Moja Crvena Zvezda
ОсталоТенис

Доминација црвено белих тенисера

25012013-teniseriСтрахиња Ракић нови је шампион Србије у конкуренцији тенисера до 18 година. Он је у финалу дворанског првенства Србије савладао најбољег друга и шампиона Србије до 16 година Стефана Милићевића са 7:5, 6:3.

Сматрам да је финални дуел био квалитетан какав и мора да буде када се игра за титулу. Ја сам у овај двобој ушао мало “стиснуто” јер сам био као неки фаворит. Морам да признам да ми овај тријумф много значи. Јер, добити финале је сада квалитет више у мојој игри – изјавио је Страхиња након победе.

Шампион Србије до 16 година и велика нада нашег клуба Стефан Милићевић и поред пораза у финалу био је веома задовољан.

По мојој субјективној оцени меч је био квалитетан и потпуно отворен. Свако је држао свој серис до резултата 5:5 онда сам ја направио кикс, Страхиња искористио прилику и одвео сет на своју страну. Ни у другом сету није било неких осцилација. Поново сам ја први изгубио сервис и више није било прилике за поправни. Задовољан сам игром и пласманом у финале. Сматрам да је и мени ова сезона добро почела јер сам пре две недеље освојио титулу до 16 година, сада сам играо финале… – констатовао је Милићевић.

Оба Звездина тенисера истичу да све ове успехе не би постигли да није било несебичног и квалитетног рада са тренерима нашег клуба, а посебно су истакли рад са Марком Савићем. Сјајни резултати наших тенисера нам говоре да њихово време тек долази.

Повезане вести

Leave a Comment