Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јовановић: „Одлични услови“

image (3)Није знао Милан Јовановић да изброји на колико је припрема током каријере био и на којим све дестинацијама. Накупило се земаља у пасошу и километара у ногама.

„Вероватно сам до сада, кад се саберу километри, и претрчао све те земље у којима сам био. Припреме су као и сваке друге. Акценат је на аеробном делу и увек је тако у овој фази рада. Сада је тешко али биће нам због тога лакше кад дође лопта, утакмице и наравно шампионат. Не сме сада да буде оних фраза о добром и жестоком раду. О томе како смо радили и шта смо радили ми ћемо најбоље говорити у првенству. То је рецепт који смо усвојили. Како је било, видећете у марту, априлу и мају„, јасан је искусни дефанзивац Црвене звезде, Милан Јовановић.

Агенција „Кул тур“ је још једном Црвеној звезди „сервирала“ одличне услове за рад у Анталији.

„Заиста сам пријатно изненађен условима које нуди хотел „Калиста“, посебно њиховим теренима. Без обзира колико јако и дуго пада киша то се на терену не види. Заиста можемо да радимо на највећем могућем нивоу, а то је важно.“

О пролећном делу шампионата ни реч међу првотимцима Црвене звезде.

„Ма какви. Причамо само о сваком следећем тренингу, одласку у теретану или опоравку од тренинга. Сада су те мисли а после ће доћи оне слађе, а то су противници, пуна Маракана, победе, подршка са трибина и слично. Сада је само тренирај, трчи, скачи, спринтај, једи, спавај, одмарај…“

Повезане вести

9 comments

VESICU ODLAZI! јан 14, 2013 at 16:38

Ovo je prava izjava koja ima smisao.Apsurdno je vise da slusamo [roce o nikad tezem radu na pripremama a kad pocnu utakmice ne znamo gde teramo.Kao sto kaze Jovanovic,sta i kako su radili videce se kad pocne prolecni deo prvenstva i tu nema lazi-nema prevare.

Reply
Dusan јан 14, 2013 at 15:56

jos odlicno da igras i taman

Reply
S јан 14, 2013 at 15:19

Jovanovic je grobar,bar je bio dok nije dosao u Zvezdu sad ne znam.Moj profesor iz srednje skole je iz istog mesta odakle i Jovanovic i poznaju se,pa posto mi u odeljenju volimo da se malo peckamo oko Zvezde i partizana,povede se na svakom casu prica i o fudbalu,pa je rekao da je Jovanovic grobar…autogol na derbiju hmm,sumnjivo.

Reply
Zvezda mi je sve јан 14, 2013 at 15:45

„S“ ja koliko znam Jovanovic je letos bio na pragu hajduka iz splita ali ga je CZV zvala i on je kod nas eto koliki je grobar.!

Reply
@Zvezda mi je sve јан 14, 2013 at 16:07

Pa sigurno ce pre otici u srpski klub nego hrvatski,jednostavno vi mislite sta hocete ali covek je simpatisao partizan,a nema razloga da nas sve profesor laze,zbog najobicnijeg Jovanovica,nego lik ga poznaje i rekao nam je…

Reply
Dragon јан 14, 2013 at 15:16

konačno..neka normalna izjava 😎

Reply
Psiho јан 14, 2013 at 15:12

Nikola Petkovic dobio poziv da dodje ponova na marakanu!

Reply
@Psiho јан 14, 2013 at 15:17

Ozbiljno ??? Hvala ti puno,nismo znali.

Reply
Psiho јан 14, 2013 at 19:09

Sad zns

Reply

Leave a Comment