КЗШ: Александар Јанковић о другом делу припрема

Aleksandar Jankovic
Aleksandar Jankovic

Aleksandar Jankovic

Данас у 13 часова, на Маракани, у Лав медија центру, одржана је конференција за новинаре, на којој је шеф стручног штаба Александар Јанковић говорио о предстојећем, другом делу припрема.

Подсетимо, фудбалери пут Анталије крећу вечерас, иза поноћи, и у хотелу „Калиста„, биће све до 21. фебруара, када ће се, после чак 9 припремних мечева, вратити у Београд.

Шеф се прво осврнуо на минули део припрема, и упоредио га са наредним: „Први део припрема је прошао добро, укључујући и утакмице. У другом делу биће више утакмица и равноправне поделе минутаже свима. Такође, противници ће бити јачи, закључно са Шахтјором, против кога ће истрчати најјачи састав.

Новина у нашем стручном штабу, је Бојана Јеличић, психолог.

Јанковић је потом одговарао на питања новинара.

Прво се тицало Петковића, и тога на којој позицији га шеф види у тиму, као и Рељића, јер су обојица конкуренција Младеновићу.

Петковић ће против Јавора играти левог бека, је је Младеновић суспендован. Али иначе, Петковића видим на левом штоперу. За Рељића могу да кажем да је велики професионалац.

Затим се осврнуо на причу око млађих првотимаца.

Што се тиче Филипа Јанковића, ту још увек неке ствари нису решене. Он је раније поднео неки захтев, за раскид уговора, па чекам да се то реши. Тада ћемо све знати. Што се тиче осталих младих играча, очекујем да раде као и старији, и да покажу шта знају, јер, ја их не водим на припреме да бих их изрекламирао, већ да би показали шта знају и изборили своје место у тиму.

Јанковић је надовезао ову причу, рекавши своје планове за Савићевића.

С обзиром на то да Кадуу уговор истиче за 6 месеци, Каду и Вукан ће се борити за своје место, видим их на истом месту у тиму. Искрено, волео бих да Каду остане са нама.

Шеф се затим осврнуо на играче које не води у Анталију, а посебно на штоперски пар, Јовановића и Максимовића.

Играчи који не иду у Анталију, тренираће редовно у Београду, по истом режиму као ми у Турској. Покушаћу да им средим и неку пријатељску, па нека се изборе за место, нека покажу шта знају.

Овим је Јанковић завршио са конференцијом, додавши да очекује од играча, као што је то рекао и Драган Џајић, да дају 30 % више од онога што могу, као и да планира да играчима подигне морал на највиши ниво.

Конференцији присуствовао: Урош Ц.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Коментари

13 Коментарa на "КЗШ: Александар Јанковић о другом делу припрема"


Гост
DRagan
феб 2, 2013

https://www.youtube.com/watch?v=dTHhWYUEMCw Exluzivno obraćanje Mrve gde se zaklinje da neće više da pije 😛

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
aleksandar sd
феб 2, 2013

Samo da se skrpi redovno da primaju plate i nema problema. I ako je moguce neki stoper da dodje da ne primamo jeftine golove od slabijih ekipa,jer cim nas neko pritisne odma primimo gol i zato stoper!!

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
Danijel
феб 2, 2013

Pakleno za bolje sutra

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
Mare
феб 2, 2013

Ajde Sale, verujemo u vas, a ovog klinca ostavi neka cami i neka propadne pa ce sam da se pita sta je mogao da bude i sta je propustio, ‘hrani kuce da te ujede ‘..

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Гост
Djole- Jagodina
феб 2, 2013

Ja bih ovog ljigavka malog(F.Jankovic)izbacio sa Marakane naglavacke je on nije za nas zajedno sa njegovom kevom alavom.Pa oni se igraju sa nama djubrad

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0