Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

За крај године – дерби!

Одбојкаши Црвене звезде
Одбојкаши Црвене звезде
Данас нас очекује последњи дерби у 2012. години! Одбојкаши Црвене звезде ће вечерас у 18 часова бити домаћини вечитом ривалу у спортској дворани Шумице и тако завршити одбојкашку сезону за ову годину.

Наши одбојкаши тренутно имају 28 бодова и савршени скор од свих 10 победа, у којима су изгубили само девет сетова, док су одбојкаши Партизана на претпоследњем месту на табели са само три победе и девет бодова. У првом сусрету између ова два тима ове сезоне, у мечу другог кола, тријумфовао је, наравно, наш клуб са 3:1.

Тренер црвено-белих, Душко Николић, за МЦЗ је рекао да сматра да пласман на табели уопште не мора бити пресудан у вечерашњем дуелу.

Тренер Душко Николић
Тренер Душко Николић
– Управо се враћам са тренинга са момцима и могу вам рећи да је атмосфера међу њима сјајна, одлично су расположени и спремни за данашњу утакмицу. Ипак, ја на дерби гледам као меч који је увек посебан и за победу нам ништа не значи ни пласман на табели нити форма коју имамо, имали смо такво искуство и у плеј-офу прошле сезоне, када смо губили 2:0 и онда се сабрали и прошли у финале. Не поричем да је квалитет на нашој страни, то је евидентно, али ово је тип утакмице у којој побеђују већа мотивација и већа жеља. Надамо се да ћемо обрадовати навијаче пред Нову годину и поклонити им још једну победу у вечитом дербију у овој сезони.

Цена карата за вечерашњи меч је, као и увек, 200 динара па овим путем позивамо све навијаче да напуне дворану и пруже подршку поносу нашег спортског друштва. Надамо се да ће црвено-бели шампиони још једном победом и завршетком године на челу табеле адекватно честитати празнике свим Звездашима! ДЕЛИЈЕ, СВИ У ШУМИЦЕ!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Да ли очекујете победу вечерас?

Повезане вести

5 comments

Zvezda mi je sve дец 20, 2012 at 18:43

J… grobare!

Reply
Nikola дец 20, 2012 at 14:14

Oni su nam njaci u celom SD

Reply
CzvBoys дец 20, 2012 at 13:36

Ima da ih nema… 🙂 Ajmo momci…zadajmo im jos jedan udarac.Delije dodjite u velikom broju.

Reply
dzoni дец 20, 2012 at 13:30

Dolaze li delije?

Reply
Стефана МЦЗ дец 20, 2012 at 13:39

Pozvani su, obavešteni kad i gde se igra, nadamo se da će doći 🙂

Reply

Leave a Comment