Moja Crvena Zvezda
ОсталоСтрељаштво

Успех црвено-белих девојака

18122012-jasna-i-zoranaОве године организовано је 37. „Интернационално првенство Београда“, где су се такмичили такмичари у стрељаштву. Олимпијка Црвене звезде Јасна Шекарић и Зорана Аруновић су црвено – бела девојке које су успеле да освоје медаље на овом такмичењу.

Интернационално првенство Београда одржано је у хали спортова на Новом Београду , а већ првог дана на „Трофеју Београда“ Јасна Шекарић је ваздушним пиштољем је имала фантастичних 390 кругова и освојила прво место. Дугог дана на „Великој награди Београда“ забележила је 285 кругова и освојила бронзу и заслужено понела пехар Секретаријата за спорт и омладину Београда који јој је уручен од стране Драгана Ћирића.

Јасна Шекарић ушла је у плеј оф, али ј полседњим метком морала да се бори за бронзу.

Желела сам све да урадим како треба за добар последњи погодак. Опалила сам у чисту десетку и питала се да ли ће бити довољно јер је Гроздева имала 0,2 круга предности – рекла је Шeкарић.

Још једна представница Црвене звезде у стрељаштву била је Зорана Аруновић. Зорана је имала здравствених проблема, и под температуром је успел да освоји сребро.

Ја сам морални победник данашнјег такмичења. Неописово сам болесна и ни сама не знам одакле ми снага да све ово издржим – рекла је Зорана.

Повезане вести

2 comments

Anka дец 19, 2012 at 10:22

Sve cestitke nasim damama. Nemam sta da posebno kazem kad su nas navikle na uspeh. Jos da im se pomogne u infrastrukturnom smislu bilo bi dobro..

Reply
CZHN дец 18, 2012 at 13:27

Ponos kluba,grada,države…

Reply

Leave a Comment