Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаМлађе категоријеФудбал

Разлаз Звезде и Марка Дмитровића

Marko-DmitrovicТалентовани голман, млади репрезентативац и, својевремено, најбољи играч омладинске школе Црвене звезде, Марко Дмитровић више није члан нашег клуба.

Његов уговор истекао је у децембру и неће бити продужен, иако је било таквих најава. Тренер Александар Јанковић сутра ће се, на првом окупљању у новој години, дотаћи и те теме и још детаљније објасните о чему је ствар.

За сада, преносимо речи из нашег извора који истичу да је у случају „Дмитровић“ у питању обмана клуба од стране играча и његовог менаџера, па је одлучено да корпулентни чувар мреже више не буде члан Црвене звезде.

Наш тим тренутно има три голмана, Бобана Бајковића, Александра Кировског и Милоша Весића.

Екипа сајта МЦЗ.нет Марку жели успешну каријеру.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

nele јан 8, 2013 at 23:54

Steta dobar je golman bolji od sva 3 nasa golmana morali su naci neki nacin da produze ugovor…

Reply
Darko јан 8, 2013 at 19:51

Milan Dozet ‏@DozetM
Mi smo na početku sanjali dres prvog tima Zvezde ili Partizana.Danas klinci idu na trening a sanjaju Mercedes ili Bmw.U tome je razlika…

Reply
Aleksandar јан 8, 2013 at 19:45

Toliko nasih bisera iz zvezdine skole traze srecu po drugim klubovima ili sede na tribinama.. I nekako su uvek krivi sami igraci, roditelji i menadzeri.. Meni nesto smrdi, i ako se nesto ne bude promenilo, stvari u klubu su jos uvek iste. (videcemo sad sta ce da bude sa Savicevicem,Ozegovicem,Stojkovicem)

Reply
Optimista јан 8, 2013 at 19:06

Došlo je vreme da se malo pročisti mulj koji su napravili raznorazni menadžeri tražeći uslove koje bi jedino ispunila budala izgleda:!:
Menadžerski igrači su zlo današnjice, žao mi je što takvi igrači odlaze iz Zvezde tako mladi bez dokazivanja talenta ali ne treba takve da trpimo ❗
Takvi su nam uvek dolazili glave, setimo se bliže prošlosti (Uroš Radaković, npr.) 😯
Jedino mi je krivo što je takvog talenta (ili je do skora bio) kao što je Filip Janković zaludeo “velikim brojkama“ i raznim Romama i Sitijima:!:
I umesto sad da smo uživali u tome što je pokazivao kao kadet, zapamtićemo ga samo kao još jednu “propalu mladu zvezdu“ (ako je to i bio), kojoj su pare i život poput Marija Balotelija bili preči od igara u svetom crveno-belom dresu ❗
Marko sve najbolje u karijeri, mada teško da ćeš je imati… :facepalm:

Reply
Atila јан 8, 2013 at 18:48

Stranca za golmana!!!!

Reply
dr,mr јан 8, 2013 at 18:28

e moji glupi roditelji….zine vam dupe za pare pa sami upropascavate svoju decu,j.,ali vas menadzeri….mali je imao perspektivu,budi te ubedjeni da za njega vise necemo nigde cuti……

Reply
Zvezda mi je sve јан 8, 2013 at 17:20

CZV sa njim, ili bez njega mora biti prva!!! Koga nema bez njega se moze…

Reply
***DELIJA 1OO%*** јан 8, 2013 at 19:06

nazalost,sa ovakvim „majstorima“ u klubu,titula je sada misaona imenica…

Reply
Mare јан 8, 2013 at 17:17

je’o te menadzer, takav talenat, i menadzer ce da ga upropasti, ovo je zalosno

Reply
Milos јан 8, 2013 at 16:52

Najvaznije da su Vesica ostavili,a Marka najurili,SRAMOTA!!!Pitam se ko gura tog Vesica,a veze sa vezom nema….e moja Zvezdo….ko sve nece nositi tvoj sveti dres…..

Reply
dexa7 јан 8, 2013 at 17:08

Vesic je dobro branio kad god je dobio sansu (protiv Olimpijakosa,Hajduka) jedino je zabrljao u jednoj kup utakmici kad je dobio crveni.

Reply
dexy122 јан 8, 2013 at 17:50

Ako gledamo na crvene, onda je Kirovski gori. Mislim da se bez razloga kaze da je Vesic los golman. Imao je tih par gresaka i svi ga odmah najurili. Sada je svaku utakmicu branio dobro i imao cak i par parada.

Reply
Milos јан 8, 2013 at 18:26

I to je moglo skupo da nas kosta….Da je vise igrao,vise bi i pravio gresaka….Daleko mu lepa kuca,samo dalje od nase svetinje!Daleko je taj decko od kvaliteta za Zvezdu!!!

Reply
Golman јан 8, 2013 at 16:44

Treba dovesti Cancarevica iz Radnickog iz Kragujevca,odlican golman !

Reply
aleksandar kg јан 8, 2013 at 16:56

Koji crni Cnacarevic, naprimao se smesnih golova ove polusezone, ni u Radnickom nije vise prvi golman……

Reply
Armija 5 јан 8, 2013 at 17:37

Iskreno meni je najviše pokazao u našoj ligi onaj krezavi golman iz Radničkog iz Niša, Perić… Primao je i petarde, ali brani kao zmaj, samo je u lošoj ekipi…

Reply
crni_redstar јан 8, 2013 at 16:39

ajde ajde…ne zalite ga,nije sigurno bufon. najbitnije je za zvezdu u buducnosti da ima jaku odbranu i da ide na gol vise,tako da na gol moze stati bilko ko.

Reply
Darko јан 8, 2013 at 16:28

Sramota, pa jel nije bolje da su ga zadrzali i poslali negde na pozajmicu, pr: radnicki Nis kuka za igracima, pa neka ode tamo da brani, pa vidis moze ili ne moze, tako je svima lakse i upravi da nije pogresila i navijacima da nije za Zvezdu ili suprotno! Ne ovako dodje neki Ranko Stojic i ponudi mu neki ugovor ovaj se razbrani, Zvezda posle hoce da ga kupi za 400 000 i dobar procenat! na gomilu takvih slucajeva!

Reply
Sveta Predić јан 8, 2013 at 16:39

ajd sacekaj sutra,pa onda komentarisi.najbolje je tako.

Reply
dexa7 јан 8, 2013 at 17:06

A sutra ce svi pricati drugu pricu,tako ti je na ovom sajtu ccccc :facepalm:

Reply
Novica јан 8, 2013 at 17:15

sto ima da se komentarise? mislsi da bi rekli da ga pustamo?daj ne budi kao ovi prije..isto je bilo blato drvlje i kamenje po milovanovica, perovica..i na kraj ispadne sasim trece,…smai smo krivi..umisto d amu damo sansu mi kupujemo grobara i vesica…epa izvini…

Reply
crni_redstar јан 8, 2013 at 16:41

radnicki ima gomana i to deset puta boljeg od svih nasih zajedno,ako si gledao bar tri utakmice mogo si i sam da se uveris!

Reply
GSXR јан 8, 2013 at 16:25

mogu samo da kazem da je trenirao punom parom, ali ispijanje alkohola po Subotickim diskotekama, na svakoj zurci je bio medju vodecima, kao i da svaki dan pika mali fudbal iako je to zabranjeno koliko znam… ipak zelim mu srecu u nastavku karijere

Reply
dexy122 јан 8, 2013 at 16:23

Boze, sto stvori te menadzere? Koliko su nam stete samo naneli. Kako mogu ova deca da budu tako glupa i luda za parama?

Reply
Sinisa Brcko јан 8, 2013 at 16:23

Jos ponesto veri u CZ,rasterajte i to pod hitno,mislio sam da ce dolaskom Dzaje i Covica krenuti na polje,a one samo nastavak agonije… :facepalm:

Reply
dexa7 јан 8, 2013 at 17:01

Ma daj molim te,sad treba i za golmanima da zalimo.Imamo bajkovica,vesica i kirovskog, i tu smo popunjeni (iako ne gotivim bajkovica) imamo precih problema od golmana, na primjer treba nam kreativac na sredini

Reply
dexa7 јан 8, 2013 at 17:19

I sta si ti mislio, da Dzaja ima magicni stapic kojim ce da mahne i da rijesi sve probleme?Ne moze se sve uraditi preko noci!

Reply
***DELIJA 1OO%*** јан 8, 2013 at 19:13

taj bajkovic je primio 25 golova polusezoni,mislim da to jos uvek nije niko….

Reply
dexa7 јан 8, 2013 at 19:36

Da,napisao sam da ga ne gotivim,ali za vecinu golova kriva je odbrana.

Reply
VESICU ODLAZI! јан 8, 2013 at 16:12

Ako on misli da je tako najbolje za njega samo neka ide dalje,nemam nista protiv.Nikog ne mozes na silu zadrzavati i moliti da bude deo naseg kluba.Od sada ja za njega ne znam i uopste me ne interesuje igrac koji nije u Zvezdi.Ko zna i da li bi se pokazao kao prvi golman,to sto je bio dobar u mladjim selekcijama apsolutno nista ne znaci.

Reply
Nikola јан 8, 2013 at 16:06

kakva steta sto smo ostali bez jos jednog sjajnog igraca a jos veca ako ovaj ode negde u inostranstvo ima da trune na klupi

Reply
dexa7 јан 8, 2013 at 17:04

Zasto svi mislite da ce mladi igraci koji rano odu u inostranstvo trunuti na klupi.Evo ti primjer Djurickovica, i on je otisao kao omladinac,a u Holandiji se otimaju oko njega.I u kosarci imas Gurovica koji je napravio sjajnu karijeru,a svi vjerovatno znaju njegovu pricu.Ja se nadam da ce se snaci gdje god da ode,ne samo on nego i svi koji su otisli pa i Jankovic ako ode u Romu

Reply
czovac јан 8, 2013 at 16:03

Jos jedan od mnogih koji sansu nisu docekali, ni prvi ni poslednji koji jesedeo u senci nekih NN igraca (bez uvrede).
Hvala na svemu sto si pruzio, i sa srecom!
*Molim da se ne prozivaju igraci, kada se ne zna stvarno stanje, ko je koga tu zeznuo!

Reply
Spiritus јан 8, 2013 at 16:03

Ispravite gore ! Zvezda trenutno nema nijednog golmana . . .

Reply
Krajisnik Manjaca јан 8, 2013 at 16:03

Ma kakva steta narode, vidim dolje u nekim komentarima mnogi zalost prosipaju?! Slijep covjek je mogao vidjeti da Vesic i Kirovski sigurno ne bi imali prednost ispred Dmitrovica, tako da bi mali bio prva zamjena za Bajka i da bi za dvije – tri sezone bio standardan. Jos ako je istina sto pise da se radi o obmani, mogu samo reci da sam srecan sto je otisao. Puna podrska za Bajka!!!

Reply
Sveta јан 8, 2013 at 16:01

Dvojicu od trojice golmana Dmitrovica, Vesica i Kirovskog je trebalo poslati negde na kaljenje. Golmanima su najbitnije utakmice u nogama i rukama. Dvojica su uvek vec dve , tri godine samo gubila vreme u Zvezdi umesto da negde stasaju. Trebalo je samo ostaviti jednog kao rezervnog golmana, a i njemu obezbediti sto vise utakmica. Ako vec ne brani u prvenstvu onda Kup i prijateljske utakmice ili jos bolje ako jos uvek postoji dvojna registracija da brani u drugom klubu dok nije kod nas u planu za prvenstvenu utakmicu .

Reply
crni_redstar јан 8, 2013 at 16:46

nema sanse da tim moze da igra celu god bez 3 golmana…recimo jedan se povredi i na sledecoj njegova zamena dobije crveni,pa ko da udje mesto njega,i ko da brani na sledece dve utakmice…itd itd…znam da se desavalo da nam brani bisevac i li adi(i to bolje od pravih tadasnjih golmana) ,ali ne sme se kockati sa tim.tri golmana je minum za ozbiljnu ekipu!

Reply
Sveta јан 8, 2013 at 21:44

Pa treci golman naravno da postoji, nisam ni mislio da ga nema uopste. Moze neki omladinac ili neki prosecan golman koji bi tu bio za svaki slucaj dok se dva talentovana kale u drugom klubu. To sto si naveo su extremne situacije koje se dogadjaju jednom u 5 do 10 godina. Evo vec dve godine Bajkovic na golu, Kirovski par utakmica a Dmitrovic i Vesic nista. Zamisli da su dve cele sezone branili za neki klub. Dve seniorske sezone, znas li sta to znaci za jednog golmana? A to sto si naveo za Bisevca i Adija se dogodilo zato sto su vec bile izvrsene sve tri zamene na utakmici a ne zato sto nismo imali golmana na klupi. I naveo sam dvojnu registraciju ako jos postoji upravo da moze odmah da se vrati u klub.

Reply
Djape јан 8, 2013 at 15:54

Tiha jeza! Izgubili smo Šuljagića, sada i Dmitra koji je bio najkvalitetniji golman u Zvezdi! Ovo nije dobro…

Reply
delija_md јан 8, 2013 at 15:51

Velika šteta. Mali posjeduje veći kvalitet od Vesića i Kirovskog i zaslužio je makar da bude treći golman Zvezde. Biće ovo još jedan otpušteni biser sa Marakane.

Reply
Sveta Predić јан 8, 2013 at 15:53

Сам је крив!

Reply
Delija DBC јан 8, 2013 at 16:25

Kako mozes reci sam je kriv?
Da sam na njegovom mestu i ja bi otisao,znas li sta znaci biti treci golman?90% utakmica bi gledao sa tribina,ni na klupu nebi dosao.Sve najbolje mu zelim i ako Bog da srece i ako je zaista toliki talenat neka je on ziv i zdrav i neka brani za Srbiju kad dodje vreme za to.

Reply

Leave a Comment