Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Косановић: „Мој менаџер се састао са људима из Звезде“

sp-kosanovicХоће ли Милош Косановић заменити Николу Максимовића на Маракани, знаће вероватно се наредних недеља, обзиром да обострано интересовање постоји као и да је менаџер играча отпочео преговоре са руководством нашег клуба.

„Лично нисам имао контакте с људима из Звезде, али се мој менаџер састао с њима. Знам да ме на „Маракани“ желе, а и ја хоћу да дођем у Звезду. Сада је све на Звезди, они треба да се договоре с Пољацима. Тиме не желим да се оптерећујем јер не могу да утичем на преговоре. Имам чврст уговор још годину и по, а тренер ме изузетно цени и сигурно жели да останем и да заједно изборимо повратак у прву лигу“ рекао је Косановић у разговору за „Новости“.

Исти лист даље наводи да је Зоран Стојадиновић отпочео преговоре са менаџером Милоша Нинковића, Николом Дамјанцем.. епилог следи..

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

25 comments

SVI U KOMBANK ARENU ! ! ! дец 16, 2012 at 00:41

NIKAD NE ZABORAVI, DA U TEBE VERUJEMO SVI, I KAD TI RUKA ZADRHTI NA TERENU SRCE OSTAVI!!!!
NEDELJA 16. DECEMBAR 2012 14:00h KOMBANK ARENA ,
MEC ZA 3. MESTO SRBIJA-MADJARSKA.
NAVIJACI, POZIVAMO VAS DA DODJETE DA PODRZITE NASE RUKOMETASICE KAKO BI OSTVARILE ISTORIJSKI USPEH I OSVOJILE MEDALJU, SVI U ARENU, DA JE NAPUNIMO I DA NAS BUDE VISE OD 12 000 I PONOVO OBORIMO REKORD !

SIRI DALJE ! ! !

Reply
Goran дец 15, 2012 at 23:30

Ovaj Ljubo Nenadić po transfermarketu vredi 350 000. Nikad mi neće biti jasno zašto nije igrao ni 5 minuta!????
http://www.transfermarkt.de/en/roter-stern-belgrad/kader/verein_159.html

Reply
zvezdan дец 15, 2012 at 21:50

posle ove katastrofe od polu sezone iskren da budem ja bih umro, ali me jedna cinjenica raduje da je DZAJA DOSAO KUCI I NADAM SE DA CE DA POSTAVI STVARI NA SVOJE MESTO

Reply
xy дец 15, 2012 at 15:32

muka mi je vise od ovih transfera i igraca. hocu titulu na Marakanu, nista me vise ne zanima, ni uprave ni treneri ni igraci. SAMO TITULA. KRAJNJE JE VRIJEME

Reply
armija дец 16, 2012 at 09:48

Sve je to lepo sto ti zelis i sto te nista ne zanima… Sa takvim razmisljanem smo i stigli tu gde smo sad… Nista ne moze na silu, ja hocu fer titulu, pa makar i za deset godina… Zdrav klub i postene titule, to je ono o cemu sanjam…

Reply
xy дец 16, 2012 at 14:15

10 godina cekamo zdrav i jak klub i postene titule. pa nismo mi navijaci Novog Pazara pa da mozemo bez titula. 5 godina imamo strpljenja, pa dokle vise?

Reply
Zvezda mi je sve дец 15, 2012 at 14:14

CZV DO TITULE!!!

Reply
marko дец 15, 2012 at 13:48

Kol’ki je „saletov“ deo!?

Reply
MILAN KG дец 15, 2012 at 18:20

hahaha sigurno 20 posto posto je to njegov igrac isto kao sto je pantic privatna kombinacija stojic jankovic. nije cudo sto smo na ivici bankrota klub u haosu nemamo ni dinar stadion prokisnjava tuga bozija.

Reply
redjamo pobede дец 15, 2012 at 12:29

Neverovatno kako mnogi ovde menjaju misljenje. Kada je odlazio Robi pisali ste da vam je zao ali jedino je dobro u svemu sto se Sale vraca, sad?
Hocemo li da pustimo coveka da napravi ekipu koju zeli? oveo je Mudrinskog i Pantica i bez njih bi jo gore prosli. Evo ima pripreme pa ce da vidimo.

Reply
Kastro дец 15, 2012 at 17:52

Malo je reci da menjaju, vec posle svake pobede ili poraza drugacije pisu

Reply
MaRe Delija дец 15, 2012 at 17:59

A jankovic veliki strucnjak,kao da je nesto u zovotu osvojio,a toliko ga ima u medijima to je neverovatno,covek je fenomen,nista u zivotu osvojio nije a o njemu se prica kao da je pravi Murinjo strasno,oj Srbijo sta si docekala,ne kazem da je los trener,ali nije za Zvezdu,nama treba neko ko je imao rezultate, titule,nije Zvezda FK.banjani pa da im dolaze svakakvi treneri,nisko padmo… :facepalm:

Reply
Ryber Palunko дец 15, 2012 at 20:55

Meni je i dalje nejasno kako još bilo ko,pada na priču, u ovom slučaju jankovićevu. Lik je gola priča i ništa više. Rezultati nula, govorništvo sve žešće i žešće. On je zapravo trebao biti narodni poslanik, a ne trener.

Reply
redjamo pobede дец 16, 2012 at 00:44

U nikakvu pricu ja neverujem! Ja gledam kako se one ponasa na klupi, kakve izmene pravi. Kada gubis to ne znaci da je uvek najlakse doci do sanse ako ubacis 3 napadaca.

Vlada Tosic дец 15, 2012 at 12:01

http://www.mojacrvenazvezda.net/50380/2012/12/14/kosanovic-napustio-krakoviju/ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ Jel napustio ili nije ? Kakvo sad dogovaranje sa poljacima… 😈

Reply
Igor дец 15, 2012 at 11:41

Pitanje za RSB, sta treba da se Zvezda dogovara sa Poljacima ako ste u juce napisali da je raskinuo ugovor?
Da li i vi izmisljate vesti ili sta ❓

Reply
Igor дец 15, 2012 at 11:41

lapsus, pitanje za MCZ 😎

Reply
CzvBoys дец 15, 2012 at 13:07

Isto pitanje sam hteo da postavim… Bravo

Reply
Igor дец 15, 2012 at 11:30

Opet dovodimo poluigrace :facepalm:

Reply
MILAN KG дец 15, 2012 at 18:25

to je nasa realnost da igramo dobro do 9 ili 10 kola i onda nas trte budemou zaostatku 10 ili 5 bodova nebitno i pricamo da ce mo biti prvi dovodimo pojacanja na kraju budemo drugi i tako vec 5 godina.

Reply
Goran дец 15, 2012 at 23:32

Svako je bolji od Maksimovića…..ja sam bolji od njega.

Reply
VESICU ODLAZI! дец 15, 2012 at 11:04

U pravu si drzue Homer!Za mene niko nije pojacanje apriori dok se ne pokaze na terenu i dokaze taj epitet,bez obzira na ime i ma ko to bio pa i Ninkovic.Kosanovica sam malo video i to protiv engleza u barazu i tada je dobro odigrao.Sto se tice indolentnosti i bezvoljnosti igraca,tu je veliki krivac mali Murinjo koji jedini na svetu nema kondicionog trenera a ko je igrao profesionalno zna da je upravo u tome i razlika izmedju profesionalca i amatera,prevashodno u toj fizickoj spremi.Dzabe tebi sva tehnicko-takticka obucenost kada setas kao pauk i imas radijus kretanja 0,da ne pricamo o sprintevima i eksplozivnosti.Zato su se nasi igraci vukli,bili su prepusteni amaterskom radu malog Murinja koji je preko skajpa dobijao program od svog prijatelja :facepalm: :facepalm: :facepalm: Sada ce biti potpuno drugacija prica,tu su Dzaja i Stojadinovic koji ce raditi profesionalno i verujem da se mali Murinjo nece mnogo pitati i mesati u svoj posao.Igraci moraju biti besprekorno fizicki spremni jer je to glavni preduslov za sve dalje.Fudbal je kretnja,trcanje,startnost,sprintevi,i kada su igraci na tom polju na potebnom nivou i sve ostalo obicno ide kako treba.

Reply
homer дец 15, 2012 at 10:45

e, ajd mojne da se zamlaćujete ovde kojekakvim „pojačanjima“ i „Igračima“ i da pravite iste greške kao prethodne dve sezone kada smo dovodili iste „vrhunske“ mlade igrače koji „razbijaju“ a usput su i slobodni pa ćemo tako da zaradimo u pi..u mat…nu…….ta sranja su mi preko glave godinama! ako mi nemamo dovoljno dobre igrače u sopstvenom pogonu onda nam nisu potrebni ni ovi povratnici koji su napravili „opasne karijere“ u evropskim kubovima igrajući čak dve do tri polusezone! ajd više u qrac sa tim igračićima koji za jednu sezonu u Zvezdi prerastu u „manekene“ i pokažu toliku količinu fudbalskog neznanja i bezobrazluka,indolentnosti prema dresu i grbu,da se ja svaki put pitam da li gledam cirkus ili Crvenu zvezdu

Reply
Spartanac дец 15, 2012 at 11:30

Sve je to tako…..medjutim objasnjenje je vrlo jasno…..mi nemamo igrace iz omladinske skole.Vukan Savicevic……i Micko….mislim cenim Micka zbog ljubavi prema dresu ,borbenosti…..njega covek tesko prolazi….ali hajmo realno…..sta biva kada mu das loptu u noge……..Vukan Savicevic…..nije bas dobijao sansu….ok momak….ali njegovo godiste je Markovic iz partizana…..Ninkovic je godini dana mladji…….po meni obojica su bolji…..a da ne pricamo o omladincima Vose….ljudi kaze u omladinskoj ligi,ZA 4 MISECA IMAJU SAMO JEDNU NERESENU!!!?????Na zalost,klub nam je u dubokoj krizi,i po mom misljenju,sutra ujutu,da krene da se radi kako treba,potrebno nam je 5 do 7 godina da se oporavimo u pravom smislu te reci, DA ZA TAJ PERIOD NE NAPRAVIMO NI JEDNU GRESKU!!!I DA SE PLASIRAMO BAR U TRI LS!!!!! 😯

Reply
Igor дец 15, 2012 at 14:35

Stvar je u tome sto nasi omladinci ne dobijaju sansi, a kod komsija je dobijaju. Neznas kako bi igrao Savicevic da je dobio pravu sansu. Ko kaze da je gori od Ninkovica kod komsija??? Taj isti Ninkovic je gubio od nasih omladinaca!
Kada bismo vise davali sansu omladincima, nebismo dovodili „Kosanovice“, vec bismo pored Micka i Spajica jos takvih igraca.

Reply

Leave a Comment