Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Џајић: Превазишли смо проблеме, Звезда је изнад свих нас (Видео)

2Вечерас је одржана седница Управног одбора ФК Црвена звезда, а оно што је посебно било интересантно је то да ли ће Џајић и даље остати на челу Црвене звезде после сукоба са Небојшом Човићем у среду.

Осим тога, на седнице се разговарало и о другим стварима и проблемима, али су сви били у сенци. На крају, све се завршило како треба, Џајић и Човић су одлучили да пређу преко свега и наставе даље, што су и потврдили новинару „Монда“:

Превазишли смо све проблеме, идемо даље и интерес Црвене звезде је изнад свих нас„, био је коментар Драгана Џајића.

Небојша Човић такође је потврдио да је „пало помирење“:

Пробаћемо да радимо још јаче„.

После састанка, чланови Радне групе рекли су да се ипак није причало о сукобу, као ни о евентуалној финансијској ињекцији Гаспрома о којој се много писало протеклих дана. Такође, потврђено је и да ће се о даљој судбини Милана Јовановића расправљати када се тренер Александар Јанковић врати са припрема.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

Nikola јан 29, 2013 at 16:31

Zvezdaši, Delije, pozdrav svima! I ja sam se radovao kao i većina Vas kada sam video da se Džaja vraća u Zvezdu, da dolazi Čović koji je na dobrom putu da oživi KK Crvena Zvezda (to kažem zato što je klub još uvek zamrznut, trenutno postoji KK Crvena Zvezda Beograd), i mislio sam da je to dobra stvar. Ali neki potezi u početku mi se uopšte nisu sviđali. Kao prvo, sastav Upravnog odbora, po meni katastrofa. Pod dva, neslaganja (setimo se da je Stojadinović želeo da otpusti Jankovića a posle par dana je sve bilo super i ostavili ga da radi, i ako je imao loše rezultate). Mislim da svi Vi, kao i ja do malopre nismo ni čuli da se neko drugi kandidovao za predsednika, a ako smo čuli to je bilo u nekih 7-8 sekundi na možda jednoj ili dve televizije. Pa samo sam hteo da Vam prosledim konferenciju za štampu čoveka koji se kandidovao, kao i činjenice koje je izneo. Molim Vas da odgledate ceo klip ako imate vremena, voleo bih da čujem i tuđe mišljenje o svemu. Činjenice ne može niko da ospori, da se nešto čudno dešava istina je. Mediji manipulišu nama u velikoj meri, nemojte to da dozvolimo. Hvala što ste pročitali komentar. Živi bili!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8015orfwrfA&feature=endscreen

Reply
Savo јан 29, 2013 at 16:42

Brate ovo sto je rekao ovaj teletabis ima otprilike istu vaznost i znacaj kao i da sam ja rekao.

Reply
Nikola јан 29, 2013 at 16:58

http://www.crvenazvezdafk.com/sr/klub/upravni-odbor.html
Poštujem tvoje mišljenje. Ali hajde sad ti meni reci za koga si od ovih ljudi čuo pre nego što su postavljeni u Upravni odbor? I drugo za koga misliš od njih da stvarno treba da bude u Upranom odboru? Ali iskreno.

Reply
Nikola јан 29, 2013 at 17:25

A da li si nekada čuo za sve ljude iz Upravnog odbora ranije? I da li misliš da treba da budu tu gde jesu? I da li neko od njih ima neki uticaj na dešavanje u Zvezdi ili su tu samo kao figure?
http://www.crvenazvezdafk.com/sr/klub/upravni-odbor.html

Reply
Nikola јан 29, 2013 at 17:36

Zašto se ne prikazuju moji odgovori na komentar korisnika „Savo“?

Reply
Nikola јан 29, 2013 at 17:39

Ok. Pokušao sam da stavim neki link pa možda zbog toga nije uspelo, ne znam.
Da li si nekada ranije čuo za sve ljude koji su u Upravnom odboru? Da li misliš da treba tu da budu? I da li misliš da oni odlučuju uopšte o nečemu u Zvezdi ili su samo figure?

Reply
Nikola јан 29, 2013 at 17:42

Spisak:
Nebojša Čović, Ivan Tončev, Slaviša Kokeza, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Miodrag Lemajić, Slobodan Babić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Mirko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Tončev? Kokeza? Radujko? Antić? Bašanović?..itd.. Koga oni predstavljaju?

Reply
zvezdan јан 29, 2013 at 22:26

prosto ko je on da bi bio PRESEDNIK ZVEZDE MA AJDE BRE MOLIM TE

Reply
timmy јан 29, 2013 at 10:44

e sad bi se trebalo pristupiti oduzimanju ZVANJA 6 zvezdina zvezda, jer je sramotno da cijeli tim to bude. i eventualno je dodijeliti geniju.

Reply
dusan јан 29, 2013 at 10:14

Rekao sam i pre neki dan, ako nas ovo ne ubije onda ce da nas ojaca. I sad sam siguran da cemo izaci iz ovog mnogo brze nego sto to iko od nas i misli. I niko im ne brani da imaju razlicita misljenja, ali neka to ostane medju njima i neka usaglase svoje stavove oni sami. A trebalo bi da preispitaju ko to iznosi prljav ves iz kuce i skloniti ga odmah

Reply
Saša јан 29, 2013 at 09:23

Oj grobari jel vam žao, jel vam žao, jel vam žao plan vam je propao.

Reply
Anka јан 29, 2013 at 09:04

Tacno sam znala da ce ovako da se zavrsi. Licni sukobi, frustracije i probleme pod tepih, ono sto je u interesu Zvezde mora da se gleda! A to je – OBOJICA SU POTREBNI ZVEZDI KO LEBAC, da ne bi opet kojekakvi mesetari radili sta im je volja. Ovaj sastav UO, blago receno je tragedija i sigurno vremenom mora da se menja, moje licno misljenje su oni kamen spoticanja, bez obzira po kom osnovu su dosli, oni koji se pokazu u korist Zvezde treba da ostanu.
Sigurno da ovo nije smelo da izadje u javnost. A ti koji su brze bolje jurnuli da objave vest po medijima, bilo otvorena ili zatovrena vrata, neka prvi budu najureni iz kluba. Nije Zvezda nicija svojta, pa da se ovako pojedinci ponasaju prema njoj. Pitam se koliko je para taj dobio da brze bolje iznese u javnost! Mnogo jos ima neociscenih repova po svih prethodnih uprava i to je evidentno!
Ono u sta ja verujem Zvezda ce iz ovoga izaci jaca i bolja!
Skundirc da pokrene sednicu klubova i reorganizaciju SD Crvena Zvezda, jer je neophodna – jedni klubovi zivotare drugi se raspadaju.

Ali jos draze mi je da objavim vest vezano za reprezentaciju Srbije! Radomir Antic se oglasio, gospodina kojeg i te kako postujem i cenim, i potvrdio ono u sta sam najvise sumnjala namestena utakmica Australia-Srbija. Ko hoce nake na RTS procita teletekst i objavu sta je rekao za gosn TOLEta. Sta predsednik ima da sastanci sa POJEDINIM IGRACIMA, pre meca sa Australijom (pobeda nas vodila u 1/8 vinala). Svi se secamo brilijantne igre prvog poluvremena i katastrofe drugog, kao pod lerom! Ajde neka sad doticni suboticki, crnogroski mafijas kaze sta ima! Drugo, opustena varijanta predsednika i Lakovica nece se zaliti na odluku disciplinske komisije jer je covek izvredjao sudije, 4 meca bez trenera u kvalifikacijama, pod izgovorom dobice drasticne kazne. Da li se bas o tome radilo ili je savez na saveznom nivou sa drugom drzavom i mozda nekim celnim ljudima ugovorio onakav mec?! Samo lud covek moze da misli da je sve bilo regularno! I dan danas se jedem jer sa tim covekom posle duze vremena imali smo i tim i igru, a sad imamo klince koji jos nisu dovoljno zreli da ponesu epitet reprezentativaca (ne znaci da momke ne podrzavam daleko od toga), ali kome je palo napamet da na takav nacin kalja ime srpske reprezentacije?! Necu dalje da pricam, svi znamo koliko je trenera, sudija, clanova klupske organizacije-predstavnici liga „otislo“ na seminare koji se na svakoj svetskoj smotri odrzavaju redovno!
DA LI NEKO VIDI KOLIKO SE OVAJ TOLETOV SISTEM PRIMENJUJE I U RUKOMETNOM SAVEZU!

Reply
@Anka јан 29, 2013 at 11:56

Anka sreco idi kuvaj rucak,jel si ovo ti mozda ? http://www.youtube.com/watch?v=euExyimxyyM

Reply
Spartanac јан 29, 2013 at 12:35

hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Reply
Anka јан 29, 2013 at 15:50

Ti se decko drogiras…samo ti to mogu reci. nemam niti me interesuju da pravim, profil na youtube, facebook i slicnim glupostima. To je za zaludne poput tebe (verovatno sa vise druzis sa racunarom nego sa ljudima)…
Ajde predji na nesto novo, majke ti, postajes otrcan sa tom forom i ti i slicni tebi..Reci nesto pametno za promenu. Pozdrav

Reply
Herakle јан 29, 2013 at 07:50

Jao, kako idilično, kako zrelo i odgovorno… Tito – to smo svi mi. Kakav monolitan stav, kakvo jedinstvo, kakva zrelost… Još samo Bata Đora i Dule Savić da dobiju svoje mesto pa da se krene po šumama i gorama… Državni vrh zavisi od ovog. Bruka.

Reply
Milan јан 29, 2013 at 01:18

Izvinjavam se sto ovo ima veze sa kosarkom ali vidite sta su Djavoli uradili na tekmi protiv partizana u kosarci https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/602997_330557547049125_1408489562_n.jpg

Reply
Dzoni јан 29, 2013 at 01:50

Hahahahaha, dvostruki zajeb, pecenjara i maska protiv svinjskog gripa. :mrgreen:

Reply
CZV јан 29, 2013 at 11:59

Meni je smesno sto prozivaju Vujosevica,nose ove majice sa svinjom nose maske da se zastite od svinjskog gripa a oni VOLOVI 😀

Reply
Spartanac јан 29, 2013 at 12:55

Bio sam sinoc na utakmici u Jezeru,….volim basket,a i da vidim kakvo je groblje,igramo polse Solnoka derbi….nemam Arenu….da vidim.Seljacine ,samozavne KABASTI ,bile su na nivou……raduje vas ovo za ovog vepra…..no,voleo bi da vidim vase statuse posle gostovanja Zvezde….da vidite sta ce biti za Ilica,Covica a verovatno Rakocevica!!!!!Oni ovek udaraju na nesto najsvetije sto je u suprotnom klubu!!!Npr-…..Peru Bozica su juce vredjali,covek samo dodavo lopte,nije glavu digao……tako da ce Rakocevica sigurno pljuvati cim izadje na zagrevanje.Po informacijama koje imam njih finansira uprava Radnickog,smesteni su bukvalno na dva metra od protivnicke klupe i imaju cilj da provociraju,u nadi da ce se izvuci tehnicka i isprovocirati rival.Ovaj prasac je umalo dobio u poslednjoj cetvrtini…….

Reply
CZ јан 29, 2013 at 01:14

A zanima me sta izigrava Dzaja sad hoce,nece pa opet hoce…i Covic kaze da je Dzaja krenuo ka njemu da ga udari,mislim cemu sve to,legenda kluba,navijaci ga vole,izgleda i ponasa se kao gospodin i onda pokusava da se bije…

Reply
Pinki јан 29, 2013 at 01:08 Reply
aleksandar sd јан 29, 2013 at 00:34

Mislim ce mo od leta konacno biti na pravom putu da budemo onaj jak klub sa pravim imidzom… Dolazi PUMA, Ninkovic skoro sigurno, stabilizacija i kretanje na titulu sa normalnim timom… A za ovih par meseci do tada ako uzmemo titulu to ce za mene biti samo bonus… Pustimo ljude da rade i dajmo im vremena za to i sve ce doci na svoje 100%..

Reply
DS јан 29, 2013 at 00:24

Zak Fathi Alzirac repka novi igrac Zvezde..,sad mi rekose..,zna li ko sta o tome..

Reply
aleksandar sd јан 29, 2013 at 01:05

Brate nije Alzirac nego Francuz igrao za mladje kategorije Francuske i za repku Senegala kasnije,dvojno drzavljanstvo…. Igrao u Marseju, Renu,za Soso, odlican igrac ali je problem je sto nije u poslednje vreme igrao…To je ono sto je Stojadinovic pricao.

Reply
aleksandar s јан 29, 2013 at 01:07

Brate nije Alzirac nego Francuz igrao za mladje kategorije Francuske i za repku Senegala kasnije,dvojno drzavljanstvo…. Igrao u Marseju, Renu,za Soso, odlican igrac ali je problem je sto nije u poslednje vreme igrao…To je ono sto je Stojadinovic pricao.

Reply
marko bl јан 28, 2013 at 23:59

svaka cast ljudi ajmo zajedno za nasu zvezdu..

Reply
MILAN KG јан 28, 2013 at 23:57

jel istina da dolazi onjilo iz javora?

Reply
Spiritus јан 28, 2013 at 23:56

A niko da kaze da je stoka pukla od Radnickog …

Reply
N јан 28, 2013 at 23:37

Pregovara se sa Keseljem ! 🙂

Reply
dexy122 јан 28, 2013 at 23:40

Odakle ti informacija, ako mozemo znati, jer je veoma lako napisati to, i jos lakse podici nadu nama lakovernima? 😀

Reply
N јан 28, 2013 at 23:48

poslata ponuda za keselja ceka se da raskine ugovor…
NMP1970 Je potvrdio….

Keselj bi bio fantasticno pojacanje mada ovo nije nikakva informacija. Svi znamo da je glavna prepreka za prelazak Keselja u Zvezdu jeste njegov ugovor sa Valensijom koji traje do kraja sledece godine. Nadam se da ce doci do dogovora…

Tako ljudi kazu, nadam se da ce tako biti 🙂

Reply
dexy122 јан 28, 2013 at 23:49

taj NMP1970 je neki s RSB ili ovog MCZ foruma? Izvini, ali ne pratim te forume toliko pa ne znam ko je to. :/

Reply
N јан 28, 2013 at 23:52

https://www.facebook.com/zvezdabeograd1?fref=ts ne znam ni ja, ovde prati, duze vreme ih pratim i dobri su sto se tih stvari tice 🙂

Homer јан 29, 2013 at 07:00

istina je za Kešelja ! mislim da je to sve dogovoreno… strpite se malo,sati su u pitanju

Reply
CzvBoys јан 28, 2013 at 23:25

Dobro znaj!

Reply
Laki јан 28, 2013 at 23:13

Imam jedno pitanje za nekog ko se vise razume i funkcionisanje FK.Tacnije 2 pitanja.
1.Da li postoji neka kombinacija da se Marakana nazobe tipa Telekom Arena(nama legne milionce za to)
Posto predpostavljam da ce biti ljudi koji ce vikati necemo da menjamo ime Marakani,nadam se da ste svi obavesteni da nam se stadion zove ,,Stadion Fk Crvena Zvezda,,
2.Zasto se ne uzme neka Aviokompanija za sponzora(ne mislim na JAT)
Iznajmljivanje jednog leta je 150 .000 e,tamo i nazad to je 300 000
Nevidim sto pored Gazproma ne bi nosili jos necije ime na (puminom :D) dresu?
Unapred zahvalan

Reply
Dzoni јан 28, 2013 at 23:27

Premalo je druze nase trziste, kao sto je i nekonkurentno i neatraktivno da bi neko bas imao potrebu toliko da se reklamira. Kad vidis neki malo veci sponzorski ugovor (tipa Gazprom) znaj da sigurno postoje i neki drugi interesi. 😉

Reply
Spartacus јан 28, 2013 at 23:30

Verovatno bi se navijaci bunili da se proda ime stadiona, iako se stadion ni danas zvanicno ne zove Marakana. Ali za cifru od milion jevreja po sezoni mislim da ne bi trebali da se dvoumimo. Mislim cak da bi seik mogao na taj nacin da pomogne, ali do toga ce doci samo pod uslovom ako on realizuje svoju kupovinu u Srbiji (pod tim mislim na kupovinu poljoprivrednih preduzeca za koja je zainteresovan)…

Reply
Dzoni јан 28, 2013 at 23:41

PKB arena a? 😀 Sala 😉

Reply
Branimir јан 29, 2013 at 00:13

А ја мислио да се Маракана зове Маракана.

Reply
Laki јан 29, 2013 at 14:37

Samo se ti za je ba vaj,ima idiota koji su me inace napadali.
😀

Reply
aleksandar sd јан 29, 2013 at 00:27

Druze, kad bi nam stadion promenio ime mi bi za to dobili ne manje od 5 miliona evra…

Reply

Leave a Comment