Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Миковић: „Мићка би Кајзери, Фиорентина, али и други..“

Мићко, фото Новости
Мићко, фото Новости

Oчекивано или не, тек Срђан Мијаиловић би ове зиме могао да напусти Маракану уколико неки од заинтересованих клубова одлучи да уплати обештећење које је одредило руководство нашег клуба.

„Постоји интересовање Кајзерија, причали смо на ту тему, али далеко од тога да је нешто договорено“ рекао је за „Журнал“ Мићков менаџер Стеван Миковић и прокоментарисао интересовање Фиорентине..

„И та могућност је у оптицају, али има и других. Могу само да кажем да се ради о једном врхунском клубу, али име не смем да откривам… Прелазни рок још није почео, нигде не журимо, сачекаћемо најбољу понуду и за играча и за Црвену звезду. Јер, сви морају да буду задовољни.“

Мићко је пуне две године међу првотимцима Црвене звезде, тачније од доласка Роберта просиечког у клуб.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

mile дец 16, 2012 at 06:16

Ako Jankovic ostane trener, ni banke za Micka necemo uzeti. Robi je od njega stvorio igraca, ovaj ga je srozao na dno. Ako ga Kayseri ne uzme, nece niko.
Micko, idi kod Robija, nastavi gde si stao avgusta meseca. Bar znas da ces se nastaviti fudbalski razvijati. Bezi od Saleta koliko te noge nose.

Reply
vesti iz kluba дец 16, 2012 at 02:29

mi nemamo kesha, tako da mozete samo da ocekujete od stojadina da dovodi svoje igrace, tipa pesic lakic , a vec sam pisao da ce da proba da dovede i vucinica iz cukarickog, takodje svog
i da uzima drvnu gradju iz jsla, iste one koje je dovodio i adzic, a za takve poslove, pa to moze da radi i bilo ko od nas,
takodje, za nase se niko ne zanima, sam mozda za micketa i to za max 2 mil, pa i to je mnogo i to je to
lazovic, i slicni, ne vrede ni 5 banke, pa nisu ni oni sisali vesla iz inostranstva pa da bacaju pare na nemace pojma
znaci, batalite da sanjate o trofejima, bar za ovu sezonu, mi treba da ubacujemo nasu decu, jer koja je vajda da se dovode lakici i pesici , a da nasa deca greju klupu
stojadin treba da dokaze da je pravi majstor, a ne da radi kao adza

Reply
Tole dozivotna дец 15, 2012 at 21:15

Mali skidaj tu odvratnu majicu

Reply
Sima Simic дец 15, 2012 at 16:47

Ovog Majamija sto dalje od kluba. Drugo zbog cega Zvezda nema svoju menadzersku agenciju nego joj ovakve propalice i bitange kao Majamiji, Bambalici i kompanija prodaju igrace.

Reply
CZHN дец 15, 2012 at 14:54

Jedan mora otići,a pošto ovoga zastupa Adzićev ortak Majami-bolje da ode on nego Milivojević.

Reply
dexa7 дец 15, 2012 at 14:39

Dve godine u timu a jos nije postigao gol 😕
Mada moram priznati da je izuzetno koristan u defanzivi.

Reply
Kastro дец 15, 2012 at 17:05

Njegovo i nije da postiza golove. Koliko ih je postigao Makelele a jedan je od najboljih igraca ikada na toj poziciji

Reply
Ljuta Krajina... дец 15, 2012 at 12:51

Потпуно разумијем ситуацију у клубу и схватам да се ради новца играчи морају продавати. Међутим, не могу схватити толико жељу наше дјеце да бјеже преко. Па овај Мијаиловић и слични њему ни бркове нису почели бријати, а већ годину дана сања о одласку. Па идите већ једном…..паре су највећа „срећа“ у животу!!!

Reply
Cimi дец 15, 2012 at 14:21

Nego sta ce nego da ide, decko treba da zivi od necega, a ne da ceka trenera poput Robija, koji ce od svojih para da daje igracima da bi imali da se prehrane i obuku.

Reply
Ljuta Krajina... дец 15, 2012 at 14:59

Uzmi telefon, nazovi i pitaj Najdoskog i Belodedica kolika su primanja imali, a dogurali su do najvece stepenice. Pa uporedi njih dvojicu sa malim Jankovicem koji vozi dzipa od 40 000 evra. Daj molim te…

Reply
Kastro дец 15, 2012 at 17:08

Da a ti si ga video kako vozi dzipa. Ne kazem da ga nema, ali vise te price. Uostalom malo se informisite iz pravih izvora, pa Covic je rekao da ovi igraci nisu imali bukvalno za kafu kada se ode negde, pa isto tako Mihajlovic da kada su pozivani u reprezentaciju da su se odvajali u stranu jer nisu imali para, nisu nikuda hodali. Alooo 7-8 meseci bez dinara. Daj ajde ti radi kod mene iz ljubavi, naci cu ti gotivan posao, ali ne trazi platu

Reply
Mani дец 15, 2012 at 19:40

Vec godinu dana i vise se pise kako mali Jankovic vozi dzipa a jos nije napunio 18 godina…

Reply
redjamo pobede дец 15, 2012 at 12:23

Cenim ga mnogo kao igraca, a i steta je sto mora nase dete ovako rano da ode iz Zvezde. Ipak mislim da je vreme da vratimo pre svega dugove srpskim klubovima i da saradnja bude normalna sa svima. Ako to zelimo moramo da prodajemo igrace. A i na ovoj poziciji imamo Milivojevica tako da neka 1 ostane.

Reply
milos дец 15, 2012 at 11:11

Ako su istinite one price o npr. 4 miliona, odmah, odmah, uz kalendar i priveske ga prodati

Reply
Spartanac дец 15, 2012 at 11:22

nema potrebe se zanositi sa 4 miliona………Micko ne vredi toliko…a i nas klub postize takve sportske rezultate da jedva najbolji igrac moze da izvuce toliko…….Cena micka je od dva do tri miliona….ali je realno da ode izmedju 2 i 2,5……jbg….da je igrac Porta,vredeo bi 7!! :facepalm:

Reply
Mani дец 15, 2012 at 19:42

Da je normalna situacija Micko nebi otisao ispod 10 miliona, a u ovoj situaciji kakva je sada i 4 bi bilo sasvim solidno!! 🙂 Jedan od retkih klinaca koji je produzio ugovor i koji gine za dres!!!

Reply

Leave a Comment