Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Тоза Мијаиловић очекује велику излазност на изборима

TozaПредседник Скупштине фудбалског клуба Црвена звезда, Светозар Мијаиловић очекује да кандидат за Председника Драган Џајић на предстојећим непосредним изборима 17. и 18. децембра добије велику подршку чланова клуба.

– Очекујем да се потврди јединствена жеља свих Звездаша и чланова клуба са правом гласа да Драган Џајић заузме место првог човека Звезде. Сви заједно изласком на изборе треба да дамо подршку легенди каква је Џајић и његовом тиму у намери да реше проблеме са којима се Звезда суочава и који нису нимало лаки и једноставни. Уједињени треба да учинимо све како бисмо поново успоставили систем и принципе који су од Звезде направили великог спортског гиганта. Потребно је, као што је то био случај кроз готово целу Звездину историју јасно дефинисати поделу послова, тако да се тачно зна које су обавезе и одговорност људи из финансијског, а које људи из спортског сектора – истакао је Мијаиловић.

Председник Скупштине београдског клуба, нагласио је и да је поред тога што ће на изборима бити само један кандидат, велика излазност од великог значаја за напредак клуба.

– Одзивом на изборе у великом броју демонстрирали бисмо на најбољи начин идеју о окупљању око програма опоравка клуба коју заступа Драган Џајић. Сматрам да ће и поред хладног времена у понедељак 17. и уторак 18. децембра гласати велики број чланова. Верујем да ће електронским путем стићи доста гласова, и позивам све чланове из Београда, којих има заиста много да дођу на Маракану и гласају – поручио је Светозар Мијаиловић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Deks дец 15, 2012 at 23:00

Ovizbori su samo trosenje para Dzaja je predsednik svi ga zele i treba da ga izabere skupstina a izbore ostavimo za bolja vremena. Potrebna nam je nova mobiljizacija. Navijaci moraju da osmisle kako da dodatno pomognu klubu i da obustave samoreklamiranje kroz baklje , topovske udare i ostala njasra..

Reply
veliki pravi zvezdas дец 15, 2012 at 11:35

Hocemo da genalni sponzor FK Crvena Zvezda bude sponzor koji je u Sanderlendu i on da ima udio u nasoj Crvenoj Zvezdi radi se o investicijonom fondu umjesto Gasproma i da Crvena Zvezda dobije svoj novi stadion ,dobro je neka se Dzaja vrati ali za potpresednika Crvene Zvezde za sportskog direktora Stojadinovic ,za presednika Crvene Zvezde Jugovica za trenera nekog od nasih ljudi koji rade u Rusiji

Reply

Leave a Comment