Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Благој Георгиев: Звездини навијачи су најбољи пред којима сам играо

Бивши играч Црвене звезде и бугарски репрезентативац, тренутно фудбалер Амкара, у изјави за Sportal.rs рекао је да су навијачи Звезде најбољи пред којима је играо, као и да је у Београду стекао много пријатеља.

georgiev blagojГеоргиев је после сезоне 2006/07, у којој је насупао за наш тим и освојио дуплу круну, отишао у Русију, где је четири године бранио боје Терека.

 “Био сам четири године у Тереку, а сада сам стигао у Амкар. Заиста сам презадовољан. Био сам у Србији годину дана, тако да сам научио српски. Још боље је када су ту играчи из Србије, јер можемо нормално да причамо. Мијаиловић и Новаковић су овде, тако да је све у најбољем реду. У Београду сам стекао доста пријатеља. Освојили смо и дуплу круну у то време… Остао сам у контакту са Пуровићем, Перовићем и Миловановићем, али има ту још људи са којима сам заиста добар пријатељ“

Георгиев и даље прати дешавања у бившем клубу.

“Наравно да пратим шта се дешава у Звезди. Играо сам тамо и волим тај клуб. Свакако да желим да Звезда увек освоји шампионску титулу. Могу да кажем да никада нисам играо пред бољим навијачима!“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

veliki pravi zvezdas јан 28, 2013 at 21:38

Hajde preporuci upravi Crvene Zvezde Georijevu jednog igraca za lijevu stranu Crvene Zvezde ,desnu stranu Crvene Zvezde upravi Crvene Zvezde na celu sa Dzajom i Stojadinovicem 😀

Reply
jagodina navija za zvezdu! јан 28, 2013 at 19:14

eh da nije promasio onu sansu na pocetku utakmice u milanu.:)

Reply
Djolle јан 29, 2013 at 00:30

Uf, što me podseti… :facepalm:

Reply
ja bre јан 29, 2013 at 01:50

I ja se uvek setim te šanse kad čujem ime Blagoja Georgijeva. Lopta do usamljenog Georgijeva na 15-16 metara šut po zemlji i Dida brani. :facepalm:

Reply
Goran јан 28, 2013 at 17:50

Pozdravljam!
Nešto nevezano….mi sarađujemo sa FK, jedan klik na moje ime i videćete, a kad ste već tamo onda može i lajk. Ponudili smo FK duplo manju cenu od svih ostalih u gradu, čak i zamenu za propusnice.

Reply
Zvezda mi je sve јан 28, 2013 at 17:49

ZVEZDINI SU NAVIJACI OD ATOMSKE BOMBE JACI !!!

Reply
aleksandar јан 28, 2013 at 17:05

Svaka cast. Objektivno, za onaj tim je bio rupa, ali je zato za ovaj sto imamo sad majstor fudbala ! 🙂

Reply
redjamo pobede јан 28, 2013 at 20:51

Gledao sam ga u bundesligi kratko nakon sto je napustio Zvezdu. I mislim da se jednostavno nije nista poklopilo kada je bio kod nas, kao i sa Barkosom. Inace je igracina.

Reply
БруталноРеалан јан 28, 2013 at 16:45

Батко 🙂

Reply

Leave a Comment