Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Вешовић: „Чекамо да нас шеф части“

VesovicШеф стручног штаба Александар Јанковић је четврти тренер Марка Вешовића откада је на лето 2010. године стигао на Маракану.

И заједничко свима њима биле су похвале на рачун младог Црногорца. Професионализам на највишем нивоу, жеља, хтење и борбеност су особине које сваки тренер жели да препозна код својих изабраника. Када је био стандардан и када није, и када је мењао позиције на терену, Вешовић је тренирао са истим жаром и мотивом. И у Анталији је такође један од оних са „чела колоне“.

– Пет уводних дана су показали да ће напор на овим припрема бити велики. Још нисмо имали слободан дан, никако шеф да нас части – успео је поред умора да се нашали Вешовић и наставио:

– Можда је и боље да нас части касније кад буде још теже. Изузетно је важно што смо сви на окупу. Тачно је да није било појачања, али није било ни одлазака, искуснији смо за шест месеци заједничког играња и сигурно је да ће се то осетити на пролеће. На нама је да будемо максимални јер овај први део припремног периода је најважнији. Када крене уигравање, важно је да будемо беспрекорно физички спремни – изричит је хитроноги крилни играч.

У Љутице Богдана стигао је као офанзивац, затим је принудно прекомандован ближе свом него противничком голу и у тој улози се одлично снашао. Како ће бити у наредној полусезони, Марко још увек не зна, и не оптерећује се превише позицијом у тиму.

– Нисам још имао разговор са шефом али сви знају да се не буним да играм десног бека. Адаптирао сам се на ту позицију и могу да одговорим задатку. Ипак, и ако се вратим на лево или десно крило трудићу се да оправдам поверење. У сваком случају сам дужан да пружам максимум где год да играм а тренер ће бирати екипу и рећи ко ће где и колико да игра – закључио је Марко Вешовић.

Повезане вести

4 comments

Hijena јан 17, 2013 at 18:19

Za sta da te casti? Zato sto si odradio nekoliko treninga za redom?! Cujes li ti sam sebe, kako te nije sramota da posle onakvih partija u jesenjem delu trazis da te neko casti.. I to se ne odnosi licno na tebe nego na ceo tim u globalu. Trazite da vas neko casti slobodnim danima, pa da nam na prolece u 60. minutu trazite izmene jer ne mozete da dodjete do daha. Cutite, radite, a nagrade za vas rad ce doci na kraju sezone.

Reply
delija_md јан 17, 2013 at 17:45

Dajte zabranite im da daju izjave, popiše mi mozak. Svaki dan minimum 3-4 intervjua. Radite i ne.se.rite mnogo, na kraju sezone ćemo da vidimo kako ste se to spremali.

Reply
escort јан 17, 2013 at 17:17

Vesa je dobar igrac, koji nikad nije dobio pravu sansu, da odigra nekoliko vezanih utakmica na istoj poziciji. Uvek kad je ulazio, unosio je borbenost, zelju, tempo, zar…. Mislim da bi Jankovic trebao da mu pruzi sansu.

Reply
Nebojsa јан 17, 2013 at 14:51

Vesovicu, casti ti nas navijace, i potrazi drugi klub… ➡

Reply

Leave a Comment