Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаКошарка

Браун:“Гласине нису тачне“

Elton Braun
Elton Braun

Елтон Браун је летос у редове нашег кошаркашког клуба стигао са епитетом најбољег скакача турксе кошаркашке лиге. Црвено-бели дрес је обукао са идејом да буде први центар екипе, а и поред изузетне комуникације са навијачима у последње време мало времена проводи на паркету. Након последњег дуела АБА лиге са екипом Задра, тренер Влада Вукоичић је истакао да клуб редовно прати дешавања на тржишту и да су промене у играчком ростеру могуће. Медији су ту изјаву нашег тренера одмах повезали са Брауном и започели са спекулацијама како би у догледно време клуб могао да након Алмонда, промени и другог америчког играча.

Тим поводом Елтон Браун је на свом „Твитер“ профилу истакао:

– Гласине нису тачне. Дошао сам да бих остао Хајде да се припремимо за нове победе. Имамо одличан тим и не желим да се растанем од тога. Волим Београд и Звезду.

Повезане вести

6 comments

milos дец 26, 2012 at 13:14

Momak potpuno neozbiljno shvata svoje obaveze i to se odslikava na terenu. Mislim da treba dovesti Rikarda Marsa umesto njega.

Reply
ZVEZDA!! дец 27, 2012 at 16:13

MOMAK,TI DEFINITIVNO TREBAS NA LECENJE ….kod tvog cika duleta grok!!!!

Reply
milos дец 28, 2012 at 19:06

Dilejo, taj momak ide i na treninge Zvezdine, a na uakmce vec trideset godina. Ajde sad u isju rupu sa tvojim drugarima, a pre toga crtani. A to grok tati

Reply
ZVEZDA!! дец 28, 2012 at 20:24

E moj sine …ubrzo ces nakupiti minusa kao i tvoj drugar …a ovo grok moze,ali tvom tati sine…
I da….moze da ide 30 godina gde god hoce,lupio je pa je lupio…a ustvari si to ti,balavce jedan …obrisi nos,operi pisu i na lalkenke . :-*

Reply
Vlajko дец 26, 2012 at 12:02

Tako je crni brate! Ne treba menjati tim koji dobija a kad budemo igrali euroleague dovešćemo Kobija iz zezanja čisto da krmak pukne od muke 😆 Zvezdo zgazi ih sve!

Reply
Dragon дец 26, 2012 at 10:57

..ajde ti budi malo više igrač a malo manje vanzemaljac..tek dolaze prave utakmice one najbitnije za navijače..

Reply

Leave a Comment