Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

I rukometaši sekcija fudbalskog kluba?

Nenad Peruničić, foto "Novosti"

Posle postojanja predloga da košarkaški klub Crvena zvezda od naredne sezone bude sekcija fudbalskog kluba, sličan predlog iznesen je i kada je reč o rukometnom, koji se nalazi u dugovima, pre svega prema bivšim igračima.

„Imamo jako blizak odnos sa fudbalskim klubom – ne krije direktor rukometne porodice, Nenad Peruničić. – Vezani smo za neku blisku budućnost i zajedničkim sponzorskim paketima. Do sada oni, nažalost, nisu realizovani. Sjajna ideja je da mi postanemo njihova sekcija. Takva je situacija i u Barseloni, gde svi klubovi nose grb fudbalskog kluba, ali ne znam da li je Crvena zvezda u ovom trenutku toliko finansijski moćna. Fudbal je nešto što vuče najviše ulaganja. U velikom Sportskom društvu, kakvo je i naše, svi klubovi bi trebalo da budu pod patronatom fudbalskog kluba“, rekao je sportski direktor rukometaša Nenad Peruničić za „Novosti“.

Najveću ulogu u realizaciji ovog projekata mogao bi da odigra trener Igor Butulija, koji je jedan od članova UO fudbalskog kluba, ali i veliki prijatelj sa pre svega Robertom Prosinečkim.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.