Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Џудисти заузели треће место

Dzudisti Crvene zvezde
Dzudisti Crvene zvezde

Бронзане медаље и треће место за подмлађену Звездину екипу у Суперлиги, најјачем домаћем клупском такмичењу.

Лигашки део сезоне завршили смо према плану. Изабраници тренера Саше Трпковића блистали су током четири такмичарска кола.

У плеј офу на жалост, једина ствар на коју првотимци Црвене звезде нису могли да утичу- повреде и болест однеле су данак. Први стратег нашег клуба Саша Трпковић није могао да рачуна на Дарка Иванчика који је због упале плућа пропустио завршницу Суперлиге. Дмитри Герасименко, најбољи српски џудиста и узданица нашег клуба у категорији до 90 килограма због повреде а затим и операције такође није могао да брани боје црвено беле екипе.

Желим да честитам момцима. Бронзана медаља и треће место су велики успех имајући у виду да смо на татами извели младу екипу. Честитам и нашим спортским противницима на оствареним резултатима у Суперлиги Србије – истакао је Саша Трпковић, тренер прве екипе ЏК Црвена звезда.

О пеху који је задесио трофејну црвено белу екипу, изузетно лошим здравственим билтеном Саша Трпковић каже:

Уколико се сећате Дарко Иванчик је мечеве првог кола радио са изузетно високом температуром али је херојски изнео све што је било зацртано. Од другог кола Дмитри Герасинеко вуче повреду али га ни то није спречило да пружи максимум и покаже како се бране боје Црвене звезде.

Одлични појединци и снажан тим то је главно обележје џудо тима Црвене звезде. Дарко Иванчик, Страхиња Бунчић, Милан и Душан Николић, Душан и Младен Марковић, Павле Радуловић, Дмитри Герасименко, Бојан Дошен, Бошко Остојић, Бошко и Божидар Божинић и Андрија Ђуришић на најбољи начин осликавају спој младост и искуства у нашем трофејном црвено белом тиму.

Још једном желим да захвалим свим момцима и целокупном тиму на несебичном раду, залагању, труду током читаве 2012. године. Бронзана медаља је не само одличан успех за ову младу екипу већ је и најава одличних резултата у  години која је пред нама–  истакао је Саша Трпковић.

Повезане вести

4 comments

Dalibor дец 24, 2012 at 22:52

Sve cestitke dzudistima za osvojeno trece mesto Rvacki klub Crvena Zvezda

Reply
Anka дец 17, 2012 at 14:15

Sve cestitke momcima, maler ih poterao, sta da se radi bice bolje. Samo da ih zdravlje posluzi a povrede zaobidju.

Reply
Zeljko дец 17, 2012 at 00:25

Ima li rezultata,koliko smo izgubili od Rekorda i koga i koliko smo pobedili u borbi za trece mesto.Ko je sampion?
Kao i prosle godine dzudisti su mogli i morali bolje.

Reply
Vladimir дец 17, 2012 at 07:24

Шампионску титулу освојио је ЏК Рекорд.

Reply

Leave a Comment