Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Кошаркашки клуб кажњен са 2000 евра!

Пионир на утакмици против Кахасола
Пионир на утакмици против Кахасола

КК Црвена звезда ДИВА поново ће пунити касу Еврокупа. Црвено-бели су по други пут ове сезоне новчано кажњени због неодговорног понашања појединаца на утакмици шестог кола Х групе Еврокупа против Кахасола.

Наиме, према извештају који је послат из канцеларије Еврокупа Звезда се кажањава због убацивања тврдих предмета (два упаљача) на терен са две хиљаде евра. С обзиром да је због убацивања две папирне ролне и употребе ласера на утакмици са Орлеаном Звезда већ кажњавана, стигло је и претеће упозорење о много оштријим санкцијама уколико се нешто слично понови. У случају неког сличног инцидента током ЛАСТ 16 фазе Еврокупа црвено-бели ће бити санкционисани у износу од 10.000 до 100.000 евра.

Звезду у другој фази Еврокупа, које стартује 9. јануара 2013, очекују дуели са Униксом, Улмом и екипом Галатасараја па руководство црвено-белих већ сада апелује на навијаче да на терен не убацују било какве предмете, не користе ласере и не употребљавају пиртехничка средства јер ће све то бити уперено против клуба. Евентуалне казне које би могле да уследе озбиљно би уздрмале пословање клуба, самим тим и пореметиле екипу у остваривању зацртаних циљева.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

9 comments

iznogud86 дец 18, 2012 at 05:54

cista glupost video sam klinca koji je bacio upaljac taj nema ni dva grama mozga niti zna koji igraci igraju za zvezdu…na nekoj ne bitnoj utakmici gde nam ne treba pobeda to raditi je cista glupost

Reply
Бранимир дец 18, 2012 at 17:42

Хоћеш рећи да треба радити на неким битним утакмицама?
И: Откуд клинцу упаљач? Зар већ пуши?

Reply
Ultras дец 17, 2012 at 18:45

Dajte bre ljudi, jer hoćete da igramo pred praznim tribinama i još novčano da nas kazne!Shvatite više mi Srbi nismo stoka mi smo deo Evropske kulture pa ne treba da nam niko govori šta ne smemo.Ajde bre izdignite se više iz ratova i svih sranja biće nam bolje samo treba da počnemo i mi da se menjamo malo.Nekad smo bili izuzetno cenjeni i poštovani,nemojmo da rušimo naš ugled zbog par upaljača ili ne znam već čega.Šta nam vredi puna dvorana i najbolje navijanje ako nas na kraju kazne i isprazne tribine.Verujem da svako može da iskontroliše svoje emocije samo ako to iskreno želi.

Reply
Qlow дец 17, 2012 at 17:38

@Ja..Ti to kao opravdavas debile koji su bacili upaljac?? Znas sta, ako spiker pomene minimum dva puta da se nista ne ubacije na teren, ako je vec 100 puta receno da smo vec placali kaznu i da ne valja da svake druge nedelje pucamo po hiljadu, dve, evra ako ljudi gotovo pola sata mogu mirno da gledaju utakmicu ne vidim da je ista drugo osim nedostatak mozga razlog da u poslednjih deset miiuta neka budala ipak zafrljaci upaljac, cisto da ispostuje svoj seljacki mentalitet. Ne zaludjujte se idiotskim pomislima da grobari dolaze na nase utakmice, bolje ponesite na tekme i malo kucnog vaspitanja, ako ga imate.

Reply
Ja дец 17, 2012 at 17:08

јесу то били позлаћени зипо упаљачи, кад један вреди 1000 евра?

Reply
ffff дец 17, 2012 at 16:47

dodje recimo neki grobar, baci upaljac i nama rebnu 100 k????

Reply
mariachi дец 17, 2012 at 16:43

Treba snimati i ko baci upaljac on placa kaznu !

Reply
Uros дец 17, 2012 at 16:43

Jel su oni ozbiljni??!?!?

Reply
Pera дец 17, 2012 at 16:42

dzabe sve ovo, i dalje ce neko da baci nesto 😛

Reply

Leave a Comment