Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Вукоичић пред Сплит: Задужили су нас

vukoicicНа отварању овосезонског издања АБА лиге Иван Мимица завио је црвено-беле у црно. Бек Сплићана на Грипама је убацио 32 поена и био најзаслужнији за победу „жутих“ над Звездом на старту регионалног такмичења (87:81). Од тог 29. септембра црвено-бели су у значајној мери поправили форму и са нестрпљењем чекају меч са Сплитом жељни реванша.

Изабраници тренера Владе Вукоичића успешно су пребродили тежак дуел са Радничким из Крагујевца. После два узастопна пораза показали су победнички менталитет и менталну снагу и укњижили веома важне бодове. Дуел са Сплитом носи подједнаку важност, пред меч са четом тренера Младена Ерјавеца стратег Звезде Влада Вукоичић каже:

Тријумф против Радничког из Крагујевца био је много важан из два аспекта. Пре свега резултатски јер свака утакмица код куће која се добије има специфичну тежину. Такође, добили смо екипу која је директни конкурент за фајнал фор. Тријумф над Крагујевчанима је важан и са психолошког аспекта после два пораза јер се екипа вратила у нормалу. Када то кажем не мислим да је било нечег негативног, али сваком тиму је потребна потврда да је на правом путу – почео је причу Вукоичић.

Сплићани тренутно заузимају 13. позицију са скором пет победа и осам пораза као и деветопласирана Цибона. Међутим, тренер црвено-белих веома респектује екипу Сплита:

Победили су нас у првом колу и на тај начин су нас задужили. Из тог разлога код нас постоји велика жеља и мотив да им се реванширамо. То свакако није примарно у нашој мотивацији, али је нешто додатно. Сплит је у значајаној мери састављен од домаћих играча, који су потекли из сплитске кошаркашке школе. Ту су још и четири искусна играча који Суботић, Мимица, Вукушић и Вујчић који заокружују једну врло компактну целину. Сви ови искуснији играчи су се одлиучно уклопили и без обзира на њихов полажај на табели мора се признати да играју добро. Уписали су пет победа, а утакмице којие су губили, изгубили су тесно. Играју агресивно и брзо у нападу, а кад је Вујчић на паркету имају дубину и значајно искуство. Знамо њихове главне карактеристике и учинићемо све да ометемо њихову препознатљиву игру, наметнемо наш стил и забележимо победу.

Улазнице ће се продавати на билетарници дворане Пионир на дан утакмице (уторак 18. децембар) од 16 сати па све до почетка меча. Карте за трибине коштају 200 динара. За партер је потрбно издвојити 500, за плаву и белу ложу 700, а за ВИП ложу 1000 динара.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

14 comments

asfg дец 17, 2012 at 21:55

Realno, mnooogo smo kvalitetniji. Ima da ih zgaze na terenu. 😀
Voljela bih da Luka Mitrović igra više, da stiče neko iskustvo i tako to. 🙂

Reply
aleksandar sd дец 18, 2012 at 02:27

Polako,kvalitet je na nasoj strani,ali polako..bice vremena za slavlje posle tekme,koliko smo se puta opekli za sve ove godine naucio sam se nekim stvarima. :mrgreen: poz

Reply
Zvezda mi je sve дец 17, 2012 at 19:53

Ubij, ubij ustasu!!!

Reply
Prijepolje PPCZ дец 17, 2012 at 19:02

Kaznena ekspedicija! Tako je bas trebalo Ustase u glavu….

Reply
ZORAN дец 17, 2012 at 16:21

baci split da se igramooo 😀

Reply
ZORAN дец 17, 2012 at 16:21

baci split da se igramooo 😀

Reply
AXBA дец 17, 2012 at 16:14

Навијајмо од старта !
Колико би ова наша екипа бележила боље резултате да организовано навијамо… Сплит је незгодна екипа, али пре свега у Грипама..
Треба да их демолирамо , за пример другима ..

Reply
Podgoricki Delija дец 17, 2012 at 15:32

Postovane Delije, svi u Pionir da deklasiramo i ponizimo ove bedne pacere!
Ja sam jos u cudu, kako su nas tada dobili…

Reply
baba simana дец 17, 2012 at 15:20

polu covek polu tehnicka (dukljanin, ovcar, terazijski crnogorac) opet suspendovan.. sad nek ode na acin ranca da malo odmori sa tegeltijom 😎

Reply
lemi дец 17, 2012 at 15:55

Bio sam tamo i imaju odlican madjarski gulas.:)

Reply
Vlajko дец 17, 2012 at 14:36

Mnogo su nas zadužili uz Igokeu najviše! Ne samo da moramo da pobedimo nego moramo da pošaljemo i svima poruku da sa nama nema šale! Znači zgaziti boraniju 30 razlike za primer drugima 🙂

Reply
Vlajko дец 17, 2012 at 14:44

Sad sam video,Vujčić i Vukušić neće ni putovati u Bg. Trebalo bi sa pola gasa da ih raskantamo :mrgreen:

Reply
Podgoricki Delija дец 17, 2012 at 15:35

Nece da dolaze jer su procenili i sa njima i bez njih sledi im deklasiranje. Inace ova pickica od Vujcica, nigde ne igra na gostovanjima.
Sto mi je najmilije Dule OVCAR na hladjenju. Jedva cekam vesti koliko ce da kazne IgokeuMTS zbog bakljade na mecu sa MZT-om!

Reply
lemi дец 17, 2012 at 13:59

Da ih zgazimo!

Reply

Leave a Comment