Moja Crvena Zvezda
Архива

Rezervisti savladali Čukarički

Perović na meču sa Čukaričkim

U drugom kolu Lige drugih timova fudbaleri Crvene zvezde na pomoćnom terenu Marakane pobedili su Čukarički – 3:1 (1:0). Golove za crveno-bele postigli su Mikić u 40, Blažić u 61. i Perović u 72. minutu. Od gostiju jedino se u listu strelaca upisao Rnić u 50. minutu utakmice.

Crveno-beli su meč počeli u sastavu: Bajković, Mikić, Mihajlović, Nikolić, Reljić, Savio, Ilić, Binić, Lazović, Jeremić, Perović. U drugom poluvremenu u igru je ušla i preostala šestorka: Caković, Blažić, Ćirić, Cvetković, Mijović, Aritonović.

Pobeda našeg B tima mogla je da bude još ubedljivija, međutim, u prvom poluvremenu crveno-beli su se poprilično ispromašivali. Dobro su funkcionisali prodori po bokovima, gde su se istakli Reljić i Mikić. Lopte su stizale sa svih strana, a jednu od njih zahvatio je kapiten naše ekipe u ovom duelu- Perović, ali umesto gola pogodio je prečku. Redom su u šanse ulazili: Binić, Jeremić, Perović, Mihajlović… Na gol se čekalo do 40. minuta, kada je još jednom odlično prošao Mikić, sve je uradio sam, raspalio po lopti i odveo svoj tim na odmor sa vođstvom od 1:0.

U nastavku su gosti potpuno neočekivano, preko Rnića došli do izjednačenja. Ipak, nije se dugo čekalo da crveno-beli materijalizuju dominaciju na terenu. Sa preko 20 metara šutirao je Blažić i pomoći nije bilo za golmana Čukaričkog. Imao je Perović još jednu prečku, da bi se potom iskupio golom, kojem je prethodila asistencija Mikića. Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja, osim što je naš fudbaler Savio zaradio crveni karton.

Повезане вести