Moja Crvena Zvezda
ПрипремеРукомет

„Дани рукомета“ у Бору

rukometРукометаши Црвене звезде наступиће у суботу, 26. јануара 2013. године, на манифестацији „Дани рукомета“ који ће се одржати у великој сали спортског центра у Бору.

На овом традиционалном турниру који има за циљ да подсети на достигнућа рукомета у граду домаћина,  поред наше екипе и екипе домаћина, ОРК Бор, најављено је и учешће екипе Напретка из Крушевца и Железничара из Ниша.

Како је најављено, у првом мечу у 11.00 часова састаће се екипе Напретка и Железничара, док је дуел екипа ОРК Бор и Црвене звезде заказан за 12.30 часова.

Цена улазнице је симболичних 50 динара, а сам турнир ће имати и хуманитарни карактер, пошто је најављено да је целокупни приход од продатих карата намењен фондацији „Битка за бебе“.

Повезане вести

3 comments

Anka јан 22, 2013 at 16:29

Bravo za rukomet, zovu dva bivsa velika rukometna centra n(ajavljeno je i učešće ekipe Napretka iz Kruševca i Železničara iz Niša) i nas klub koji finansijski posrce. Bravo za ORK!
Gledam SP, vidim koliko se nerviraju navijaci, ali mene nista ne cudi. Zna se ko kroji zalosnu zivotnu pricu rukometa. Njima je bio potreban uspeh na EP, prvo kao domacini da se ne brukaju a i gace su se tresle, drugo da produze svoj staz u savezu. I opet ima „saveznih“ igraca koji moraju da igraju, i trener-pion koji nema ni autoriteta ni samopouzdanja da postavi sve na zdrave noge! Hoce li vec jednom rukometna struka koja sedi u strucnom savetu dici glas, hoce li bivsi reprezentativci i reprezentativke konacno udruzenim snagama reci dosta je bilo ubijanja sporta u kojem smo mi krvarili gace i gradili rukometno ime u Srbiji, hoce li vec jednom svi klubovi bez obzira na boje podici glavu i ujediniti se u borbi za postavljanje kvaliteta a ne marifetluka bilo kog kluba. Nije Zvezda jedina koja duguje, ali ono sto boli jeste pisanje po igracima koji su dali 100% na EP na blesak pokazali da imaju kvalitet i da nisu zaboravili da igraju, a da opet ima pojedinaca kojima nista nije sveto cak ni taj momenat; davanje prednosti u svemu jednom klubu pod izgovorom podmladjivanja tima (realno ono sto sam rekla to se i pokazalo samo su krila tog kluba pokazala i dokazala da zasluzuju poziv a onda su nakon 2.kola sasecena) a sa ciljem da se prodaju igraci kako bi se celnicima vratio novac. Vidim da ligu kroje kvazi sponzori bave se raznim ucenama, ali ocito da je u sportu, kao i u Srbiji, postao sindrom bolje reci pandemija savij kicmu cuti i trpi dok ti ne obiju bubrege! Zaista se pitam da li iko ima onu stvar od svih navedenih rukometnih radnika, a koje smatram da mogu pomoci, da vec jednom ustane i kaze DOSTA BRE MAJKU VAM VASU!
Ne mogu lepo da govorim, kad vise lepog nema u sportu, ostali su klinci prepusteni sami sebi, jer su nekome vaznije PARE od buducnosti i sporta a kroz sport i nacije!!!

Reply
dexy122 јан 24, 2013 at 13:54

Sto je najzanimljivije u celoj toj prici, vecina tj. manjina onih koji su opravdali ocekivanja u reprezentaciji, su bivsi igraci Crvene Zvezde. I to se ne odnosi samo na Stanica, nego i ove mlade igrace. Sramota je jedino sto nisu pozvani neki od trenutnih igraca Crvene Zvezde. Mislim da ima jako dobrih talenata. Mnogo boljih od Partizanovih.

Reply
Dragon јан 22, 2013 at 11:23

..bravo zvezdaši ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply

Leave a Comment