Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Прлаиновић:“Поносан сам на ову екипу“

Andrija Prlainovic, kapiten BVK Crvena zvezda
Andrija Prlainovic, kapiten BVK Crvena zvezda

Ватерполисти Црвене звезде у великом дербију српског ватерпола савладали су екипу Радничког из Крагуевца резултатм 10:8 чиме су сами избили на чело табеле са стопроцентним учинком. Сусрет је гледајући голгетерски учинак обележио Борис Вапенски (три поготка), али је велики допринос победи дао капитен црвено-белих Андрија Прлаиновић који се лавовски борио у одбрани, док је са друге стране маестрално руководио нападом, и по окончању сусрета је изјавио:

 – Поносан сам што сам капитен ове екипе. Одушевили су ме сви борбеношћу, луцидношћу и агресивношћу у одлучујућим тренуцима, и ја им честитам на томе. Био сам вероватно најлошији у базену, али смо и поред тога успели да победимо што показује да оај тим и даље има простора да напредује и да у наставку сезоне подигне форму на још виши ниво. Многи играчи су одиграли феноменално, али је најважније да смо сви дали све од себе. Такође морам и да се захвалим овој фантастичној публици која нас је носила током читавог сусрета.

Повезане вести

10 comments

krule дец 24, 2012 at 11:06

Veoma bitna pobeda,vazno je biti prvi i tako imati prednost domaceg terena,i dalje tvrdim da smo jaci od Radnickog jer nemogu 4 igraca da nose ekipu ceo mec!

Reply
Miki Delija дец 23, 2012 at 22:12

Ponosni smo i mi na Vas Prlaine….Veliki si i kao covek a o tome kakav si igrac suvisno je trositi reci.Najbolji uvek idu u paketu sa najboljima.Vi se samo borite i ginite za Zvezdu a mi cemo i ubuduce da ubedjujemo ljude koji navijaju za mali klub da su napravili gresku…da im pokazemo kako se iskreno voli svoj klub i da im oprostimo njihovu proslost…Siguran sam da posle jucerasnje utakmice SIGURNO postoji jedan vise DELIJA.Filip Filipovic je to shvatio na vreme,dobar je decko,odlican igrac i samo nam on jos fali da zaokruzimo celu pricu a to je VK CRVENA ZVEZDA-SAMPION EVROPE!!!!!

Reply
Aleksandar дец 24, 2012 at 09:46

Ma kakav Filipović! Jeste vrhunski igrač ali mi na toj poziciji imamo odličnog Vapenskog koji će tek da napreduje, a kao čovek je za dva koplja ispred Filipovića. Nama je ove godine za osvajanje LŠ bilo potrebno jedno pojačanje na bekovskoj poziciji kvaliteta recimo Ivovića, koji je vrlo lako mogao da dođe kod nas a ne u Jug. Sa njim bi smo mi bili favoriti za osvajanje evrope, i siguran sam da bi bar za nijansu bili bolji od dubrovčana. Ovako nam ostaje kao cilj plasman u F4 i naravno domaće prvenstvo i kup. I sa tim bih bio prezadovoljan, a nije nerealno da to i uspemo. Ova ekipa ima kvalitet za tako nešto.

Reply
dexy122 дец 24, 2012 at 13:36

Vapenski je odlican igrac, i moze da bude bolji od Filipovica, ali zamisli sta bi njemu kao mladom igracu znacilo da mu pomaze na toj poziciji najbolji igrac na svetu na toj poziciji?

Reply
Aleksandar дец 24, 2012 at 13:45

Ma naravno da bi značilo ali mi se ogadio još u vreme dok je igrao za groblje. Najpre je izašao u javnost i otvoreno rekao da ga ucenjuju a posle par dana na TV-u samo što nije zacmizdrio i duboko se izvinjavao. Letos je pregovarao i sa nama a posle daje izjavu kako je odbio nepristojnu ponudu zvezde i još neke u fazonu kako je on ipak partizanovo dete. Naravno nije isključeno da možda već sledeće sezone dođe. Ne bi me iznenadio, a ako je u interesu kluba a sigurno da bi bilo, bilo bi mi drago. To bi samo bila potvrda toga da smo postali ozbiljan klub evropskog renomea. Ali ponavljam malo mi je ljigav i ne mirišem ga uopšte.

Reply
dexy122 дец 24, 2012 at 19:28

Ma ljigav ili ne, najbolji igrac sveta bi nam dobrodosao. Verovatno je shvatio da pare nisu te koje pustaju igrace da uzivaju u svom poslu.

milenko дец 23, 2012 at 22:00

Cestitke od srca Andrija je kralj, Samo jos Filipovic da dodje i to je to

Reply
dexy122 дец 23, 2012 at 16:52

Filip Filipovic je partizanovac, bio do jucerasnje utakmice. hahaha Ja mislim da se decko skroz izgubio. Jebes mi sve, ako on ne dodje za godinu dve u Zvezdu.

Reply
Podgoricki Delija дец 23, 2012 at 16:05

Tako je Prlaine! Idemo davati maximume na mecevima, hocemo i treci trofej u vitrine. Ocekujemo da nam budes jos bolji. Niko na svetu nema bolje navijace od VK C.Zvezda! Ako ima, neka pokazu snimak ko su ti???

Reply
Mare дец 23, 2012 at 15:49

Svaka cast kralju i tebi i momcima..

Reply

Leave a Comment