Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Пантић: „Нека буде да се по јутру дан познаје“

PanticУ пролећном делу сезоне одбрана Црвене звезде биће јача за Александра Пантића који се опоравио од повреде колена.

Случајно или не лоши резултати изабраника Александра Јанковића у финишу сезоне поклопили су се са одсуством младог штопера.

– Од доласка у Анталију вредно тренирамо, имамо сјајне услове и свесни смо да нас очекују све тежи и тежи тренинзи. За сада све протиче у најбољем реду, и надам се да ће тако бити у току целог припремног периода – рекао је Пантић.

Млади репрезентативац Србије у потпуности се опоравио од повреде колена што је обрадовало тренера Јанковића, јер се од Пантића очекује да у пролећном делу сезоне допринесе већој сигурности последње линије Звездиног тима.

– Паузирао сам два месеца због повреде, и сматрам да сам успео брзо да се вратим у екипу. Тренирао сам током паузе, добро сам се спремио и не осећам никакве последице, колено је потпуно фит – истакао је двадесетогодишњи фудбалер и додао да очекује да одбрана Црвене звезде на пролеће има много мање проблема у односу на јесењи део шампионата.

– У односу на квалитет играча који играју у последњој линији, примили смо заиста пуно голова. Ни сам не знам да објасним зашто је то тако, да ли због неискуства или због неуиграности… У другој полусезони, сигуран сам да ћемо бити много бољи и сигурнији. Имамо одличну атмосферу, млад тим и сви размишљамо позитивно – закључио је Александар Пантић.

Повезане вести

4 comments

Pre svega јан 15, 2013 at 17:12

Zadrzati Mikica i Kadua u klubu sto duze,pravi borci i momci koji vole Zvezdu,Beograd,i Delije,njih dvojica uz Bajka,Spajica,Lazovica,meni najgotivniji u Zvezdi,a tu su i Milunovic,Kasalica,Milijas,i Mudrinski isto momci koji vole Zvezdu,sve njih bi trebalo zadrzati sto duze ! Naravno i Pantica za koga se znalo da je vise gotivio partizan od Zvezde pre nego sto je dosao kod nas,ali bitno da ne prodaje utakmice i da se bori za nas klub.

Reply
n јан 15, 2013 at 21:16

Микић ?!?

Reply
zvezdan јан 15, 2013 at 16:29

Ajd’ da vidimo vise nista ne moze da bude gore od onih blamaza protiv Vojvodine , Spartaka , EJJJJ COVECE Jagodine neznam sta da mislim i da kazem?

Reply
***DeLiJa***1OO % јан 15, 2013 at 14:59

ovaj k’o Ceda beda i Crnog gruje

Reply

Leave a Comment