Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Бутулија: Борим се за свој клуб

24042012-butulija-1Председник Рукометног клуба Црвена звезда Игор Бутулија, обратио се спортској јавности, а повод је одузимања бодова клубу из Љутице Богдана због неизмирених дуговања.

Бутулија је овом приликом истакао да се чини велика неправда Црвеној звезди, као и српском рукомету уопште.

-Борим се за свој спорт и борим се за свој клуб. Проблем је у томе што не постоје људи који би популаризовали рукомет у Србији. Одузимање бодова једном од највећих клубова, као што је Црвена звезда, представља отимање и неку врсту „освете“ од стране појединих људи из савеза. Имамо најталентованију децу која се тренутно баве рукометом из чисте љубави према овом спорту. Свима желим све најбоље, али бих замолио људе да имају разумевања према клубу који је у кризи. Имали смо опомену да ће нам се одузети још два бода због дугa. Похвалио бих све успехе наших рукометашица на ЕП. Заслужују све најбоље. Рукомет је спорт који има експанзију у земљaма Европске уније, и не може сав новац да одлази у фудбал и кошарку. Стојим испред свог клуба и деце која тренирају – рекао је Бутулија.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

15 comments

scor.pro дец 20, 2012 at 03:05

This website was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found
something which helped me. Thanks a lot!

Reply
iznogud86 дец 17, 2012 at 13:14

butulija butulija…oragnizuj neku utakmicu u pioniru sad dok je pauza..imas valjda neke veze…doci ce 4,5000 delija sastani se snjima nek se napravi kampanja…tako u tri meseca ravi po jednu tekmu ili nek poneku rvenstvenu igrajte u pioniru po 300 din i eto resenja po 10000 e mozes da zaradis za utakmicu…potrudi se malo nesto konkretno probaj boli uvo ove u savezu sto ti drzis konferencije

Reply
Marko дец 14, 2012 at 05:24

Ja ne znam šta se desilo u ovom rukometnom klubu, ali znam da smo mi do pre 3 godine dominirali i igrali LŠ, meni je rukomet uz košarku i fudbal najdraži sport i stvarno je šteta što nemamo jak klub iako imamo toliko talenata, a za rk je potrebno duplo manje para nego za košarku.

Ne znam da li je Butulija krivac, ili je on sad jedini tu koji je ostao uz klub, ali je realnost da on nije sposoban da obezbedi stabilno funkcionisanje kluba, pa to je smešna suma zbog koje mi gubimo bodove, pa Zvezda je i dalje brend, mislim siguran sam da može da se nađe sponzor koji bi pokrio 50% troškova kluba.

Reply
veliki pravi zvezdas дец 13, 2012 at 23:34

Moj predlog za presedniku RK Crvene Zvezde je da on sam privuce sponzore RK Crvena Zvezda manje za pocetak u RK Crvena Zvezda 😀

Reply
zoran дец 13, 2012 at 21:06

Prica da s.d pomogne klubu je nerealna, klubovi su samostalni u odlucivanju i statut s.d nedaje pravo mesanju u rad kluba dok se klub neobrati s.d. Rukomet kao i odbojka od s.d dobijaju kancelarije, prevoz, besplatne termine u sali s.d, na klubu je da obezbedi stipendije. Problem je u rukovodstvu rukometa, sve se svelo na Perunicica koji iz nemoci i ocaja a ujedno i neznanja proziva s.d, a sutinski problem je u Butuliji. Mora da se obezbedi uprava koja moze da isprati rad kluba. Butulija pod hitno da napusti klub.
Sistemsko resenje je da S.D promeni statut i stavi pod patronat i fudbalski klub koji pravi ogromne troskove S.D i crpi resurse a neplacaju ni struju ni vodu a ni grejanje. Mnogo je teska situacija i lagano se gase sportovi. Drzava nije sistemski odradila olaksice za preduzeca koja su spremna da ulazu u sport. Privatnici nemaju nikakve olaksice vec samo opterecenje.

Reply
reLNO дец 13, 2012 at 18:35

tesko ce se izboriti sa tolikim dugovima.. Treba odati priznanje Pušici, koji je oprostio ceo dug zvezdi , koji nije uopste mali i iznosi oko 7000 eura. Malo ko bi to uradio , posebno u danasnje vreme…

Reply
fringe дец 13, 2012 at 15:20

Mene ne neinteresuje sta se valja iza brega ali bih molio da ko moze da pomoge i pomogne. Jer ovi momci sto igraju to i zasluzuju!

Reply
CZHN дец 13, 2012 at 14:26

Da se pare tako nalaze-danas bi Karabatić igrao za nas.Igor je u pravu-SD da pomogne…A zašto bi bilo ko pomagao ako svoj neće?

Reply
zare дец 13, 2012 at 11:54

A sto bi RKCZ gasili. Ako ti ne mozes da nadjes pare idi, mozda neko drugi moze.
Ja ne mogu da verujem da njega nije vise sremota da izlazi sa ovim pricama. Kakav je to predsednik koji za 6 meseci nije mogao da nadje bar 14000e za dugovanja, kad vec nije mogao da nadje ni za jednu platu ovim momcima koji sluze za primer celom SD.
Ali on je slika i prilika Srbije trenutno, na zalost. Tata sredio da zavrsi osnovnu skolu, tata sredio da igra u Zvezdi, tata sredio da igra u reprezentaciji, tata sredio da bude trener u Zvezdi, tata sredio da bude predsednik u Zvezdi….. Samo se nadam, tacnije molim, da ce se naci neko pametan da ga skloni, da sledeca stvar ne bi bila – tata mu pomogao da ugasi RKCZ.

Reply
Žile дец 13, 2012 at 16:26

Upravo tako,ako nisi u stanju da obezbediš sredstva za normalno funkcionisanje kluba ne znam šta više čekaš,povuci se!Drugu sezonu zaredom nam oduzimaju bodove zbog dugova,a on ne samo da nije rešio problem sa bivšim igračima nego se duguje i ovim sjajnim momcima kojima svaka čast na tome šta su sve izdržali.Ovo je zadatak za sd,ne da mu daju pare nego da ga smene i postave sposobnog čoveka.Od kada je Butulija u Zvezdi,prvo kao trener a sad kao predsednik,mi se iz sezone u sezonu bukvalno raspadamo.Idi i nemoj više da se boriš za klub,ako tako nastaviš ugasićeš ga!

Reply
Hej bre дец 13, 2012 at 10:40

Gde ti je Skundric? Sto niko ne da pare i pomogne Butiliji? Dokle bre ovo ide?

Reply
boban дец 13, 2012 at 08:57

nemoj vise da se boris, predaj se , idi molim te , hvala…

Reply
boban дец 13, 2012 at 09:01

…i samo da te pitam..covek osvoji tri uzastopne titule i onda , iz cista mira , dodjes ti , oteras coveka i od tada propast ! ZAASTO ?

Reply
Igor дец 13, 2012 at 11:39

Kada je on osvojio 3 titule??? Od kada je on postao trener, a sada kao predsednik, osvojili smo jedno veliko NISTA, svima smo duzni, oduzmijau nam bodove itd…
Dok nije dosao, bili smo prvi, i nismo imali finansijskih problema ❗

Reply
boban дец 13, 2012 at 20:30

citaj malo pazljivije , pozdrav…

Reply

Leave a Comment