Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Ракочевић и Вукоичић након утакмице: „Атмосфера је била невероватна, ово је велика победа за нас“

Roter_Stern_4Црвена звезда стигла је до „брејка“ на старту друге фазе Еврокупа на изузетно „врућем“ терену у Улму. Велике заслуге за тријумф припадају и навијачима црвено-белих који су 40 минута пружали подршку својим љубимцима.

Тренер домаћег тима,Торстен Лајбенат на конференцији за новинаре након утакмице истакао је да је задовољан игром свог тима:

Вечерас смо показали да можемо да играмо на највишем Европском нивоу, чак смо могли и победити можда. Међутим, наша слабост је наш лош скок. Утакмица је била врло стресна, обично Вам 95 поена буде довољно за победу код куће. Ипак, мислим да смо оставили добар утисак упркос поразу.

Своје утиске изнео је и организатор игре Улма, репрезентативац Немачке, Пер Гинтер:

Била је одлична утакмица, а на крају сам срећан што нисмо изгубили са већом разликом пред нашом публиком. Током утакмице неколико пута смо прилазили близу, али на крају нисмо успели да постигнемо неке битне поене. Свака наша грешка имала је последице. Једноставно нисмо били у стању да преузмемо водјство.“

Након домаћег тренера и играча, пред новинаре је изашао Влада Вукоичић:

Атмосфера је била невероватна вечерас у Улму, било је право задовољство играти овде. Били смо добро припремљени и очекивали смо једну тешку утакмицу. У неким ситуацијама нисмо успели да их зауставимо, што су они искористили. Сама победа није била лака, а неке ствари су одлучиле утакмицу. Ту пре свега мислим на скок, а постигли смо и битне поене споља.“

МВП утакмице, Игор Ракочевић такође је био импресиониран атмосфером:

Атмосфера је била невероватна! Ово је била тешка утакмица за нас, јер је Улм екипа са изузетним нападом. Ми смо морали да зауставимо њихов контранападе, шутеве и њихову унутрашњу игру. Играли смо добру одбрану у другој и једним делом у последњој четвртини. Зато смо победили на крају. “

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

iznogud86 јан 11, 2013 at 11:46

evo vam jedna pesmica za derbi….Не помаже Хук с ‘трибине,
Даниловић да се скине,
Вујошевић с ‘главом свиње,
не помажу Дачић, Тома
Толе лопов, васиона,
пукли сте к’о еврозона …!;)

Reply
dexa7 јан 10, 2013 at 14:57

Ovo sa Simonovicem me podsjeca na slucaj „Kadu“.Svi su ga na pocetku kritikovali i trazili da ode,a posle su jeli svoja go**a.Simonovic ima kvalitet,to je najbitnije i ako ostane u Zvezdi siguran sam da ce proigrati.

Reply
Realno јан 10, 2013 at 14:10

A nemci u pozadini u neveri 😀

Reply
Kastro јан 10, 2013 at 09:08

Jos jednom Radivojevic pokazuje da ima kvalitet za Zvezdu i da je neopravdano osporavan, a da stvar bude jos bolja i Braun je konacno proradio, odigrao je mec bez promasaja uz dabl-dabl, samo Lazic nikako da se pometi iz minusa (indeks -8)

Reply
DelijaMomak јан 10, 2013 at 10:53

Lazić zato odbranu igra za medalju 😀

Reply
Vlajko јан 10, 2013 at 08:49

Igoree Igoree Igoree MVP MVP MVP!!!

Reply
Iggi јан 10, 2013 at 03:00

Igor(Vitez)+Vlada(Vojskovodja)+N.Covic(Kralj)= <3 Institucija Crvena Zvezda <3

Reply
Branimir јан 10, 2013 at 23:13

А војвода?

Reply

Leave a Comment