Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Одбојкаши уз доста муке до победе

muskarci lsОдбојкаши Црвене звезде уз доста муке и знатно теже него што се очекивало савладали су Спартак из Љига резултатом 3-2 (25-22; 20-25; 25-20; 33-35; 15-12) у оквиру 13. кола првенства Србије. Митић и другови као да још увек нису изашли из празничног расположења, па су у ова два кола након Божића знатно теже дошли до бодова. Треба истаћи и одбојкаше Спартака који нису на терен Шумица изашли са белом заставом, него су се храбро супротставили шампиону и до сада су били најближи победи над нашом екипом.

Већ у првом сету наслутило се да Спартак неће бити лак ривал, али ипак је искуство звездаша преломило овај период игре, па је Звезда повела 1-о.

Други и трећи сет су резултатски завршени исто, само што је радост била на различитим странама. У другом 25-20 за Спартак, у трећем исти резултат, али за црвено-беле.

У четвртом сету виђена је права драма. Играло се поен за поен све до коначних 35-33 за Спартак, што је један од рекордних резултата ове сезоне.

Иако је у петом сету Спартак имао психолошку предност након добијеног маратона, одбојкаши Црвене звезде су смогли снаге да се врате и стигну до 15-12 и изузетно тешке победе.

У редовима нашег тима најефикаснији је био Душан Петковић са 30 поена. У следећем колу одбојкаши Црвене звезде гостују у Суботици, а надамо се да ће до завршнице Купа повратити форму која их је красила у првом делу сезоне.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

nn јан 20, 2013 at 00:53

😀 😀 😀 ipak pobeda 😆

Reply
CzvBoys јан 18, 2013 at 21:04

Petko kida.

Reply

Leave a Comment