Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДруги пишуКлупска дешавања

Душко Пијетловић: „До краја лета сигурно остајем у Звезди!“

kupИ центар црвено-белих је био јасан „Остајем у Звезди! Играћу и без пара.“ После изјава својих саиграча и Душко Пијетловић је потврдио да остаје у Црвеној звезди и да ће се упркос тешкој финансијској ситуацији борити за трофеје.

„Остајем сигурно у клубу до лета. Прелазни рок се завршава за пар дана, било је понуда али их нисам прихватио. Верујем да ће управа смоћи снаге и успети да нам исплати договорено. И да тако не буде, нисмо деца, ми смо професионалци и сигурно ћемо дати максимум. Имамо уверења од председника и управе да ће све бити уреду и верујем да ће испунити задату реч“ – истакао је Пијетловић за Спортал

Искусни центар сматра да ће се и остали његови саиграчи издићи изнад ситуације и максимално професионално одрадити свој посао.

„Не бих говорио у туђе име, али мислим да нико неће напустити Звезду. Озбиљни смо играчи, најлакше је окренути леђа и отићи. Треба бити велики и кад је тешко. Верујем да ће све доћи на своје место. Челни људи тима су јако озбиљни у свом послу, штета што своја обећања нису одржале оне фирме и људи који су рекли да ће помоћи и пројекту стварања јаке Звезде.“

Црвено-бели сидраш је свестан да ће ситуација у којој се налази клуб утицати на мотивацију али истиче да су навијачима дужни да доносе победе.

„Сигурно да ће мотив мало опасти. То је нормално кад нисте награђени за оно што радите. Мислим да је тренутно најтеже тренеру Дејану Савићу. На њему је да нас издигне изнад свих проблема. Већина нас смо искусни играчи, велики професионалци и верујем да ћемо сезону изнети на најбољи могући начин. То ми дугујемо навијачима, а надам се да ће они који требају препознати наш труд и учинити све да Црвена звезда још дуго буде јака „- рекао је Пијетловић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

NE IDITE IZ ZVEZDE јан 22, 2013 at 16:11

Tek sto smo napravili dobar tim i osvojili Kup, digli Zvezdin vaterpolo na veci nivo, vec nas je zahvatila kriza … nzm kako se to uvijek nama desava 🙁 Navijaci nece dozvoliti da ovi biseri tek tako odu, otvarajte taj ziro racun… Sve sto mi mama da za skolu osavljacu za Zvezdu makar i gladna bila..I ako otvorite racun, obavjestite nas iz RS kako da uplatimo…

Reply
Levi Brisac јан 20, 2013 at 23:18

Dajte bre otvarajte vise taj ziro racun! Kao da je to neka filozofija,sto je jos zanimljivije nista ne kosta.Samo nam dajte da imamo na uvid gde idu te pare i da mi mozemo u svakom trenutku da vidimo koliko sredstava ima na njemu.Ja licno mozda nebi mogo vise ali bar 1000 dinara mesecno bi mogao da izdvojim! Od 8 miliona gradjana Srbije (valjda nas ima toliko 😀 ) pola miliona bi sigurno izdvojilo koliko i ja,pa vi vidite o kojoj sumi je rec!!! ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE!!!

Reply
BOKI јан 21, 2013 at 07:48

Bravo Levi, slazem se sa tobom . Ako jedan Makabi ostvari budzet uz pomoc donacija navijaca iz celog sveta (svaki izraelac uplacuje na ziro racun kluba odredjenu sumu) sto nebismo i mi. Kako ti rece od osam miliona SRBA ima nas delija bar pola. Ako svako od nas da po 1 (jedan) euro, to je 120 dinara eto nama buzeta do neba. AJMO SVI PO 1 EURO ZA NASU ZVEZDU !!!

Reply
Levi Brisac јан 21, 2013 at 15:02

Upravo tako!

Reply
CzvBoys јан 20, 2013 at 22:52

Bravo momci,sta druga do vam kazemo!? VELIKO HVALA.

Reply

Leave a Comment