Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Петковић: „Другачија Звезда“

PetkovicНикола Петковић, један од старијих првотимаца Црвене звезде, требало би да на пролеће буде ослонац како Александра Јанковића на терену тако и млађих првотимаца који би требало да свој неоспорни таленат преточе у Звездине победе и трофеје.

Зато и не чуди што се искусни фудбалер труди да разговором и саветима помогне сваком од њих. Ипак, највећи пример је рад на тренинзима. Јанковић не штеди црвено-беле иако се чини да је најтеже прошло.

– Тренер Јанковић нам је рекао да је у понедељак урађен последњи тежак тренинг на овим припремама. Зато можемо да кажемо да смо завршили са екстремним напорима и сад креће лепша страна рада током паузе, а то су мечеви и уигравање кроз утакмице. Креће борба за место у тиму – каже Петковић.

Јос само један дан Петковић и Касалица радиће одвојено од остатка тима. Због пропуштеног, њих двојица су протеклих дана надокнађивали рад, пре свега кроз тешка и напорна трчања.

– Радили смо одвојено Касалица и ја да бисмо стигли екипу. И то је иза нас, остао нам је још један тренинг посебно и после њега ћемо бити у истом ритму као и остатак тима. Очекују нас утакмице од 8. фебруара и борба за место у тиму.

Петковић истиче да је атмосфера међу црвено-белима више него добра.

– Атмосфера је другачија, и у тиму и у клубу, односно око њега. Мислим да је добро што имамо много играча из Омладинске школе. Проблеми другачије изгледају сада, један по један се решавају, што је другачије у односу претходни период.

Другачија Црвена звезда је обавеза свих првотимаца у пролећном делу шампионата.

– Морамо да будемо другачији и навијачи треба да очекују другачији тим, другачију Звезду. То је наша обавеза и сигуран сам да ћемо је испунити – закључио је Никола Петковић.

Повезане вести

4 comments

mile феб 4, 2013 at 22:43

Misli Nikola da je pametan. Sad je sve bolje, kaze nam on. Videcemo dokle ce tako da govori?

Reply
VESICU ODLAZI! феб 4, 2013 at 13:39

Videce se uskoro da li su ti ekstremni napori imali efekta i da li ce dati rezultate kakvi se ocekuju od prvotimaca Crvene zvezde.

Reply
Vlado феб 4, 2013 at 13:24

Toga se i bojimo.Da ne zaostanete jos vise. I ovako ste zaostali.

Reply
Dijabola феб 4, 2013 at 12:56

Ova izjava je svakako drugacija od ostalih drugacijih izjava.

Reply

Leave a Comment