadu,Hristofi,Kelvin,Oumaru,i Asamoa.Trece cak i da mogu 6 stranaca da budu u ekipi u ovom trenutku ne bi smo mogli da kupimo i Bagajoka,Hristofija,Oumarua,i da uzmemo Kelvina na pozajmicu jer su sva cetvorica ukupno uzasno skupi,a i pitanje je da li Stojadinovic zeli nekog od njih trojice ne racunajuci Kelvina koga zeli.Cetvrto Despotovic je spor i ne treba nam jer imamo Mudrinskog koji je sasvim dobar spic,Despotovic bi mu grejao klupu a za tim nema potrebe jer vec imamo Babalja koji je slican Despotovicu,a tu je i Kasalica.Peto ti si lud ako mislis da bi Ninkovic dosao ovde da bi grejao klupu,takodje Kadu nije za klupu.

Reply
aleksandar sd дец 9, 2012 at 16:35

Stojadinovic dovodi Kelvina iz Porta na pozajmicu sa pravom prece kupovine. Tako da nemamo sta da izgubimo jos mozemo i da ga kupimo kad zadovolji. Grbica nemojte da ocekujete to je patka obicna decko nece u Zvezdu, a i nebi voleo da nam dodje covek koji je na sos kanalu pricao o Zvezdi u tonu koji mi se ni malo nije svideo, Ninkovic ce doci ako ne dobije neku ponudu iz jake lige. Ocekujem jakog igraca u odbrani a ne nekog Kosanovica za koga je Pantic tvrdim bolji duplo. A ovo sto se prica da odlaze njih 15! to podrzavam,tako treba!

Reply
domacin дец 9, 2012 at 16:52

jesi li bas siguran za kelvina?

Reply
aleksandar sd дец 9, 2012 at 17:00

Rekao je Stojadinovic da su velike sanse da ga dovede na pozajmicu sa pravom prece kupovine ako uspe da nagovori ljude iz Porta. on trenutno vredi oko 2miliona.

Reply
@aleksandar sd дец 9, 2012 at 16:55

Radujem se dolasku Kelvina,meni je on odlican igrac i bice odlican na levom krilu.Porto ima odlican skauting i sigurno Kelvin nije promasaj,Stojadinovic kaze i da je Ninkovic kontaktiran tako da ja ocekujem da ce doci.Uz njih dvojicu postoji sansa da dovedu Jovanica jer je slobodan igrac,nije toliko star (27 god),dobar je golman i iskusniji od Kirovskog i Vesica,sto se mene tice Kosanovic je dobar i voleo bih da ga vidim kod nas,cujem da se trazi i levi bek i mislim da cemo imati dobru ekipu,a velika mi je zelja da Kelvina zadrzimo i posle pozajmice.Evo sastav po meni:
Jovanic-Pantic Kosanovic Spajic ?-Kadu Milijas Ninkovic-Kelvin Mudrinski Lazovic.Za mene je ovaj sastav odlican,jos kad prodju kompletne pripreme bicemo mi odlicni,pozdrav.

Reply
Odlasci дец 9, 2012 at 17:02

Koliko sam ja upucen ocekuju se odlasci ovih igraca: Bajkovic,Mikic,Maksimovic,Jovanovic,Nenadic,Lukovic,D.Srnic,S.Srnic,Milivojevic,Mijailovic,Dimitrijevic,Miric,Jankovic,Ozegovic.

Reply
delija_md дец 9, 2012 at 17:09

Ni Jovanić nije loš golman. Jeste da mi je žao što Bajko dolazi, ali na gol nakon dužeg vremena dolazi ozbiljan čovjek.
Kosanović nije loš štoper, ali nije samo on dovoljan. Potreban nam je makar još jedan štoper za rezerve.
Podržavam ideju da se sa njih 15 raskine ugovor.

Reply
Laki дец 9, 2012 at 10:15

Fudbaler godina ugovor

Ognjen Mudrinski 21 50/50 s Jagodinom
Filip Kasalica 23 75/25 sa Slobodom
Luka Milunović 19 50/50 sa Varegemom
Darko Lazović 22 70/30 sa Borcem
Natanijel Asamoa 22 80/20 sa agenc

Ako je ovo istina,Mudrinski i Milubivuc ce vise doneti svojim bivsim klubovima nego nama(ako je kostao *10* e a mi ga prodamo za *50* mi smo u plusu 15 e a oni 35…pa ko je mogao takve uguvore da potpisuje?

Reply
aleksandar sd дец 9, 2012 at 00:56

Da li je istina da ce nam novi sponzor biti „PUMA“ i da se raskida saradnja sa raspalom ledjeom?

Reply
CEBEP дец 9, 2012 at 00:24

„Ukoliko ste član FK Crvena zvezda, ispunjavate sve uslove, a vašeg imena nema na biračkom spisku, ili imate bilo kakvu drugu primedbu, možete poslati reklamaciju na e-mail office@budideozvezde.rs Izbornoj komisiji, i priložiti dokaze o ispunjavanju navedenih uslova.“ Clan sam Crvene zvezde duze od godinu dana, punoletan sam, kakve jos uslove treba da ispunim, nikada nisam odgovara pred zakonom…Stvarno ne znam sta mi jos treba jel moze pomoc kako da se nadjem na spisku???

Reply
kid frankie дец 9, 2012 at 01:44

pregledaj ceo spisak… ima na dnu ljudi pored kojih ne pise grad

Reply
CEBEP дец 9, 2012 at 10:40

Pogledao sam ceo spisak, i NEMA ME!!! Koja je bre ovo zajebancija?

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca дец 9, 2012 at 20:17

Mozda nisi obnovio clanarinu.I ja sam tek pre dva dana obnovio.

Reply
CEBEP дец 10, 2012 at 09:55

Обновио и важи до краја ове сезоне.

Reply
Upucen дец 8, 2012 at 23:52

Bajkovica hoce Trabzonspor,Milivojevica Rubin,Mijailovica Fiorentina,Kasalicu Bordo,Lil,i Stutgart.Dolaze nam Kosanovic,Rodic,Ninkovic,Grbic,i Despotovic ukoliko ode Kasalica.

Reply
V дец 8, 2012 at 23:49

Ulazi covek u crkvu da se ispoveda i kaze:
– Oce, mnogo sam gresio. Dosla kod mene tasta, i mi uz kafu, pricu i… kresnemo se.
– Au, to je veliki greh.-rece pop.
– Nije to nista. Dosla ko mene svastika, i mi uz kafu, pricu i… kresnemo se.
– Au, ti si veliki gresnik.
– Ni to nije nista. Dosao kod mene zet, i mi uz kafu, pricu i… kresnemo se.
A pop ce:
– Ajde ti kuci da se i mi ne zapricamo 😆

Reply
@Zimski prelazni rok дец 8, 2012 at 21:44

Moji skromni predlozi: Desno krilo http://www.youtube.com/watch?v=03WgGKA3u7c Levo krilo http://www.youtube.com/watch?v=CCAS5Uemzgk Centralni vezni Ninkovic.

Reply
Ja дец 8, 2012 at 21:04

Јел право гласа имају само чланови који су дуже од годину дана?

Reply
Zimski prelazni rok дец 8, 2012 at 20:31

PRODATI: Bajkovic,Mikic,Dimitrijevic,Lazovic.
DOVESTI: Kosanovic,stranac-vezni,Grbic,vratiti S.Srnica sa pozajmice,vratiti Cikica iz omladinaca.
GOLMANI: Kirovski,Vesic.
DESNI BEKOVI: Pantic,Vesovic.
STOPERI: Kosanovic,Spajic,Jovanovic,Krneta.
LEVI BEKOVI: Mladenovic,Nenadic.
VEZNI: Milivojevic,Mijailovic,Milijas,Savicevic,Srnic,stranac.
KRILA: Asamoa,Grbic,Cikic,Milunovic.
SPICEVI: Mudrinski,Kasalica,Babalj.
4-2-3-1: Kirovski-Pantic Kosanovic Spajic Mladenovic-Milivojevic Mijailovic-Grbic Milijas stranac-Mudrinski Kasalica.

Reply
Zimski prelazni rok дец 8, 2012 at 20:33

Zaboravio sam i Kadua,taman da sa platnog spiska od 41 igraca spustimo na 24.

Reply
zoko дец 8, 2012 at 21:20

grbic iz ofke je igrac olimpijakosa znaci jako tesko skoro nemoguce pantic je katastrofa al mlad je pa……..a golmani ma daj bajko jeste los al kirovski i vesic su dno dna licno sam gledao dok brane u kup utakmicama.treba sansu dati dmitrovicu da bude zamena bajku dok se ne ustali u tim i nestekne sigurnost

Reply
Ja дец 9, 2012 at 16:43

Malo si se z..o. Imas 12 iograca u postavi. Koja ti kad smo vec kod toga, ne valja.

Reply

Leave a Comment