Moja Crvena Zvezda
БлоговиДомаћи шампионатЛукаФудбал

Delije saberite se!

LI Adi - Igračina!

Jedna stvar me posebno nervira u poslednje vreme, a to je koliko smo lakoveran narod! To ide to te mere da se čovek zapita „Kako bre veruješ u sve što pročitaš??

Vec određeni period je primetno da novinari, posebno pojedinih novina stalno vraćaju priču iznova na to da je neki igrač Crvene zvezde nezadovoljan, ali ovo što se dešava sa Li Adijem je prevršilo svaku meru. U poslednjih nedelju-dve izašlo je bar 5-6 vesti o tome kako se trenutno oseća Li adi i šta će biti sa njim. Te priče kako je nezadovoljan, te je folirao povredu, lenj na treninzima, pa do toga da treba da pređe kod komšija?!

I što je najgore od svega ljudi, navijači, simpatizeri se PRIMAJU! Počelo je opšte pljuvanje po igraču koji je najbolji štoper posle Nemanje Vidića koji je igrao u Zvezdi. Najbolji ej. PA ŠTA AKO JE ZAKASNIO NA TRENING? Jel to katastrofa? Primera radi Kristijan Borha je kasnio na početak priprema 2-3 dana. Jel neko pričao o tome? Ne. Zašto? Zato što on u tom trenutku nije najbolji igrač Zvezde! Li Adi jeste i čine sve kako bi maksimalno poremetili atmosferu u ekipi, ali i među navijačima.

Razmislite malo. Sve se radi planski. Priča oko toga koji će fudbaleri doći(njih 5), koji će otići (njih 8), Lane Jovanović izjavio ovo, pa posle demantovao, razmena sa Zenitom. Da li ja samo primećujem da se pravi pritisak i to veštački na igrače?? Još jedan primer. Sećate li se sage oko Andrije Kaluđerovića? Kada je navodno trebao da bude vraćen u Rad ili isto poslat u komšijski klub. Ko je stvoro tu celu priču? Pa iskompleksirani novinari!

Ja vas najlepše molim da tri puta razmislite pre nego što donesete zaključak o nekome ili nečemu. Ako ste mislili da vređate igrača(bilo kog) onda i ne morate da razmišljate, jer to jednostavno ne treba da radite!

LI ADI OVO NIJE ZASLUŽIO! Nije Bog, niti treba da bude povlašćen, ali s obzirom na to da je stranac, takvi su uvek prvi na udaru. Pljuvanje igrača u ovom trenutku može samo da odmogne, nikako da pomogne. O preseljenju u Sopot ili u B tim je glupo i pričati.

Повезане вести

59 comments

Leave a Comment