Moja Crvena Zvezda
Други пишуЗвездине легендеКлупска дешавањаФудбал

Дуле Савић: „Верујем да ће Џаја вратити Звезду на стазе славе“

Душан Савић, фото МН прес
Душан Савић, фото МН прес

Један од најбољих нападача у историји Црвене звезде због обавеза у Савезу није присуствовао првом састанку УО чији је члан, али обећава да ће се већ од следећег састанка активно укључити у рад клуба.

– Због обавеза у Савезу, односно подношења извештаја извршном одбору о раду тренерске школе пропустио сам први састанак, али од следећег бићу активан и моћи ћу нешто више да кажем – предочио је Савић, који тренутно обављао улогу директора Школе за тренере УЕФА при ФСС.

Како доживљавате повратак у клуб?

Као велику обавезу, наравно и част, без обзира на тренутну ситуацију. Заједно са осталима трудићу се да помогнем да се Звезда врати на старе стазе славе, да се потпуно опорави и опет бележи врхунске резултате.

Шта мислите о избору Џајића за председника?

– Зар о томе треба да причам?! Верујем да ће овај тим који је окупио Џајић донети препород Звезди, да је другачије не бих ни прихватио позив да будем његов део. Има, сигуран сам, снагу и знање да донесе боље дане, преноси Спортски журнал.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

17 comments

Veteran дец 24, 2012 at 21:02

Ovaj poltron i demagog bolje da ćiti i pokrije se ušima. Bio je sportski direktor u prošlom Džajinom mandatu. Koji je transfer ostvario i šta se i koliko pitao u to vreme nije bitno, bitno je da ništa nije radio za veliku platu.

Reply
Herodot дец 24, 2012 at 14:49

Još da vrati Vujadina i da mu traku pa da zabaciš kapu na potiljak sav srećan.

Reply
Red Star дец 24, 2012 at 16:59

Ako će on tako da nas za*ebava kao i Dragutinović e onda ne mora ni da dolazi 😡 😡 😡 :facepalm:

Reply
Nemanja дец 24, 2012 at 18:10

Ja kada sam pročitao naslov „NINKOVIĆ PREŠAO U EVIAN“ samo mi je pršlo kroz glavu „MA KOGA OVAJ ZA***AVA!?“ Ali slušao sam danas celu emisiju. Ninković nas nije za***avao,niti se nećkao i premišljao!!! Njegova jedina želja je bila da ode iz Dinama i to samo u Zvezdu. Pričao je sa Džajom i sve se dogovorio. Dugo je ubeđivao ljude iz Dinama a ga puste u Zvezdu,ali,kako je za njega jedina opcija bila Zvezda,za dinamo je jedino Evian postojao!! Ali će za 6 meseci sigurno doći u Zvezdu!!

Reply
Nemanja дец 24, 2012 at 18:55

Ja kada sam pročitao naslov „NINKOVIĆ PREŠAO U EVIAN“ samo mi je pršlo kroz glavu „MA KOGA OVAJ ZA….VA!?“ Ali slušao sam danas celu emisiju. Ninković nas nije za….vao,niti se nećkao i premišljao!!! Njegova jedina želja je bila da ode iz Dinama i to samo u Zvezdu. Pričao je sa Džajom i sve se dogovorio. Dugo je ubeđivao ljude iz Dinama a ga puste u Zvezdu,ali,kako je za njega jedina opcija bila Zvezda,za dinamo je jedino Evian postojao!! Ali će za 6 meseci sigurno doći u Zvezdu!!

Reply
Ultras дец 24, 2012 at 12:26

Nadam se da će se u Upravi naći mesta i za Pižona i Karasija jer znam koliko njih dvojica vole Zvezdu i mogu da pomognu.

Reply
Ablek дец 24, 2012 at 13:01

da smo mi srećan klub i uredjen pa da nam Darko Kovačević i Rambo Petković budu skauti ili tako nešto.. Jugovića na neku od funkcija, Pižona za mladje kategorije, Piksi za trenera a Janković za njegovog asistenta… Eeeee…

Reply
CzvBoys дец 24, 2012 at 13:13

Pižon za mladje kategorije? Pa taj je Zvjezdana Misimovića proglasio ne talentovanim i oterao iz reprezentacije,a sad dečko glavni igrač u reprezentaciji BiH.

Reply
zvezdas iz gradiske дец 24, 2012 at 13:23

I otjerao Ognjena Vranješa.

Reply
Marko дец 24, 2012 at 13:28

Au ala preterujete pa kao da je on jedini koji je oterao perspektivne igrače,aj setite se samo koga je sve Zvezda oterala Ivanovića,Kolarova,Barkosa…Pa to je normalno u fudbalu pa i Venger je mogao da dovede Ibrahimovića pa se predomislio i tako još milion primera…

redjamo pobede дец 24, 2012 at 18:30

Ali je trenirao jednog Stankovica i bio lider na tabeli sa timom koji je napravljen za par nedelja pred prventsvo bez ikakvog budzeta. Ovim ne zelim da kazem da nije pogresio kada se radi o Misimovica i Vranjesa

Reply
Boban дец 24, 2012 at 13:35

I Abubakara!

Reply
jagodina navija za zvezdu! дец 24, 2012 at 13:48

i burzanovica u buducnost… :facepalm:

Reply
Nenad дец 24, 2012 at 13:56

I Vidića u Spartak 😛 😛 😛

VESICU ODLAZI! дец 24, 2012 at 12:14

Ajde Dule na posao pa cemo da pricamo i hvalimo tamo u maju.Zelim vam puno srece.Nego,sta je ovo?Neko zatisje bred buru?Jos nismo ni doveli ni prodali nikoga?!Ajde da se radi!Stojadinovicu ti si sad na potezu.

Reply
Goran дец 24, 2012 at 22:26

Stojadinović je cirkusant, videćete da ništa neće napraviti.

Reply

Leave a Comment