Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Ватерполисти прославили освајање Купа, сутра у Пиониру бодре кошаркаше!

Ватерполисти Црвене звезде прославили су у веома добром расположењу освајање првог у историји Купа Србије и српску Нову годину у Београд кафеу. Како је све изгледало можете погледати у галерији слика испод.

Оно што је такође значајно за поменути јесте да су играчи и стручни штаб прихватили упућен позив, те ће у среду бити у хали „Пионир“ и бодрити кошаркаше на мечу Еврокупа против Галатасараја.

Нема сумње да ће Ракочу, Вуку и осталима подршка ватерполиста, који су већ у јануару дошли до првог трофеја, много значити како би наставили успешну серију победа и пласирали се у даљи ток такмичења.

Тако се воли Звезда!

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

Marinko јан 15, 2013 at 19:57

bravo momci bravo

Reply
NNNNNNNNNNNNNNN јан 15, 2013 at 19:50

😆 😆 😆 😆 😆

Reply
STARA ŠKOLA јан 15, 2013 at 15:57

Čovke kralj, pravi jednu porodicu koju čine svi igrači svih klubova, svi navijači, svi rukovodioci, ponosan sam zbog toga! Biće to još i bolje.

Reply
propain јан 15, 2013 at 15:54

Bolest kojoj nema leka!!!!!
Zvezdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………………………….

Reply
jigsaw јан 15, 2013 at 15:41

otkud im karte? 🙂

Reply
Dacha czv јан 15, 2013 at 18:08

hahahahahahaha,kralju..:-)

Reply
Драган јан 15, 2013 at 21:31

Направили сачекушу тапкарошима 😀

Reply
Zvezdin sin јан 15, 2013 at 15:40

Bravo momci! U finale niste dobro igrali, morali ste da ih razbijete lagano. No nadam se da cete za titulu uraditi to…
Samo napred i pruzajte maximum da uvecamo riznicu trofeja.

Reply
Aleksandar јан 15, 2013 at 15:40

Znam da ovo nije tema ali sam morao…Prvo, VELIKE čestitke našim vaterpolistima, napokon da se malo i mi radujemo!!!
Drugo, jedno pitanje ako može neko da mi odgovori ,admin ili neko; da li postoji neki plan za budućnost BVK Crvena Zvezda, omladinska škola, mladi talentovani igrači ili je sve na plećima Prlainovića,Šefika,Rađena i ostalh Zvezda vaterpola, da sve ovo ne bude kratkog daha??? Pozdrav svima
DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

Reply
Realno јан 15, 2013 at 16:00

Aleksandre zvezda ima svoju omladinsku skolu ja mislim, Avramovic, i braca Rasovici su iz nase skole, ili to nije tacno i ja zivim u zabludi. 😀

Reply
Драган јан 15, 2013 at 16:06

Половина првотимаца су искусни, прекаљени играчи, а половина млади, суперталентовани ватерполисти као што су Рашовићи, Стојчић, Ешкерт, Ранђеловић.. скоро све млади репрезентативци Србије.

Reply
Boris јан 15, 2013 at 17:17

Naravno da postoji, direktor Milojević je pričao o tome u novogodišnjem intervjuu. Najbitnija stvar u svemu tome je infrastruktura.

Braća Rašović su ponikli u VK „Beograd“, odakle su veoma mladi dovedeni u Zvezdu. Ali, praktično su Zvezdina deca. Sava Ranđelović, Nenad Stojčić, Mihajlo Milićević i Nikola Eškert – svi su ’93-94. godište. Dušan Tomić, Dušan Balać, Dragoslav Savić… to su samo neka od imena koja dobijaju šnasu iz naše škole.

Reply
Nikola јан 15, 2013 at 19:55

vaterpolisti Rasovic Viktor,Rasovic Strahinje,Nikola Eskert i Mihajlo Milicevic su deca tasmajdana najbolje vaterpolo skole za decu u gradu vaterpolo kluba Beograd odatle su prvo u zvezdu stigli Rasovici a potom Eskert i Mihajlo tamo su naucili osnove vaterpola ponasanje kulturu sporta a u zvezdi se kale u nove starije uspesne igrace (o partizanovoj skoli ne zelim da komentarisem) u zvezdi je igrao i DJuretic i Rusov ali nisu se dovoljno trudili da bi ostali u nasem klubu tako da su sada od pomoci vaterpolo klubu Beograd.

Reply
Aleksandar јан 15, 2013 at 20:08

Niko od navedenih nije iz Zvezdine škole već iz Beograda, Partizana, Zemuna itd. Došli su kao jako mladi i odmah priključeni prvom timu jer tada 2010. god. kada su većina njih došli naš VK i nije imao omladinski pogon gde su oni objektivno i trebali da budu. Svi oni su videli svoju šansu u situaciji kada se oformio naš VK i znali su da će im Viktor pružiti šansu da zaigraju za prvi tim, tako da su odmah ubačeni u vatru, a imali su i od koga da uče jer su ove dve, tri godine trenirali i igrali zajedno sa Savićem, Vasovićem, Maljkovićem, Antonijevićem, a ove sezone i sa Prlainovićem, Rađenom, Pijetlovićem i dr. Naravno da su mnogi od njih navijali za Zvezdu i u vreme kada su trenirali u drugim klubovima, kao što je slučaj sa braćom Rašović koji su trenirali u VK Beograd i važili za velike talente. Mnoga Partizanova deca navijaju za Zvezdu ali nisu imali šansu da treniraju u klubu za koji navijaju jer naš VK nije postojao dve godine, a i par godina pre nego se ugasio lagano je umirao, i ta deca a i prvotimci su tada trenirali na raznim bazenima, a jedno vreme čak i u Obrenovcu. U takvoj situaciji nije ni čudo da su se neki od njih odlučivali za bolje uslove koji su im pruženi na banjici, pogotovo što se u tom uzrastu pitaju i roditelji koji sve to finansiraju i gledaju na sve to racionalnije i u tom momentu realnije. Jedan od najboljih klinaca iz vremena kada smo se ugasili je bio Gogov koji je nakon raspada VK Zvezda, kao i drugi bio u situaciji da bira drugi klub i drugu sredinu za nastavak treniranja, i izabrao je banjicu. Mi smo 2010. god. krenuli bukvalno od nule pa iz tog razloga i nemamo ni jednog igrača trenutno za koga se može reći da je Zvezdino dete. Jedino je prošle godine igrao za nas Kljajević koji je nekada prošao zvezdine selekcije vaterpolo škole pa je nakon raspada otišao u TENT iz Obrenovca gde je nastupao za prvi ti. Viktor mu je ponudio da se vrati i on je to oberučke prihvatio. Prošle godine je bio jedan od najboljih prvotimaca i letos je otišao u inostranstvo. Tek za par godina se može očekivati da neko od izdanaka naše vaterpolo škole zaigra za prvi tim. Naša škola sada posle tri godine od ponovnog osnivanja kluba liči već na nešto, i sve je veći broj dece u njoj. Mislim da u ovom momentu broji nešto oko 250 klinaca u svim kategorijama i uzrastima.Biće tu novih šampiona. Do tada je jako važno da se klubu obezbedi bazen i reguliše način na koji bi se klubu obezbedile redovne finansije. Za zakup bazena je potreban veliki novac koji samo jednim delom obezbeđuje grad.

Reply
iznogud86 јан 16, 2013 at 08:48

treba da probamo da dovedemo ovog mladog mandica iz partizana sledece godine…klinac razbija za 3,4 god bice jedan od boljih igraca reprezentacije

Reply
Aleksandar јан 18, 2013 at 08:40

Teško ćemo njega dovesti, osim ako se ne desi totalni raspad kod komšija, što im ipak ne želim iako su oni nama godinama radili o glavi i na kraju zarili nož u leđa puštanjem menice, i samim tim blokadom računa definitivno smo se ugasili pre par godina. Oni danas imaju mnogo veća dugovanja nego što smo mi imali tada kada smo ugašeni ali oni su uvek bili miljenici vlasti i uz pomoć nje i nekih ranijih vlasti uspeli su da naprave zaista velike rezultate koji se jedino pamte. Mandić će zaista biti vrhunski svetski igrač ali ja bih možda i više od njega voleo da mi maznemo malog Subotića koji je nešto malo mlađi od njega a važi za najtalentovanijeg mladog igrača u evropi i neki kažu najveći biser vaterpola koji se zadnjih 20 god. pojavio u Crnoj Gori. Glodari su ga maznuli letos pošto je Jadran u raspadu, a mali je veliki zvezdaš provereno.

Reply
Gile delija јан 15, 2013 at 14:03

Dosta je bilo jugoslovenskog kluba, jer svi igraci koji su bili za reprezentaciju ucenom trenera morali su u jugoslovenski klub. Otisla zuta diktatura Srbiji svanulo i raduje se 80% stanovnistva. Zvezda je Srbija…

Reply
zvezda јан 15, 2013 at 13:55

kraljevi!!!

Reply

Leave a Comment