Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошаркаРегионална лига

КК Црвена звезда – Децембарски ТОП 10 (ВИДЕО)

2111f_ocp_w380_h300Кошаркаши Црвене звезде успешно су завршили 2012. годину, а у месецу децембру осим добрих резултата виђено је и доста добрих потеза у режији црвено-белих момака.

Децембар је свакако обележио Мајкл Скот, летећи Американац који диже публику на ноге. Осим њега своје место у ТОП 10 нашли су и Савовић и Браун својим блокадама, Нелсон закуцавањима, али и Игор Ракочевић.
Уживајте:

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

5 comments

marko јан 4, 2013 at 00:50

O cemu prica ovaj Fegi oce da ga ukinu kao Andjusa, zna li ko sta o tome?

Reply
nebo јан 4, 2013 at 01:05

i treba da ga ukinu..

Reply
БруталноРеалан јан 4, 2013 at 01:16

Колико год понекад иритирао не бих волео да се укине емисија.. Пре свега што треба да живимо у некој слободној земљи, ваљда смо прошли кроз комунизам.. Или можда нисмо.. Лично гледам пре свега што волим кошарку а и деси се да гостују велики људи које је реткост чути..

Reply
Mile јан 4, 2013 at 01:29

I treba da izgubi posao kada govori neistinu i samo provocira.Emisiju treba da vodi neki drugi voditelj koji nije tolko ostrscen ko on.Pa sledeci put neka se zapita sta ce da prica.On je bruka za novinarstvo.Kada je poslednji put gostovao neko iz Zvezde?Stalo reklamira partizanove slicice,kalendar,tolaet papire sa Vujosevicevim likom.Da li je to nase objektivno novinarstvo?

Reply
БруталноРеалан јан 4, 2013 at 01:41

*Гостовања из Звезде је забранио председник Човић . Што је по мени безвезе не треба мешати приватне несугласице са клубом.. Па замислите гостовање ових наших Амера,шоу 🙂

Reply

Leave a Comment