Moja Crvena Zvezda
Обавештења

Још један хуманитарни концерт Делија

Делије ће 26. фебруара организовати још један у низу хуманитарних концерата за помоћ Косову и Метохији. Саопштење преносимо са званичног сајта Делија у целости:

На нашу славу, Светог Симеона Мироточивог, 26. фебруара у 20 часова правимо хуманитарни концерт за Косово и Метохију, у Руском дому. Наступаће Косовски Божури, Бело Платно, КУД Коло и 357.

Цена карте је 1000 динара и продаваће се од 25. јануара у бутику Делија на западној страни Маракане, као и у Руском дому. Концерт почиње у 20 часова. Нема вероватно лепшег начина да обележимо своју крсну славу него да се окупимо са племенитим циљем да помогнемо опстанак Немањиног рода на својим вековним огњиштима.

1213_koncertv

У салу Руског дома где смо већ два пута имали концерте до сада, стаје мање од 400 људи. Била би велика срамота да је не напунимо до последњег места и да се не тражи карта више! Дуго нисмо имали концерт, а активности везане за помоћ Космету треба временом само појачавати, а не смањивати! Ово би заправо требало да буде само загревање за један велики концерт на Маракани ове године.

Велику захвалност дугујемо свим учесницима који се увек одазивају на наш позив за овакве акције, као и управи Руског дома који су веће Србенде од свих Срба јер за разлику од других који и за плаћену салу имају много подпитања, ови их немају иако нам дају бесплатно салу само да би се помогло Србима на Космету!

Ајде да осветламо образ нашег Севера али и (уже) Србије и да пружимо највећу могућу подршку нашем многострадалном народу у овим данима нових искушења…

Такође, скупљаћемо и гардеробу коју можете донети пред почетак концерта у фоаје Руског Дома. Ко жели да дарује одећу требало би да води рачуна о томе да су ствари очуване, опране, испеглане и паковане.

НЕМА ПРЕДАЈЕ – КОСМЕТ ЈЕ СРБИЈА! (са речи на дела!)

Које је ваше мишљење о оваквом виду помоћи? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

2 comments

delija 1979 феб 2, 2013 at 13:55

Zna se ko je olicenje Srbstva i ko pomaze nas napaceni narod na Kosovu i Metohiji.ZVEZDA,SRBIJA,KOSOVO,METOHIJA.Ziveli…………

Reply
delije bela crkva феб 2, 2013 at 12:53

bravo momci za organizaciju koncerta.dva automobila iz bele crkve dolaze da podrze nas narod na kosovu

Reply

Leave a Comment