Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Киша омета тренинге ФК-а у Анталији

MilijasКиша је дочекала црвено-беле у петак, 18 .јануара, пред одлазак на јутарњи тренинг.

Како су Милијаш и другови закорачили из хотела „Калиста“ ка аутобусу који их води на тренинг пљусак је почео и није престао свих сат времена боравка на терену, током којег су црвено-бели последњи пут на програму имали дужинска трчања. По пракси која је већ устаљена, црвено-бели су након рада на терену отишли право на степенице летњег амфитеатра хотела „Калиста“ где је чекао Александар Јанковић са спремном дозом скокова. Све уз кишу која се није смиривала читав тренинг. На крају су црвено-бели морали у чарапама да пролазе кроз хотел како би што мање испрљали велелепно здање.

Играчима је на уобичајеном састанку већ најављено да је са данашњим даном готов део посвећен дужинском трчању и да се од сутра почиње са истрчавањем краћих али бржих деоница. Евидентно је да је екипа у ритму великих напора и да нико ни не помишља да пропусти јутарње напорне тренинге без обзира на повреду или болове. Тако је Огњен Мудрински четвртак поподне искористио да одсуствује са терена како би одморио упаљену тетиву, док ће сличну ствар урадити и капитен Милијаш, који има болове у листу. Пропустиће поподневни рад са лоптом у петак како би у суботу ујутру био на терену.

– Сви смо уморни и свако има неки проблем. Ипак, важно је истрчати све што је шеф предвидео јер нам је то снага и моћ за наставак шампионата. Лопта сада може да се пропусти али трчање никако – каже Ненад Милијаш.

По посебном програму и даље ради Филип Касалица који би од сутра требало да се придружи друговима. Прва утакмица на припремама црвено-беле очекује у понедељак 21. јануара кад је на програму дуел са турским трећелигашем – Ејупспором.

Повезане вести

2 comments

VESICU ODLAZI! јан 18, 2013 at 16:20

Slazem se Spartanac u vezi svega sto si rekao osim u to da ih lomimo zadnjih 20 minuta.To naravno,ako nemamo povoljan rezultat do tada.Ali mi pre svega moramo da pocinjemo mnogo agresivnije i ofanzivnije svaku utakmicu,povedemo na vreme i onda im damo jos koji gol.Mi smo u zadnjih par godina nekako mlako ulazili,neretko i gubili sa 1-0 i onda bi se mucili i strepeli do zadnjeg minuta.Sampionski tim napada od prvog sekunda i obicno prvi dolazi do gola.Ako se igraci spreme kako treba,mi cemo to moci da radimo.Jankovic se bas na to zalio u jesenjem delu i pricao kako smo kalkulisali sa snagom ne igraci ne mogu da igraju u visokmo tempu veci deo utakmice.Nadam se da ce sada moci i da ce to i pokazati.Napred Zvezda

Reply
Spartanac јан 18, 2013 at 15:55

Samopouzdanje dolazi iz fizicke spreme,fudbalskog znanja……TO SE NE KUPUJE NA BUVLJAKU,NITI POSTOJI REC KOJU BI NEKO MOGAO DA TI KAZE PA DA TI,NAPRASNO,POSTANES NEUSTRASIV!!!!Trcanje,radi kondicije,trbusnjaci,radi snage trupa tela zbog duel igre…i more i more vezbi….kada probijes barijeru,totalno ti je nebitno da li trcis deset ili petnaset kilometara!!!NE MORAS DA IMAS DRIBLING KAO RONALDO…..ALI BRATE MILI,MORAS DA BUDES JAK KO GATUZO,TO NIJE STVAR TALENTA ,VEC UPORNOSTI ,VEZBANJA I MOTIVA!!!TO NEMA “DAO TI ILI NIJE BOG“ TO JE CISTA VEZBA!!!!!Mi moramo da budemo spremni kao zvezrke,jer po fudbalu smo tu negde ,ne odskacemo….moramo tempom da ih lomimo u poslednjih 20 min i da budemo fizicki spremniji od drugih…..a za veci fudblaski kvalitet,moracemo da sacekamo deblokadu racuna i neka finansiski srecnija vremena u zemlji u opste….

Reply

Leave a Comment