Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошаркаМлађе категорије

Нови пораз филијале, Ребић светла тачка

Светла тачка: Никола Ребић
Светла тачка: Никола Ребић

Раднички ФМП поражен је у једној јако чудној утакмици у Железнику у 14. колу Агрожив лиге против Смедерева:

Раднички ФМП – Смедерево 70:77.

У првом полувремену играло се кош за кош, ниједна екипа није успела да се одлепи, иако је домаћи тим чешће имао предност и прилику да стекне већи капитал пред полувреме. На велики одмор, млади кошаркаши Радничког отишли су са 40:34, што им није гарантовало мирну утакмицу у другом делу.

Серијом 12:0 Раднички ФМП отвара друго полувреме и одлази на +16. Ипак, мало по мало, гости су смањивали разлику, до краја четвртине на 10 поена разлике, да би у последњој деоници заиграли чврсто у одбрани и тај период решили у своју корист са чак 17 поена разлике, а филијала Црвене звезде успела је да убаци само 5 поена Смедеревцима у последњем кварталу. На минут до краја, све у своје руке узео је Попадић те је у два наврата поентирао уз фаул и одне бодове у Смедерево.

Раднички ФМП – Смедерево 70:77 (23:19, 17:15, 25:21, 5:22).

Дворана: ФМП у Железнику; Гледалаца: 100; Судије: Јовановић, Чукаловић (Београд), Недељковић (Ниш).

Раднички ФМП: Ђокић 5, Марковић 9 (6 ск), Ристић 4, Џаковић 4 (4 ск, 4 ас), Стаменковић 2 (6 ск), Зарић, Чворовић 7 (4 ск), Ребић 18 (6 ск, 4 ас), Василић, Ђукановић 8, Штурановић 6 (6 ск), Стојадиновић 7.

Смедерево: Влашковић 2, Шибалић 6, Ђорђевић 11, Попадић 24, Раденковић 6, Димитријевић, Настић, Стојачић 12 (12 ск), Рнић 9, Деспотовић, Поповић.

Раднички ФМП након некомплетног 14. кола, налази се на 7. позицији са 6 победа и 8 пораза.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

2 comments

Djoksonidis дец 22, 2012 at 12:45

Nije mi jasno sta se desava sa Risticem? Ova liga je taman za kaljenje nasih klinaca 94. i 95. godiste koji su medju 5 timova u Evropi u svom uzrastu.. S druge strane, Rebic vec nagovestava da bi mogao za par godina da cini tandem sa Cveletom u A-timu! Izgleda da Radnicki FMP otpada iz borbe za top 5 ove godine. Ne mogu protiv Mege, Vose,Metalca,Vrsca i Slobode. Steta! 😕

Reply
kari-cvetkovic дец 24, 2012 at 14:20

dule ristic je zaista bez preterivanja mozda i najveci talenat sa ovih prostora koji se pojavio posle vlada divca.medjutim,desava su mnogi dobronamerni i oni drugi upravo to saopstavali duletu risticu iz dana u dan,na svakom treningu, u kaficu,komsije u zgradi drugovi iz skole i drugari iz kraja gde je ziveo i gde sada zivi,bukvalno svakodnevno je punjena glava da je upravo on covek koji je taj koji ce nadmasiti vlada divca da bi na kraju to proizvelo suprotan i poguban efekat gde je dule blokirao i stao u razvoju.morao bi napustiti ovu sredinu otici u neku zemlju gde nikoga ne poznaje ostaviti ga samog sa loptom i obrucom i vratiti se po njega za nekih cetiri pet godina i videti da se odblokirao.brow je covek koji se zameri vukojcic vladimiru i koji nece igrati u zvezdi vec ce otici kao popisan

Reply

Leave a Comment