Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Милан Јовановић суспендован до даљњег, постигнут договор са Борцем

jovanovicНа Маракани је данас одржана седница Управног одбора на којој је усвојен извештај о раду шефа стручног штаба Александра Јанковића. Јанковић је присутне упутио у  планове у вези са припремама за наставак сезоне. Спортски директор Зоран Стојадиновић је упознао чланове УО са даљим активностима у зимском прелазном року.

Као што је најављивано једна од тачака о којој се говорило на седници било је питање статуса Милана Јовановића који је одстрањен са припрема након дисциплинског прекршаја. Управни одбор је донео одлуку да искусни дефанзивац буде суспендован до даљњег.

Такође, постигнут је и споразум са чачанским Борцем о репрограму преосталих дуговања.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

17 comments

Realan82 јан 31, 2013 at 07:59

Kafana je moja sudbina,ona me je sebi uzela,kafana je moja istina Zvezdo jedina.

Reply
mile јан 31, 2013 at 07:21

Steta, nije smeo to da uradi na pripremama. Lepo bi bilo da ga se Zvezda ne odrekne, vec da ga pokusa vratiti u normalu. Odvikavanje i podrska, sto da ne. Cini se jedino ispravan put.

Reply
VLAJKO^^ јан 31, 2013 at 10:14

Bilo bi lepo slazem se ali ko zna u kakvoj ce formi da bude kad nece ici na drugi deo priprema…

Reply
Pex јан 31, 2013 at 11:53

Nema veze i ako nikada vise ne zaigra ali ja sam za to da mu klub pomogne i plati to lecenje zato sto je pre svega COVEK a tek onda fudbaler… Mnogo dobar momak i treba mu pomoci ako se moze jer tako to rade veliki klubovi… Lako je oterati igraca ali treba nekada i pomoci kad je tesko pa ce onda i ostali fudbaleri koji imaju bar malo morala u sebi vise postovati klub u kojem igraju kad vide kako se odnosi prema njima a oni koji to ne postuju nisu ni zasluzili da igraju u Zvezdi… Nije Mrva neki extra fudbaler ali nam je svima drag zato sto navijaci osete kad je neko iskren!!!

Reply
aleksandar sd јан 31, 2013 at 03:08

Malopre sam stigao kuci sa utakmice i ne znam gde se nalazim ne od alkohola vec od navijanja :mrgreen: Sto se tice fudbala bez novog dobrog stopera koji ce igrati sa Spajom mi nemamo sta da trazimo u tole vepar lopov ligi. Iskreno i realno. Garido ce ubrzati igru koliko toliko, Savicevic takodje.. Pruziti sansu mladjima ali ozbiljno,cak mislim da pustimo Ozegovica ili Mihajlovica sa Mudrim u paru ili nekako ali pruzati sansu svim mladima, kad vidim kako Mamic uvaljuje one poluigrace zapitam se sta mi cekamo vise i forsiramo te Mirice,Dimitrijevice koje necemo uvaliti nikad! Samo mlade od 16 god u prvi tim!! evropa se pali na te mlade talente daju milione ne zale,cak i ako nisu toliko extra talentovani samo da su tu oko 16,17god i da su kao nesto pokazali u prvom timu..

Reply
CZV јан 31, 2013 at 01:28

Trebamo da unajmimo ljude koji ce pratiti igrace i koji ce gledati ove sta rade…tako se radi u Barsi jos odavno…

Reply
marko bl јан 30, 2013 at 23:59

znam da smo u teskoj situaciji ali nema oprosta za ovo..dosta je javasluka u nasoj zvezdi..narocito on koji se jedva vukao po terenu a sad vidimo i zbog cega..on da ima savjest nebi ni pomislio na pijancenje posle snimaka gde ga pretrcavaju i kurta i murta..zna on fudbal da igra ali hodati ne moze koliko nema snage i koliko je spor..zvezda treba opet da bude velika i da radi na tome a ne da zavisi od ovakvih..

Reply
madness2233 јан 30, 2013 at 23:33

Dati Mikica Basti-i za tih 300k,a sto se pojacanja tice moramo dovesti stopera i ofanzivnog veznog…Inace luka i kojic presli kod grobosa,ali verujem da Zoki moze naci bolje :)..Inace jos 800K nam treba da izadjemo iz blokade….

Reply
madness2233 јан 30, 2013 at 23:36

bajko-pantic,novi stoper?,spajic,mladenovic,garido,milivojevic,kadu(novi?),lazovic,kasalica i mudri..

Reply
Milan KG јан 30, 2013 at 23:30

Jovanovicu dodji u Kragujevac vodim te u balkan na pivo!!!!!!!!!! 😉

Reply
baba simana јан 30, 2013 at 23:11

„Dobar dan svima. Moje ime je Milan i ja sam alkoholičar.“ 😎

Reply
sasa јан 30, 2013 at 22:56

gledaj oni nisu deca pa da ih neko nadgleda,ako su svi ostali mogli da budu u to vreme u sobi mogao je i najiskisniji zaar ne?lupajte minus,al cenite rad Jankovica,napravice od ovih klinaca drim tim..

Reply
sasa јан 30, 2013 at 22:43

Pod 1.VELIKI PLUS sto je ovo Sale Jankovic uradio,pokazao je autoritet i svaka mu cast na tome,za Jovanovica nzm sta da kazem,bu..la..Vratice se on..I SHVATITE JEDNOSTAVNO NEMA PRAVA! SEF JE SALE ON JE IGRAC,I ZNA SE KO JE GAZDA,NEMA TRTE MRTE!!PRIMAS 140K STO ZNACI TREBA DA OPRAVRADAS TO,STO PODRAZUMEVA PROFESINALOST,NE SMES BRE BELU COKOLADU DA POJEDES DA SE NEBI UGOJIO A NE DA PIJES?? EJ BRE.lupajte minuse,vratice se Jovanovic jos jaci verujte mi,al cenite ovo sto je uradio sale jankovic..

Reply
bojan јан 30, 2013 at 22:33

Ko kontrolise igrace ,kad su slobodni .Gdesu oni bili .To niko nepita ..

Reply
bojan јан 30, 2013 at 22:25

ja bih pitao sefa saleta Jankovica gde su oni bili dok je Jovanovic pio u restoranu..

Reply
urosh јан 30, 2013 at 22:24

popio je samo 3 lava da pomogne Zvezdi za autobus 😀

Reply
marko јан 30, 2013 at 22:24

Aj ziveli! :mrgreen:

Reply

Leave a Comment