Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукометТрансфери

РК припреме: Савић се вратио, Живковић отишао

Недељу дана припрема је иза наших рукометаша. Осим напорних тренинга на „Маракани“ и чекања првих провера, три играча су дошла, два отишла из клуба. Као што сте имали прилику да видите претходних дана, на нашем сајту, Ољача и Алчаковић су се вратили, а Докић напустио клуб. Од данас нови члан клуба је Милош Савић, 26-тогодишње лево крило, који је и раније носио дрес нашег клуба, а клуб је напустио Бобан Живковић, који ће се вратити у свој бивши клуб, Наисус. Савић ће управо Живковића заменити на левом крилу.

Осим трансфера, наше момке очекују прве провере, после најбитнијег, уводног дела припрема. Тренер Перуничић и његови пулени учествоваће на три турнира, један хуманитарног типа.

26. јануара у Бору се одржавају „Дани рукомета“. Осим домаћина, РК Бор, учесници су и РК Црвена звезда, РК Партизан и РК Железничар из Ниша. Овај турнир ће бити одлична припрема и провера за наш тим.

Затим, још једна одличан турнир. 30.јануара у Ваљеву ће се одржати меморијални турнир „Никола Јевремовић – Гужва“ у част великог имена српског рукомета, великом тренеру. Јевремовић је био тренер Црвене звезде у два наврата. У организацији РК Металац, осим организатора, учествоваће „Вечити ривали“, док четврти учесник још није познат. Највероватније ће место заузети, РК Југовић.

2.фебруара у Мокрину, рукометаши ће бити учесници хуманитарног турнира, помоћи за Звонка Милојевића, што је за наш клуб велико задовољство.

Пратите припреме наших рукометаша на МЦЗ и прикључите се МЦЗ акцији помоћи рукометном клубу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Djoksonidis јан 22, 2013 at 00:22

Hocete uskoro objaviti koliko je prikupljeno sredstava do sada za Rk? Rekli ste u nedelju, a evo vec utorak jutro. Hvala unapred! 😉

Reply
Mimi јан 18, 2013 at 11:36

moze li se znati nesto vise o pojacanjima,ko su oni,?

Reply
Драган јан 18, 2013 at 12:26

Писали смо о Ољачи, сјајни дефанзивац који је до летос био у нашем клубу, леви бек. Алчаковић је прошао нашу школу, игра десно крило, а играо је и за Металопластику и Партизан. Савић је последњи стигао, нисам проверио детаље, сазнаћу ускоро.

Reply
Драган јан 18, 2013 at 12:33

Проверио. Милош Савић, лево крило. 26 година. И раније је био код нас.

Reply
Radomir јан 18, 2013 at 01:28

Kad je vec tolika frka sa kintom, zasto se raspala generacija ’95??? Bilo je tu sasvim solidnih klinaca, mozda je trebalo uloziti vise zelje kako neki od njih ne bi sada nosili dresove drugih ekipa po Srbiji? A verujem i da bi mnogo manje kostali…

Reply
miki jovicic јан 17, 2013 at 23:50

O Kom Savicu se radi? mozete napisati vise o njemu?

Reply
Boris јан 18, 2013 at 13:26

Miloš Savić, levo krilo. Naš bivši igrač.

Reply
Darko јан 17, 2013 at 20:43

Koliko je do sada uplaceno na racun RK?

Reply
Boris јан 18, 2013 at 04:52

Objavljivaćemo na nedeljnom nivou.

Reply

Leave a Comment