Moja Crvena Zvezda
Најновије

Геније: „Звезди ће бити боље кад Вучић ухапси једног тајкуна, и шеик уложи капитал“

Дејан Савићевић са пехаром осавајача КЕШ-а
Дејан Савићевић са пехаром осавајача КЕШ-а

Шампион Европе са Звездом и Миланом, Шеста Звездина звезда, `Il Genio`… Ово су само неки од епитета који описују Дејана Савићевића. Као и већина љубитеља највећег српског клуба, и Деки зна да у Звезди „не цветају руже“. Он је свој став о стању нашег клуба, и могућем спасењу изнео на „СОС“ каналу, који су пренели многи медији.

„Вучић би требало да ухапси једног тајкуна, да Звезду доведе на нулу и уложи још пет или десет милиона евра. То је једини излаз, а за годину дана на тај начин стала би на ноге. Долазак овога, односно било кога, свађа са Човићем, све је то смешно кад је дуг 48 милиона евра. Мора да постоји нервоза међу свима њима, а нити Џајић има чаробни штапић, нити га имају Човић и Вучић. Једино би онај шеик, дај Боже да хоће да уложи, могао кроз неке трансакције да оправи Звезду. Јер, без генералног опоравка, односно крупног капитала, да Звезда врати дугове и има резултате, по мени то је немогућа мисија“, било је прво што је рекао актуелни председник ФС Црне Горе.

Потом се Геније осврнуо на сукоб између Џајића и Човића, чиме је и закључио коментарисање Звезде:

„Човић је био незадовољан зато што је Џаја довео шурака Зечевића, па Мому Гацића… Хоће да терају, а доводе људе. Да доводе неке експерте, па уреду… Значи, има доста ствари које су тињале између њих, није то била реакција на основу само једне реченице. Да га није тешко увредио Џајић не би тако реаговао“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

veliki pravi zvezdas јан 27, 2013 at 21:28

Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom ka boga vas molim reci te Savicevicu da pomogne Crvenoj Zvezdi sa dovode jos sponzora u FK Crvena Zvezda narvno trebalo bi i dovest sejike u nasu Crvenu Zvezdu Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem ,Covicem i Stojadinovicem poslusajte Savicevica upravo Crvene Zvezde 😀

Reply
neco-peco јан 27, 2013 at 18:38

Deju svaka cast za mnogo stvari al ovo samo odmaze ljudima koji se susrecu sa realnim problemima kluba. Isplata plata, dugova i transfera i sve je tako zamrseno da izgleda skoro nemoguce. Pa se onda posvadjaju i mozda i potuku dva kljucna covjeka i na kraju Dejo izbaci ovako glupu izjavu! Vucic ne hapsi, on je ministar odbrane, a da uhapsi tajkuna onda bi bila korupcija da ga pusti za pomoc zvezdi(pogotovo sto su ti tajkuni obilato pomogli da se dodje dokle smo dosli. U sustini ako nemozes da pomognes onda se potrudi da ne odmazes! A seika su doveli i sad cemo da vidimo sta ce da se desi. Oni u crnoj gori su mu dali ulicu i napravili spomenik pa cemo da vidimo koga ce seik pomoci!

Reply
zoko јан 27, 2013 at 15:53

genije ti si bio ma vrh igrac to ti niko nikad nece oduzeti i uvek kazes sta mislis al moje pitanje za tebe glasi zasto ti nepomognes svojoj zvezdi?imas poznanstva po svetu pa uvedi nekog sponzora u klub!Nasa zvezda se nalazi na tankom ledu,neki „legende“ su joj okrenule ledja neke ce i pomoci BOGU HVALA zna se koje,pa MOLIM TE POMOZI I TI JER SVAKA POMOC JE DOBRO DOSLA!!!

Reply
milos јан 27, 2013 at 15:59

kao prvo poznanstvo od 50 milona ne postoji,taj novac nece niko da ti i drugo,on nje vise srbin,vec crnogorac koji zivi u drugoj drzavi,zasto bi pomagao zvaedi a crnogorski klubovi su na jos nizem nivou…

Reply
zoko јан 27, 2013 at 16:10

Kao prvo nisam rekao da Genije svojim poznanstvom vrati zvezdine dugove vec da pomogne ne sa 50 al moze sa milion,pola miliona svaki evro zvezdi je bitan a sto se tice toga da on nije srbin pa sta je belodedic a on ce da pomogne?Inace genije nikad nije bio srbin vec Jugosloven kao i svi tada i nije stekao slavu igrajuci za grbalj,zetu,buducnost (iako je poceo u njoj) vec u zvezdi

Reply
Рајко јан 27, 2013 at 14:47

Јел зна неко кад се пуштају у продају карте за Уникс???????

Reply
Nini јан 27, 2013 at 15:23

Utakmica četvrtog kola L grupe LAST 16 faze Evrokupa na programu je u sredu 30. januara u dvorani Pionir od 19 sati i 30 minuta. I za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje, a ulaznice za ovaj meč biće puštene u prodaju u ponedeljak od 13 sati. Karte će moći da se pribave na svim prodajnim mestima Eventima, a ova viodeća kompanija za štampanje, distribuciju i prodaju karata u Evropi ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije sa glavnim blagajnama u Beogradu: TC Ušće – info pult, blagajna u Domu omladine Beograda, blagajna KOMBANK Arene i Bilet centar.

Ulaznice za tribine koštaju 300, za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 1000, a za VIP ložu 1200 dinara.

Podsećamo sve navijače da od utakmice sa MZT-om važi poseban režim prilikom ulaska u dvoranu za one koji imaju dnevne i sezonske ulaznice. Svi oni sa sezonskim ulaznicama za A i B tribinu ulaziće na ulaz A, a sa dnevnim kartama za ove tribine na ulaz B. Oni sa godišnjim kartama za tribinu C i D, ulaziće na ulaz D, a sa dnevnim kartama za ove dve tribine na ulaz C.

Vlasnici sezonskih karata za parter B, belu ložu i parter 4 ulaziće na PARTER ULAZ B, a oni sa dnevnimm kartama za ovaj deo gledališta ulaziće na PARTER ULAZ 4. Svi oni sa sezonskim kartama za Plavu ložu, ložu i počasna mesta ulaziće na službeni ulaz. Svi oni koji poseduju ulaznice za VIP ložu ulaziće na VIP ulaz 1.

Reply
CZHN јан 27, 2013 at 12:58

Mogu da te mrze što se nikom ne uvlačiš,niti si ikad,što kažeš ono što misliš,što si i dan danas veći Srbin od mnogih „vojvoda“,što bi na primjeru tvog rada u FSCG mnogi „upravljači“ mogli da uče…bolje reći-mogu da ti ga p…!DEJO LEGENDA!!!

Reply
lpool јан 27, 2013 at 12:02

alo genije nije ti ovo crna gora !!! to sto ti predlazes je kriminal ! 😯 to moze samo kod vas djetica !

Reply
Dejcha јан 27, 2013 at 11:58

A slusaj samo ovog mafijasa – “ http://www.mozzartsport.com/vesti/binic-covic-plasi-i-ucenjuje-ljude !!!! 😀

Reply
Dejcha јан 27, 2013 at 11:56

A pre mesec dana reko „zasto da Zvezdu ne preuzme neki tajkun i da ulozi u nju“ 😀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
vladan јан 27, 2013 at 11:31

Dejo , ne seri !!!

Reply

Leave a Comment