Moja Crvena Zvezda
Архива

Kristić imenovan za trenera

Aleksandar Kristić

Upravni odbor FK Crvena zvezda na sednici koja je održana u sredu 1. septembra 2010. godine u Beogradu doneo je odluku da za šefa stručnog štaba imenuje Aleksandra Kristića.

Aleksandar Kristić je posle ostavke Ratka Dostanića kao vršilac dužnosti vodio prvi tim Crvene zvezde.

Upravni odbor odaje priznanje Aleksandru Kristiću na načinu na koji je uspeo da stabilizuje ekipu posle ispadanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope i daje mu punu podršku da nastavi sa radom kao šef stručnog štaba.

Aleksandar Kristić je jedan od najškolovanijih i najboljih mladih srpskih trenera. Školovanje je završio sa najboljim ocenama a poslednjih sedam godina je uspešno radio kao trener klupskih mlađih selekcija, nacionalnih mlađih selekcija, nekoliko seniorskih klubova i kao pomoćnik četvorici prvih trenera u Crvenoj zvezdi.

Aleksandar Kristić je odigrao preko stotinu utakmica u crveno – belom dresu, imao čast da kao igrač i kao trener predstavlja našu zemlju i verujemo da zaslužuje šansu da vodi Crvenu zvezdu kao šef stručnog štaba.

Verujemo da će Aleksandar Kristić sa Zvezdom postići puno uspeha i kao uprava učinićemo sve da on i igrači imaju sve neophodne uslove za nesmetan rad i postizanje  najboljih sportskih rezultata.

Повезане вести