Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мудрински: „Боли тетива, али издржаћу“

MudriСтиснути зуби Огњена Мудринског док истрчава предвиђене деонице можда и најбоље сведоче у прилог чињеници да ниједан фудбалер Црвене звезде не жели да пропушта тренинге у првом делу припрема у Анталији.

Млади нападач има већ неколико дана проблема са упаљеном тетивом али свако јутро је пред Јанковићем и његовим стручним штабом. Мудрински редовно спроводи терапије, одмара и пропустио је само један поподневни тренинг кад се радило са лоптом.

– Имам малих проблема са тетивом која се упалила. Трудим се заједно са медицинским тимом да се опоравим и да не пропуштам тренинге. Напори који нас очекују су за наше добро и зато је важно све одрадити. Не волим да прескачем тренинге јер ће ми касније бити тешко да стигнем. Ово је само мања упала и може да се издржи преко бола – каже најбољи стрелац Црвене звезде, Огњен Мудрински.

Црвено-бели не кукају али ни не крију да им је изузетно тешко. За готово све играче ово су прве припреме код Александра Јанковића.

– Сигурно да нам је изузетно тешко али једноставно морамо да испунимо све што шеф од нас тражи и да све то издржимо. Пролеће ће тако бити много лакше и слађе.

Како је Јанковић најавио играчима програм се полако „сели“ ка спринтевима.

– У петак смо завршили са тим дужим трчањима, а од суботе нас очекују краће дистанце које се брже трче. Биће све теже и теже али обавеза је наша да сваки тренинг одрадимо што боље.

Два Огњена би могла да судећи чине напад Црвене звезде на пролеће. Исто име, иста фризура, разлика је још увек у броју постигнутих голова.

– Имали смо пар прилика да попричамо. Обојица смо јако млади и много је пред нама утакмица и оваквих припрема. Огњен је сјајан играч и то је доказао у Звездиној Омладинској школи и сигуран сам да је лепа будућност пред њим. Верујем да ћемо моћи сјајно да сарађујемо на терену и да ту никаквих проблема неће бити. Ко зна можда и будемо тандем.

Мудрински је класичан гол играч и иза себе има одличан јесењи учинак. Ипак, не жели да обећава било шта за пролећни део сезоне.

– Не могу да обећавам голове. Они су моја највећа страст и нико их не жели више од мене, али не волим да обећавам. Сигурно је да сам поставио сам себи одређене норме али на првом месту је резултат тима, а не појединца. Ако буде Звезди добро биће и мени свакако.

Повезане вести

2 comments

VESICU ODLAZI! јан 18, 2013 at 16:09

Mudri ce tek da ekplodira i razvaljuje.Ako je on po svom dolasku odmah pokazao o kakvom se golgeteru radi,mogu da zamislim kakav ce biti sada kada prodje kompletne pripreme sa svim igracima i dodatno se uigraju.Napred Zvezda

Reply
zoko јан 18, 2013 at 15:55

Samo ti mudri treniraj i pricaj sa imenjakom,pomozi mu pa da budete vrhunski ubica golmana tandem.

Reply

Leave a Comment